Draga Kristy30,Kristy30 piše: ↑11 Dec 2022, 20:51Pozdrav AndjelaZelela bih da mi kazes sta me ceka po pitanju ljubavi. Iza sebe imam jedan brak. I da li se vidi u natalnoj opis tog drugog partnera i vreme upoznavanja (naravno ako dodje do toga)? Hvala puno svakako
rodjena sam 20.07.1986 20:30 u beogradu
Ako treba mogu da postavim i sliku natalne, samo ne znam kako se to radi![]()
U natalnom tj životnom horoskopu vide se opisi partnera koji će najverovatnije, po statističko matematičkoj verovatnoći dolaziti, ali se zasigurno ne može reći koji će biti "drugi" jer je sedma kuća ona koja pokazuje polje prvog braka ali i svih bitnih partnerskih odnosa. Takođe, da bi se eventualno zaključilo da postoji mogućnost perioda za drugi brak potrebno je raditi detaljne analize. A niko ti ne može reći vreme upoznavanja drugog partnera pouzdano.
Elem,
U tvom je slučaju ovaj prvi partner bio totalna greška ali ne tvoja. ti si birala dobro, ali nisi mogla da sagledaš koliko ovaj čovek u stvari problema ima. Naročito ako govorimo o ego problemima. Ipak, u samom se startu ovde nazire i mlađa muška osoba, te je mogućnost da sklopiš brak sa starijom osobom sigurnija za tebe umesto sa mlađima ili svojim vršnjacima (Sunce trigon Saturn koji vuče status i sam po sebi ovde predstavlja stabilizatora). Takoođe, postoji mogućnost jednog sigurnog braka ali kasnije u životu. Period od 40. do 44. godine može biti dobar za pronalaženje pravog partnera. Inače, drugi partner po redu stoji kao neko ko je vrlo intuitivan, analitičan, možda ima veze sa istraživačkim radom ili radi neki posao koji ima veze sa smrću (pogrebna oprema, hirurg i sl) ali ovaj nije dobar za tebe. Za tebe je najbolje da se usmeriš na vedre osobe, muškarca koji ume da te oraspoloži, koji ume da se šali, prosto na pozitivne ljude i to je ono čime takođe trebaš i da se okružiš. Čim je komplikovan, mora na njemu da se radi, sklanjaj se, jer ćeš samo izgubiti vreme, ma kakav status taj imao