Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Mare piše:
13 Nov 2021, 10:36
Draga Anđela,
Mene zanima vidim da vi koristite placius sistem, neki propagiraju whole sign, a neki equal (30° od asc ravnomjerno se krece)... zasto koji sistem koristiti? Sa kojim su najt9cnije prognoze
Takoder bih bila zahvalna ako biste bacili oko na moj natal 11.7jul 2000 ujutro 8:44 zagreb.... vucem kompletno karmu od mame sa mjesecem u skorpiji _zajedno sa a plutonom i chironom u 4 kuci (ako se gleda placidus)... mogu li se ja nekako orgnti od toga jer moja mama stvarno radi gluposti pa to sve ide na mene izgleda i to nije fer... mozete li molim vas opcenito malo prokomentirati moj natal, sto me ceka u ljubavi, karijeri? I sto mislite o vedskoj astrologiji i nakchatrama?
Hvala puno!
Mare,
prema nekom nepisanom pravilu nas su učili da sistem Placidus ili sistem Kosh najbolje deluju na tlu Balkana te probaj sa oba sistema. Sistem jednakih kuća se preferira za krajnji sever Evrope ili Amerike, Rusiju i slično jer je realniji prikaz zbog gustine kuća koja se pravi kako se ide ka polovima Zemlje. Rado bih, ali prosto nemam kartu u bazi. Molim te, postavi podatke opet
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Sunny

Poruka od Sunny »

Draga Anđela, rođena sam 18.01.1980.god u Valjevu, vreme 10h 50min.Interesuje me kakve su šanse za posao u struci za stalno pošto radim na zamenama. Takođe bih volela da znam kakvi su izgledi za opstanak braka posle 15godina,jer je duži period u krizi. Datum rođenja supruga je 5.03.1971.god.Valjevo, 14h i 40min.Hvala unapred, puno pozz!
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav Anđela. Mozes meni vidjeti polje ljubavi? Datum je 16.11.1998. u 16:10h, Slavonska Pozega, Hrvatska. Radila si mi životni horoskop, trebala bi me imati u bazi, ali sam nažalost tijekom renoviranja kuće negdje zametnila papir na koji sam si pisala informacije koje si mi rekla kada smo se čule :lol:
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

I ako može još jedno pitanje. Čitam sad postove o Placidusu i Kochu. Meni ta dva sustava prave veliku razliku kad se gleda 5 kuća. Prema Placidusu peta kuća počinje na 23 lava, i proteže se preko djevice do vage. Vladar sunce otišao u 7 polje, ali imam uklješteni znak djevice. A prema Kochu, 5 kuća počinje na prvim stupnjevima djevice, vladar merkur otišao na sam kraj 7 polja, praktički je u 8. Možeš li mi reći o kakvim razlikama se tu radi? Ako je uklješteni znak, ekla bih da bi to imalo veze s nekakvom tajnom ljubavnom vezom, a što bi značilo ako bi vladar otišao u 8 polje? Loša veza puna ljubomore?
Poliagapitos

Poruka od Poliagapitos »

Pozdrav svima. Zvanična psihologija i nauka uopšte negiraju verodostojnost astrologije. Posmatraju je kao atavizam i oblik mitološke svesti. Sa druge strane istaknuti naučnici kao što su Njutn, Ajnštajn i Jung poštovali su astrologiju. Kako objasniti ovu kontradiktornost?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sunny piše:
15 Nov 2021, 12:10
Draga Anđela, rođena sam 18.01.1980.god u Valjevu, vreme 10h 50min.Interesuje me kakve su šanse za posao u struci za stalno pošto radim na zamenama. Takođe bih volela da znam kakvi su izgledi za opstanak braka posle 15godina,jer je duži period u krizi. Datum rođenja supruga je 5.03.1971.god.Valjevo, 14h i 40min.Hvala unapred, puno pozz!
SunnyWRIGC4.JPG
SunnyWRIGC4.JPG (40.11 KiB) Pregledano 1240 puta
Draga Sunny, mogućnost preokreta i stabilizacije na poslu prema direkcijama možeš očekivati nakon 43. godine života od prilike. Neće ti biti lako ali možeš postići status koji očekuješ preko nekog uticajnog lica naročito ako je posao vezan za papirologiju, podučavanje ili gerontologiju i slične usluge. Što se tiče odnosa sa mužem tu ti se moram izviniti. Ja ovde ne tumačim uporedne odnose, jer je za to potrebno ogromno vreme ali ono što mene ovde buni jeste što je tebi stajao mlađi strastveni muškarac za brak te problem oko četvrte godine braka. A ti si se udala verovatno preko posla, za osobu koja je tada bila statusna. Ako to jeste tvoj muž, njega pritisni da ti pomogne sa poslom. Želim ti svaku sreću
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
15 Nov 2021, 13:25
Pozdrav Anđela. Mozes meni vidjeti polje ljubavi? Datum je 16.11.1998. u 16:10h, Slavonska Pozega, Hrvatska. Radila si mi životni horoskop, trebala bi me imati u bazi, ali sam nažalost tijekom renoviranja kuće negdje zametnila papir na koji sam si pisala informacije koje si mi rekla kada smo se čule :lol:
Ovo je strašno. Ja ovu poruku tek sada vidim! Izvini. Molim te, nađi mail na sajtu i pošalji mi upit za pisani deo i dobićeš opet :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
15 Nov 2021, 13:57
I ako može još jedno pitanje. Čitam sad postove o Placidusu i Kochu. Meni ta dva sustava prave veliku razliku kad se gleda 5 kuća. Prema Placidusu peta kuća počinje na 23 lava, i proteže se preko djevice do vage. Vladar sunce otišao u 7 polje, ali imam uklješteni znak djevice. A prema Kochu, 5 kuća počinje na prvim stupnjevima djevice, vladar merkur otišao na sam kraj 7 polja, praktički je u 8. Možeš li mi reći o kakvim razlikama se tu radi? Ako je uklješteni znak, ekla bih da bi to imalo veze s nekakvom tajnom ljubavnom vezom, a što bi značilo ako bi vladar otišao u 8 polje? Loša veza puna ljubomore?
Ukoliko je horoskop koji smo odradile ispravan, tj "radi" onda na tebi "radi" Placidus sistem kuća. To se proverava preko ličnih iskustava
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poliagapitos piše:
17 Nov 2021, 06:39
Pozdrav svima. Zvanična psihologija i nauka uopšte negiraju verodostojnost astrologije. Posmatraju je kao atavizam i oblik mitološke svesti. Sa druge strane istaknuti naučnici kao što su Njutn, Ajnštajn i Jung poštovali su astrologiju. Kako objasniti ovu kontradiktornost?
Objasnila sam na jednoj od stranica
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Icko piše:
25 Jun 2021, 18:47
23.01.1982 u 5:30 h u Boru
IckoWRIGC4.JPG
IckoWRIGC4.JPG (38.11 KiB) Pregledano 1219 puta
Draga Icko,
Sunce je u vodoliji na drugom stepenu pa ćeš imati probleme kroz život vezano za sticanje lične imovine s vremena na vreme. Sa Ascendentom tj podznakom u znaku Jarca gde je Saturn u stelijumu sa Plutonom i Marsom u devetoj kući, mogućnost napora ili produženih studija. Ovo je natal koji takođe pokazuje vezanost za majku na neki specifičan način, njenu genetiku kao i tradicionalnost. Oslobođenjem svake vrste, kasnije u životu ide ti daleko kvalitetniji život. Trebaš raditi na što većem plasmanu u društvu, širim društvenim grupama, recimo da radiš sa ljudima što više, upoznaješ se.
Pošalji Odgovor