Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

lasupadoraa piše:
10 Jan 2022, 16:15
Izvini tek sam sad videla poruku.
Moji podaci su 20.8.1984. u 15:00, Krusevac.

https://postlmg.cc/zygbq04Q
16. za ljubav 28. 37. godina života za lični razvoj
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
lasupadoraa

Poruka od lasupadoraa »

16. godina za ljubav? Je l' sam dobro razumela?
Pa ja ove godine punim 38...
U 16 jos ni decka nisam imala...
A prosle godine jedino sto sam se zaposlila u struci ali pod ugovorom sam, nista sigurno i na duze staze...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lasupadoraa piše:
11 Jan 2022, 19:29
16. godina za ljubav? Je l' sam dobro razumela?
Pa ja ove godine punim 38...
U 16 jos ni decka nisam imala...
A prosle godine jedino sto sam se zaposlila u struci ali pod ugovorom sam, nista sigurno i na duze staze...
Da. Napisala sam bitne godine. To ne znači da će svaka odraditi. Samo su ključne. Verovatno je neko sazrevanje nastupilo u tom periodu, možda neko zaljubljivanje i slično. Ova procena je najopštija moguća i ne treba se za nju držati sa stopostotnom sigurnošću. Zato se rade ozbiljne konsultacije gde se osobi detaljno predočavaju dobre i loše mogućnosti, a kao što sam navela masu puta astrologija je statistička verovatnoća ne sredstvo proricanja sudbine. Dakle, da bi se videle stvari potrebno je to odraditi kroz konsultaciju i to važi za sve ljude, natala, pa onda godišnjih horoskopa kada osoba proceni da joj tako što treba. Ovo je forum gde ja zaista nemam mnogo vremena inače bih bila dosta izdašnija, ali mi i za sam odgovor treba po 10 do 15 min. Što se posla tiče, odnekud mora da se krene. Svi ozbiljni poslovni ljudi radili su prvo kao ugovorci, ili još gore, neprijavljeni, te nisu imali posla. To te u stvari i uči da se boriš u životu tako da ne gledaš na svoj ugovor sa pocenjivanjem. Danas nema posla "na sigurno i na duže staze". To je tako veruj mi, sve i da radiš u državnom sektoru. Imam masu klijenata koji su tamo dobili otkaz, to itekako može, a radili su za jako male plate. Razvijaj se, uči, stiči nove veštine i znanja pa ćeš videti kako će ti vrednost rada na tržištu rasti i gde možeš sve da dođeš time. A što se ljubavi tiče, da, tebi i stoje mogućnosti kasnije ali ovo se mora ozbiljno propratiti kroz sve prediktivne tehnike da bi se videlo kad šta treba očekivati
lasupadoraa

Poruka od lasupadoraa »

Hvala na odgovoru...
Samo sam odgovorila jer zaista 16. godina nije bila ni po cemu bitna...niti zaljubljivanje, niti veza, ljubav, nista...A za ljubav si samo 16. godinu kao kljucnu navela pa zato.
Takodje sto se licnog usavrsavanja tice godine koje si navela nisu bile bitne eto jedino sto je mozda bitno je sto sam se u 37. zaposlila u struci. Znam da danas nista nije sigurno...Ja od 23. radim sve tako na ugovoru, na odredjeno...Samo sam se osvrnula na to da cak i ta 37. nije bitna u smislu da sam resila na duze svoj poslovni status...
Iz najbolje namere sam dala feed back jer mi svi ovde ucimo pa sam mislila da ce znaciti da napisem kako jeste...Te godine mi zaista ni po cemu nisu bile znacajne....i bilo bi tuzno da mi je za ljubav samo 16. kljucna...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lasupadoraa piše:
12 Jan 2022, 10:23
Hvala na odgovoru...
Samo sam odgovorila jer zaista 16. godina nije bila ni po cemu bitna...niti zaljubljivanje, niti veza, ljubav, nista...A za ljubav si samo 16. godinu kao kljucnu navela pa zato.
Takodje sto se licnog usavrsavanja tice godine koje si navela nisu bile bitne eto jedino sto je mozda bitno je sto sam se u 37. zaposlila u struci. Znam da danas nista nije sigurno...Ja od 23. radim sve tako na ugovoru, na odredjeno...Samo sam se osvrnula na to da cak i ta 37. nije bitna u smislu da sam resila na duze svoj poslovni status...
Iz najbolje namere sam dala feed back jer mi svi ovde ucimo pa sam mislila da ce znaciti da napisem kako jeste...Te godine mi zaista ni po cemu nisu bile znacajne....i bilo bi tuzno da mi je za ljubav samo 16. kljucna...
Verujem ti sve što si napisala, ali to samo znači da na tebe površno deluje direkcija koja je jedina koja se iz natala može pročitati. Kako sam navela, ti tražiš informacije, ali je direkcija za to nedovoljna. Nije istina da je za ljubav ključna samo 16. godina. Ako se ne vidi iz direkcije ne znači da će samo 16. godina biti bitna za ljubav, aman. Zato ja i ne volim kratke odgovore ali zaista nisam u mogućnosti dati ti više od kratkog odgovora. I žao mi je što je tako. ODgovor na tvoje osnovno ljubavno pitanje već sam ti dala s početka naše komunikacije. Ovde se bavimo samo osnovnim stvarima, od osnovnog osnovno. Naravno da je moguće izvući mnogo više iz tvog, ali to nije cilj ovog foruma. Cilj je da svako dobije kratak odgovor. Svaka je povratna informacija itekako važna i hvala ti na tome
Stefan

Poruka od Stefan »

Veliki pozdrav Anđela. U velikoj sam dilemi šta je britanska glumica Barbara Flin (5.8.1948.) u podznaku? Nema je na astrotheme pa me interesuje da li bi ti mogla da mi pomogneš da otkrijem? Inače ova ponosna lavica (danas nabusita baba lav) me je osvojila u poznatoj Britanskoj seriji Saga o Forsajtima (2002-2003). Ne znam kako bi mogla da otkriješ,ali kad bi mogla bar da daš procenu. Nema vremena rođenja,pa je to problem. Mesec joj je isto u Lavu. Pozdrav! :-D
Jovana97

Poruka od Jovana97 »

Pozdrav, prvi put pisem, ako moze neko da mi kaze kad cu uci u neku vezu sa bivsim ili novim partnerom? 15.11.1997. 13:35
Jovana97

Poruka od Jovana97 »

Zaboravila sam grad da napišem, Zrenjanin.
niki1980

Poruka od niki1980 »

Draga Andjela, da li bi bila ljubazna da mi pogledas natalnu kartu. Zanima me pre svega da li cu naci posao koji me ispunjava (svrhu) i da li treba da prekinem kontakt sa muskarcem koji je usao u moj zivot (plutonski tip sa kojim imam mesec kvadrat pluton u sinastriji) ? Udata sam srecno, ali bez strasti.
Mnogo hvala!
Prilozi
astro_w2gw_nina.52943.209877.png
astro_w2gw_nina.52943.209877.png (42.43 KiB) Pregledano 1443 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stefan piše:
17 Jan 2022, 20:31
Veliki pozdrav Anđela. U velikoj sam dilemi šta je britanska glumica Barbara Flin (5.8.1948.) u podznaku? Nema je na astrotheme pa me interesuje da li bi ti mogla da mi pomogneš da otkrijem? Inače ova ponosna lavica (danas nabusita baba lav) me je osvojila u poznatoj Britanskoj seriji Saga o Forsajtima (2002-2003). Ne znam kako bi mogla da otkriješ,ali kad bi mogla bar da daš procenu. Nema vremena rođenja,pa je to problem. Mesec joj je isto u Lavu. Pozdrav! :-D
Dragi Stefane,
da bi se tako nešto uradilo potrebno je da imamo devet njenih bitnih događaja. Ja to mogu uraditi ali ne bez jedno 20 sati rada koliko mi je trebalo da ocu rektifikujem horoskop. Nađi literaturu o rektifikaciji i probaj :)
Pošalji Odgovor