Hvala tiii. Ali, ako mi uopste ponude, pogotovo ovo, nesto nisam sigurna da li bih prihvatila. Jer mi je intuicija porucivala da bjezim citav dan juce sam.bila uznemirena. Okej je rad na recepciji, ali sa ovom zenom kao nadredjenom, bogme ,bila bih pod tenzijom:)
A svakako vise sam.fokusirana na posao administracije nego na posao u hotelu
Hvala ti ❣
Draga, ponudjen mi posao u subotu. Ali, nisam prihvatila jer je ova nadredjena psihopata.
Nadam se bice uskoro nesto bolje, jer ja sa ovom ne bih mogla da radim. Prosto ne mogu da vjerujem da ima takav pristup prema zaposlenima i kandidatima.
Bila sam na jednom razgovoru za posao , u pitanju je administracija, pa da vidim to ..
I prije 2 sata su me zvali na razg za posao , za reeferenta za rad na salteru, ali na Cetinje. Ja volim CT, EVO vidjecemo.
Draga Andjela,rodjena sam 21.11.1984. Sarajevo ,00:10.Volela bih ako mozes da mi kazes nesto po pitanju ljubavi.Ima li nade da upoznam uskoro nekog decka za vezu?Vec deceniju iza sebe imam samo neuspehe u ljubavi.
Postovana Andjela, rodjena sam 27.12.1987 u Skoplju u 19:25. Vec dugo sam sama zanima me dali gu uci u ozbiljnu vezu i dali cu se udati?
sanja1987kuWRIGC1A.JPG (40.83 KiB) Pregledano 2716 puta
Ulazak u ozbiljnu vezu ne zavisi samo od horoskopa kao ni udaja. Horoskop pokazuje samo opcije - mogućnosti. U tvom slu;aju jako naglašena peta kuća nosi dosta ljubavnih dešavanja, u smislu nestabilnosti. Strelac na vrhu opisuje mogućnost ozbiljne veze onda kada ti za to nisi bila spremna, želeći slobodu, ali i kasnije. Vladar sedme kuće, kuće svih brakova je nestabilan, ali recimo da se trebaš kloniti dođoša i likova koji imaju veze sa inostranstvom. Da, ovde je ozbiljna veza moguća
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Draga Andjela,rodjena sam 21.11.1984. Sarajevo ,00:10.Volela bih ako mozes da mi kazes nesto po pitanju ljubavi.Ima li nade da upoznam uskoro nekog decka za vezu?Vec deceniju iza sebe imam samo neuspehe u ljubavi.
Draga jeleničica036,
jelenicica036WRIGC2.JPG (39.52 KiB) Pregledano 1473 puta
obzirom da se radi o pitanju perioda a da verovatno nisi pratila forum, moram ti reći da je nemoguće dati takav odgovor bez godišnjeg horoskopa koji podrazumeva sagledavanje više prediktivnih tehnika. Ipak recimo po tranzitima Saturn, vladar pete kuće kreće krajem sledeće godine preko tvoje sedme te je veća mogućnost tada
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav Andjela
Htela sam da pitam ,ako imas vremena, kakve su mi mogucnosti/povoljnosti za ulazak u vezu do kraja godine...? Sama sam, inace, i dalje...
18.12.1991. 01:10 ( posle ponoci) Vrbas RS
Pozdrav Andjo, ne znam da li je prethodna poruka objavljena, nesto je ne vidjeh, htela sam da pitam da li mi mozes baciti pogled na ljubav, neke predispozicije za vezu/brak uskoro? Sama sam vec 4godine... Hvala ti
18.12.1991. Vrbas Rs, 01:10 (posle ponoci)