da li biste mogli da mi pogledate polje ljubavi i braka?
Rođena sam 4. oktobra 1982. u 21:30 u Beogradu.
Puno hvala!
SaraWRIGC6.JPG (41.26 KiB) Pregledano 2566 puta
Draga Sara,
Priča ljubavi ovde se vezuje za jednu dugu, vrlo duboku ali i dramatičnu ljubavnu vezu. Ti si vedra, verovatno lepa osoba ali spremna na preveliko obavezivanje bez preke potrebe. Potrebno je zato da više pažnje obratiš na samu sebe, te ćeš kao takva lakše naći kompatibilnog partnera jer ovaj nije tako prikazan. Ipak, prikazan je brak iz ljubavi ali karmički, a karma uvek vuče neke probleme. Kako je polje hladno ali totalno stabilno. (sedma kuća počinje u znaku Jarca) mogla si imati ili ćeš imati brak iz ljubavi ali sa teškom osobom sa kojom se teško živi ili izlazi na kraj. Ukoliko nisi imala brak, što je mnogo bolja opcija, brak te očekuje kasnije ali stabilan i siguran.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav svima!
Draga Anđela, da li bi mogla nešto da mi kažeš o mom polju ljubavi i braka, hoće li biti nešto značajno u tom smislu u sledećih godinu, dve dana? Rođena sam 03.02.1994, 11:38 (ujutru, Šabac).
Poslednje učitavanje od morana33 dana 15 Apr 2022, 23:34, učitano 1 put ukupno.
Pozdrav draga Anđela. Zanima me kako trenutno vidiš moj ljubavni život.Prekinula sam jednu intenzivnu vezu koja je počela 14.2.2019 a završila negdje 12.3.2022, s tim da smo bil u kontaktu sve do jučer. Uglavnom jel vidiš kakvo me razdoblje čeka po pitanju ljubavi? Nekih novih,možda ove prijašnje veze ili sljedi hladno razdoblje.Hvala ti puno na odgovoru
Htela bih i ovde da postavim jedno pitanje ako nije problem da li me u skorije vreme ocekuje brak? 18.09.1989 12:15h Nis
NevenanisWRIGC5.JPG (40.97 KiB) Pregledano 2606 puta
Naravno da možeš, a kad se vidi ja napišem okvirnu mogućnost godine. U ovom slučaju potencijalna mogućnost je 34. pa 36. pa oko 38. godine. ALi ovo se mora pogledati detaljnije. Srećno
Pozdrav svima!
Draga Anđela, da li bi mogla nešto da mi kažeš o mom polju ljubavi i braka, hoće li biti nešto značajno u tom smislu u sledećih godinu, dve dana? Rođena sam 03.02.1994, 11:38 (ujutru, Šabac). Imala sam baš ružan period i dosta sam napatila u tom smislu u prethodnih godinu dana. Ima jedan dečko, 2 puta smo nešto pokušali, on je rođen 20.10.1990. u 15:15 (Šabac)i mnogo me zanima da li imamo neku budućnost ili ne? I da li će neko novi da mi se pojavi u ljubavnom životu? Hvala unapred, N.
Draga morana33,
verujem da ti je jako teško. ALi ja ovde mogu pogledati samo životni horoskop jer to što ti želiš zahteva ozbiljnu i višesatnu konsultaciju, rad na prediktivnim tehnikama..pogledaj malo forum molim te
Pozdrav draga Anđela. Zanima me kako trenutno vidiš moj ljubavni život.Prekinula sam jednu intenzivnu vezu koja je počela 14.2.2019 a završila negdje 12.3.2022, s tim da smo bil u kontaktu sve do jučer. Uglavnom jel vidiš kakvo me razdoblje čeka po pitanju ljubavi? Nekih novih,možda ove prijašnje veze ili sljedi hladno razdoblje.Hvala ti puno na odgovoru
Draga morana33,
verujem da ti je jako teško. ALi ja ovde mogu pogledati samo životni horoskop jer to što ti želiš zahteva ozbiljnu i višesatnu konsultaciju, rad na prediktivnim tehnikama..pogledaj malo forum molim te
[/quote]
Razumem. Hvala puno, svakako
Pozdrav svima!
Draga Anđela, da li bi mogla nešto da mi kažeš o mom polju ljubavi i braka, hoće li biti nešto značajno u tom smislu u sledećih godinu, dve dana? Rođena sam 03.02.1994, 11:38 (ujutru, Šabac).
Dušo, molim te pročitaj malo forum. Molim te