Astrologija
Re: Astrologija
Anđela hvala na opširnom i temeljnom odgovoru.
Uvek nešto novo naučim od tebe.
Uvek nešto novo naučim od tebe.
Da li možeš pogledati položaj Saturna na mojoj karti? Pitam zato što je Saturn područje samodiscipline/uzdržanosti,ali i materijalne aktivnosti tj.zarađivanja novca.
Meni je posebno bitan zato što vlada trećom dekadom Strelca.
Meni je Saturn u Ovnu, u 11. kući.
Stefan Tomić,Užice 17.12.1998. 16:10
VELIKO HVALA-UNAPRED!
Meni je posebno bitan zato što vlada trećom dekadom Strelca.
Meni je Saturn u Ovnu, u 11. kući.
Stefan Tomić,Užice 17.12.1998. 16:10
VELIKO HVALA-UNAPRED!
-
Mala Queen
Postovana Andjela kako da ubacim sliku natalne?Zanima me ljubav?
Draga Anđela, da li možeš da pogledaš moje polje braka i mogući opis partnera? 

- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, pošalji podatke i ja ću je ubacitiMala Queen piše: ↑11 Dec 2021, 09:22Postovana Andjela kako da ubacim sliku natalne?Zanima me ljubav?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Lokna666,
polje braka postavljeno u znaku Škopriona sa Marsom koji je aflikovan u osmoj kući daje partnera koji je napet, striktan, nesaradljiv ili ste prosto potpuno različiti. Ti ćeš se u njega zaljubiti ali to neće biti dobar brak. Međutim, ti se za njega uopšte ne moraš udati. U samoj kući stoji autoritativan, moćan i poznat čovek (konj Sunca, Plutona i Merkura) i ovo stoji dobro. Pretpostavka je da ako živiš sa nekim to može biti opis tog prvog, a druga slika dosta je bolja, jer je drugi partner dosta produhovljen, pametan, dosta je putovao...čuvaj se kriminalaca
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala draga Anđela, ne živim ni sa kim, ali nadam se da će druga opcija biti.
I da je policajac a ne kriminalac.

Draga Anđela,opet ja
imam pitanje. Naime, moja Fortuna je u Blizancima u 2 kući, ali u ružnim aspektima, tj opoziciji sa Marsom i Venerom. Kako to mogu da protumačim? Da li mi to donosi umanjenje sreće na nekim poljima? LP 
-
Mala Queen
Sta Vam treba.Rodjena u Beogradu 30.11.1985 uAndjela Kostic piše: ↑12 Dec 2021, 23:47Draga, pošalji podatke i ja ću je ubacitiMala Queen piše: ↑11 Dec 2021, 09:22Postovana Andjela kako da ubacim sliku natalne?Zanima me ljubav?![]()
23 h.Ja sam u vezi sa jednim Bikom samo ima li tu buducnosti posto nam je stalo do veze.
Mislim da nema veće preporuke nego kada se javi zadovoljni korisnik. Vi ste meni pre nekoliko meseci tumačili natalnu kartu, preko telefona. Malo je reći da sam zadovoljna, više ste mi rekli od mnogih poznatijih astrologa i što je najvažnije sve je tačno. Rekli ste da neću ostati zajedno sa tadašnjim momkom. I da će se oko mog rođendana pojaviti novi momak. Zaista se tako i desilo. Rekli ste da ću najdalje do leta biti sa potencijalnim bračnim partnerom. Ono što mene interesuje je da li je to ovaj momak koji se pojavio oko rođendana? On je rođen 2. 11. 1976 u Nišu, ne znam vreme. Ja sam rođena 28. 11. 1975. u Prištini, Vi ste tada utvrdili da mi je tačno vreme rođenja 15h 22 min ( u izvodu je pisalo 15h 35 min ) . Unapred Vam se zahvaljujem na odgovoru i srdačno Vas pozdravljam.