Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Jaki96

Re: Ljubav

Poruka od Jaki96 »

Partner je stalno isti? 😊
Jaki96

Poruka od Jaki96 »

Ako nije problem i za moju sestru. Bilo sta u vezi posla, partnera i dece. Datum rodjenja 15.01.1979 Sabac. ❤️ Hvala puno.
Labella

Re: Ljubav-brak

Poruka od Labella »

Da li se duge veze, duze od decenije, racunaju kao brak?

Pitam, jer meni vise odgovara doticna opcija umjesto drugog braka. ( 7k Blizanac, 9k Djevica, Merukr je u Lavu, ali na kraju 7 k).

Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
12 Jan 2021, 18:26

Pitam, jer meni vise odgovara doticna opcija umjesto drugog braka. ( 7k Blizanac, 9k Djevica, Merukr je u Lavu, ali na kraju 7 k).

Hvala
Draga Labella,
svaka se veza, nezavisno od dužine, ako je osobi bitna i ako je osoba neko vreme "živela" sa tim muškarcem može tretirati kao astrološki brak. To znači praktično da ako odeš sa momkom na vikend negde, nekada ne mora biti bitan, i ne vidi se kroz 7, a nekada se kroz 7 vidi i kad provedeš vikend sa nekim.
Blizanac na vrhu 7 nosi promenljivost u bračnom odnosu. Merkur u Lavu nosi karakter osobe lidera u polju partnerskih odnosa, a to kako će se odvijati stvari po najvećoj statističkoj verovatnoći zavisi samo od mnogo dodatnih faktora, kako planete deluju preko aspekata na Merkur, šta se dešava sa znacima Device i Blizanaca i koje su tu planete još, gde se nalazi Sunce, tj gde Merkur ide dispozicijom....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Devojke,
ja vas molim da pratite Forum. Makar pročitajte ispred šta pišem nekoj članici. Nije moguće davati odgovore za treća ili maloletna lica. To je zato što krši astrološku etiku. Molim vas, nemojte čitati samo vaš odgovor. Ovde smo nešto da naučimo i dobro je što pitate, a ja ću Vam uvek davati odgovore prema mogućnostima sagledavanja iz natala :)
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
13 Jan 2021, 09:11
Labella piše:
12 Jan 2021, 18:26

Hvala
Draga Labella,
svaka se veza, nezavisno od dužine, ako je osobi bitna i ako je osoba neko vreme "živela" sa tim muškarcem može tretirati kao astrološki brak. To znači praktično da ako odeš sa momkom na vikend negde, nekada ne mora biti bitan, i ne vidi se kroz 7, a nekada se kroz 7 vidi i kad provedeš vikend sa nekim.
Blizanac na vrhu 7 nosi promenljivost u bračnom odnosu. Merkur u Lavu nosi karakter osobe lidera u polju partnerskih odnosa, a to kako će se odvijati stvari po najvećoj statističkoj verovatnoći zavisi samo od mnogo dodatnih faktora, kako planete deluju preko aspekata na Merkur, šta se dešava sa znacima Device i Blizanaca i koje su tu planete još, gde se nalazi Sunce, tj gde Merkur ide dispozicijom....
Hvala Andjela,

astroloski brak=duga ozbiljna veza, dopada mi se :P
1maja1

Poruka od 1maja1 »

Pozdrav draga Andjela!
Sta biste rekli za moju veneru na Algolu u opoziciji sa Saturnom? :o Da li me čeka drugi brak i kakav bi partner bio? Rodjena sam 02.07.1985. Hvala unapred :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

1maja1 piše:
13 Jan 2021, 20:42
Pozdrav draga Andjela!
Sta biste rekli za moju veneru na Algolu u opoziciji sa Saturnom? :o Da li me čeka drugi brak i kakav bi partner bio? Rodjena sam 02.07.1985. Hvala unapred :D
Draga, za bilo kakvo sagledavanje potrrbno mi je vreme rođenja:)
1maja1

Poruka od 1maja1 »

Izvinjavam se, zaboravila sam 😊
02.07.1985
10:15 (ujutru)
Hvala ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

1maja1 piše:
14 Jan 2021, 15:43
Izvinjavam se, zaboravila sam 😊
02.07.1985
10:15 (ujutru)
Hvala ❤️
Draga,
zaboravila si i grad rođenja. Ali nema veze. Recimo da si rođena u Beogradu. Trebaš prestati sa teškašima. Teške, zatvorene, ili problematične osobe, osobe koje imaju neke probleme okoline ili lične probleme moraš izbegavati u širokom luku. Oni se prosto lepe za tebe. Može Venera biti aflikovana koliko hoće. Sve dok je planeta u svom sedištu osoba ima dobre mogućnosti da se izvuče. I sama vidiš da je ovde slika brakova izazovna. Međutim, to je tako upravo zato što je i odnos oca i majke bio čudan. Venera, pored problema sa Lilitom koji se umetnuo između ima i širu konjunkciju sa Severnim mesečevim čvorom. Ovde će mnogo zavisiti samo od tvog izbora, od volje i želje da se pokreneš, probudiš i promeniš način odabira muškaraca.
Pošalji Odgovor