Partner vrlo uticajan možda i moćan ili društveno priznat ali razočaravaDiona piše: ↑12 Jun 2022, 18:52Hvala puno na odgovoru. Ako imate vremena i volje zanima me vase videnje mojeg polja braka.Andjela Kostic piše: ↑12 Jun 2022, 15:41Ovo će definitivno biti godina naglašenih partnerskih odnosa te mogućnosti da neki odnos pređe na viši nivo. Ipak, treba pogledati sve prediktivne tehnike detaljno da bi se bilo šta moglo tvrditi. Ipak, jasno će biti i početnicima da ovo može biti takva godina
Ljubav-brak
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
the_sacrament
Draga Andjela,opet ja
Zanima i mene Vaše vidjenje braka. Nisam udata i nemam partnera. Hvala puno
Ako Vam nije tesko 
- Prilozi
-
- astro_2gw_x_y.30941.122967.png (90.17 KiB) Pregledano 2700 puta
Hvala vam puno na odgovoru. Za mene je ulazak u odnos sam po sebi vec tezak i bojim se tih razocaranja. Jel je mozda iduci brak bolji?Andjela Kostic piše: ↑13 Jun 2022, 08:44Partner vrlo uticajan možda i moćan ili društveno priznat ali razočaravaDiona piše: ↑12 Jun 2022, 18:52Hvala puno na odgovoru. Ako imate vremena i volje zanima me vase videnje mojeg polja braka.Andjela Kostic piše: ↑12 Jun 2022, 15:41Ovo će definitivno biti godina naglašenih partnerskih odnosa te mogućnosti da neki odnos pređe na viši nivo. Ipak, treba pogledati sve prediktivne tehnike detaljno da bi se bilo šta moglo tvrditi. Ipak, jasno će biti i početnicima da ovo može biti takva godina
Draga Angela,
Ako imas vremena mnogo me interesuje ljubav, mogucnost za drugi brak ili zajednica. Ima li nesto ljepo u buducnost po tom pitanje ili opet suze. Zeljela bi pomirenje sa bivsim decko, ali ako to zahtjeva vremena i drugih podataka onda samo nesto opsto za ljubav.
Hvala puno
Ako imas vremena mnogo me interesuje ljubav, mogucnost za drugi brak ili zajednica. Ima li nesto ljepo u buducnost po tom pitanje ili opet suze. Zeljela bi pomirenje sa bivsim decko, ali ako to zahtjeva vremena i drugih podataka onda samo nesto opsto za ljubav.
Hvala puno
- Prilozi
-
- 759A5D5E-F782-4D63-8FC7-6985DEE5C039.jpeg (216.62 KiB) Pregledano 2628 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Zvezdana,
tvoj Ascendent nalazi se na 28. stepenu znaka Blizanaca te je ovo život okrenut na konstantne promene. Ono što je dobro jeste da ti je vladar Ascendenta Merkur i planeta koja tebe opisuje upravo u istom znaku a kako je dobro pozicioniran govorimo o dobrim stvarima koje dolaze kasnije u životu, upravo zato što je smešten u zatvorenoj 12.toj kući. Ovo je odlična predispozicija za sve vrste analitičkih poslova kao i poslove vezane za pisanje i intelektualni rad.
Što se ljubavi tiče, ti si se morala napatiti iz više razloga. Prvi je taj što je Venera u konjunkciji sa Mesecom pa se strasno zaljubiš i odmah zavoliš i to moraš kod sebe promeniti. Kao da se staviš u službu ljubavi i partneru od kojih si očekivala odmah stabilnost, status i ozbiljnost. A naravno, sa planetama u 5 to nije bilo izvodljivo lako, jer su tebe birali pogrešni muškarci. Takođe, ovde ima dosta idealizacije partnera što nije po tvojoj prirodi ali se nekako nametne te je bilo sasvim normalno i za očekivati da prva bitna veza ili brak bude sa totalno nespojivim čovekom, osobom koja ti se samo učinila dobrim partnerom. Druga mogućnost nije loša, ali bi ovo bio partner koji bi ti ugrozio ličnost, verovatno bi od njega statusno ili intelektualno bila jača. Ipak, smatram da je treća varijanta za dugu bitnu vezu ili brak odlična. Naime, partner je opisan kao vredna i inteligentna osoba, ovde se ljubav sama po sebi rađa a partner je tvojih godina.
tvoj Ascendent nalazi se na 28. stepenu znaka Blizanaca te je ovo život okrenut na konstantne promene. Ono što je dobro jeste da ti je vladar Ascendenta Merkur i planeta koja tebe opisuje upravo u istom znaku a kako je dobro pozicioniran govorimo o dobrim stvarima koje dolaze kasnije u životu, upravo zato što je smešten u zatvorenoj 12.toj kući. Ovo je odlična predispozicija za sve vrste analitičkih poslova kao i poslove vezane za pisanje i intelektualni rad.
Što se ljubavi tiče, ti si se morala napatiti iz više razloga. Prvi je taj što je Venera u konjunkciji sa Mesecom pa se strasno zaljubiš i odmah zavoliš i to moraš kod sebe promeniti. Kao da se staviš u službu ljubavi i partneru od kojih si očekivala odmah stabilnost, status i ozbiljnost. A naravno, sa planetama u 5 to nije bilo izvodljivo lako, jer su tebe birali pogrešni muškarci. Takođe, ovde ima dosta idealizacije partnera što nije po tvojoj prirodi ali se nekako nametne te je bilo sasvim normalno i za očekivati da prva bitna veza ili brak bude sa totalno nespojivim čovekom, osobom koja ti se samo učinila dobrim partnerom. Druga mogućnost nije loša, ali bi ovo bio partner koji bi ti ugrozio ličnost, verovatno bi od njega statusno ili intelektualno bila jača. Ipak, smatram da je treća varijanta za dugu bitnu vezu ili brak odlična. Naime, partner je opisan kao vredna i inteligentna osoba, ovde se ljubav sama po sebi rađa a partner je tvojih godina.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, zar mi nismo već pričali na tu temu?:) možda sam se prebacila.the_sacrament piše: ↑13 Jun 2022, 10:38Draga Andjela,opet jaZanima i mene Vaše vidjenje braka. Nisam udata i nemam partnera. Hvala puno
Ako Vam nije tesko
![]()
Prvi brak ili bitna veza karmički, partner koji nije odgovarajući. Čuvaj se opasnih likova, mušaraca koji rade poslove za velike novce. Ovde je stvar malo komplikovanija te treba uraditi ozbiljnu konsultaciju. Stvari ne stoje same od sebe, već trebaš menjati stvari
-
the_sacrament
Draga# da ja znam - nismo:) a kojih likova da se cuvam, ne pamtim kad sam nekog muskarca upoznalaAndjela Kostic piše: ↑15 Jun 2022, 17:13Draga, zar mi nismo već pričali na tu temu?:) možda sam se prebacila.the_sacrament piše: ↑13 Jun 2022, 10:38Draga Andjela,opet jaZanima i mene Vaše vidjenje braka. Nisam udata i nemam partnera. Hvala puno
Ako Vam nije tesko
![]()
Prvi brak ili bitna veza karmički, partner koji nije odgovarajući. Čuvaj se opasnih likova, mušaraca koji rade poslove za velike novce. Ovde je stvar malo komplikovanija te treba uraditi ozbiljnu konsultaciju. Stvari ne stoje same od sebe, već trebaš menjati stvari
Koje stvari treba da mijenjam?
Draga Andjela,
Hvala puno na brzi i tacni odgovor
Hvala puno na brzi i tacni odgovor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Za tako nešto mora se raditi ozbiljna konsultacija. Moraju se sagledati sve prediktivne tehnike, pogledati kad se ko od prilike očekuje, prosto ima puno poslathe_sacrament piše: ↑15 Jun 2022, 22:13Draga# da ja znam - nismo:) a kojih likova da se cuvam, ne pamtim kad sam nekog muskarca upoznalaAndjela Kostic piše: ↑15 Jun 2022, 17:13Draga, zar mi nismo već pričali na tu temu?:) možda sam se prebacila.the_sacrament piše: ↑13 Jun 2022, 10:38Draga Andjela,opet jaZanima i mene Vaše vidjenje braka. Nisam udata i nemam partnera. Hvala puno
Ako Vam nije tesko
![]()
Prvi brak ili bitna veza karmički, partner koji nije odgovarajući. Čuvaj se opasnih likova, mušaraca koji rade poslove za velike novce. Ovde je stvar malo komplikovanija te treba uraditi ozbiljnu konsultaciju. Stvari ne stoje same od sebe, već trebaš menjati stvari![]()
Koje stvari treba da mijenjam?
-
the_sacrament
Vazi. Hvala svakako.