Draga moja, imaš i to za stomatologiju, inače sa ovim horoskopom istrajnim radim možeš napraviti sve:)white piše: ↑16 Feb 2022, 20:49Pozdrav, Andjela.
Teze mi ide tumacenje karte, ali se snalazim.
Da li bi mogla da mi kazes da li imam predispozicije za neke talente.
I da li bih bio uspesan na polju medicine, stomatologije. Hvala unapred.
https://horoscopes.astro-seek.com/horos ... ar_ukazat=
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
paninamanina
Pozdrav Andjela, htela bih Vas pitati da li cu se ikada udati? Pitam zbog ugrozenosti vladara moga 7. polja
Hvala unapred!
Hvala unapred!
- Prilozi
-
- Capture.JPG (73.36 KiB) Pregledano 1367 puta
Andjela volela bih da mi vi pomognete da saznam nešto. Muči me jedna stvar. Kako mogu da saznam sta je neko u podznaku ako ne znam njegovo tacno vreme rodjenja? Samo datum. Hvala unapred
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Stomatologije draga ovde ima koliko hoćešwhite piše: ↑16 Feb 2022, 20:49Pozdrav, Andjela.
Teze mi ide tumacenje karte, ali se snalazim.
Da li bi mogla da mi kazes da li imam predispozicije za neke talente.
I da li bih bio uspesan na polju medicine, stomatologije. Hvala unapred.
https://horoscopes.astro-seek.com/horos ... ar_ukazat=
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,paninamanina piše: ↑24 Feb 2022, 14:24Pozdrav Andjela, htela bih Vas pitati da li cu se ikada udati? Pitam zbog ugroženosti vladara moga 7. polja
Hvala unapred!
ovde nije problem samo ugroženosti Marsa. Ovde je problem i taj status, izbegavaj muškarce koji su ekonomski jači od tebe. Takođe, Sunce ti je na 29.stepenu što je stepen naglih preokreta i nikad nikad ne posustaj. kako je kritična i vrlo komplikovana slika ljubavnog života ovde treba gledati i godišnje horoskope. Sve po redu i stalno. A za udaju uvek ima vremena. "Srećan nikad zakasnio nije..."
-
paninamanina
Hvala.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga nikako ne možeš saznati šta je neko u podznaku ako ne znaš tačno vreme rođenja ili bar približno u tri sata. Da bi se samo preko datuma otkrilo vreme rođenja potrebna je tzv velika rektifikacija koja je i za mene bila veliki izazov. Naime, uzme se devet bitnih događaja u životu jednog čoveka (rođenja dece, venčanje, diplomiranje, smrt roditelja i sl) dakle, krucijalnih događaja i onda se prema njima šteluju progresije, direkcije, tranziti i to tako besomučno dok se ne našteluje. To je u slučaju otkrivanja vremena rođenja moga oca trajalo 26 sati neprestanog mog rada, dok se onesvestila nisam nad papirima
Možeš saznati samo iz datuma ako znaš imena roditelja, gde je rođen te imaš vezu u matičnoj službi, jer su sada sve opštine povezane:)
Draga Anđela,
Često ulazim na forum i sa zadovoljstvom čitam sadržaj.
Super ste, samo tako nastavite.
Pitala bih Vas za dvanaestine ili dodectomiju šta one konkretno znače?
Stavit ću moju kartu dvanaestina odvojenu od natalne, pa ako možete reći šta se iz nje vidi?
Hvala.
Često ulazim na forum i sa zadovoljstvom čitam sadržaj.
Super ste, samo tako nastavite.
Pitala bih Vas za dvanaestine ili dodectomiju šta one konkretno znače?
Stavit ću moju kartu dvanaestina odvojenu od natalne, pa ako možete reći šta se iz nje vidi?
Hvala.
Pogrešno napisah dodectomia. 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dodekatemorija ili Duada kako je ja zovem više je vezana za Đotiš. To je potpuno drugačija oblast i reaguje u odnosu na planete koje se nađu u 12. kući a po kretanju Meseca ako govorimo o zadnjoj dvanaestini. Gleda se 12. kuća Duada i onda se poredi...Ne vidim veliku svrhu tome jer baza natala plus predikcije mnogo toga govore i bez Duada. To su dodatne izvedene tehnike kao i neke bitnije kakve su harmonici na primer i precesije