Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Bambina piše:
19 Dec 2022, 09:29
Hvala na odgovoru. Da li mozete da mi kazete uopsteno za ljubav?
BambinaWRIGC4.JPG
BambinaWRIGC4.JPG (37.97 KiB) Pregledano 2694 puta
U ovom slučaju kada govorimo o ljubavi uopšteno možemo zaključiti da ćeš morati prvo više na sebi raditi da ne budeš povređena a tek onda da pričamo ozbiljnije o ljubavnom životu. Naime, esencijalni signifikator Venera stoji u znaku svoga sedišta što daje mogućnost da kasnije natus doživi sigurnu, stabilnu i srećnu ljubav. Međutim, ta je Venera u opoziciji sa Plutonom što je jedan od najtežih aspekata kada se o ljubavi radi. Osoba se prosto fatalno "zalepi" za nekog ne sagledavajući realno stvari i činjenice, smatrajući totalno apsolutno da je ta veza baš ono što joj treba (a nije naravno). Onda pati, ne može bez partnera kad se udalje a kad su zajedno veza je katastrofa. Aspekt fatalne ljubavi daje jake probleme u ljubavnim vezama ali potiče od tebe, ne od druge strane.
Peta kuća, kuća ljubavi počinje sa znakom Strelca koji više ukazuje na komunikaciju, avanture, neobavezna sastajanja i u tvom slučaju druženja sa prijateljima a kasnije postoji tri malefika koji će otežati priču....potrebno je da se ni za koga emotivno jako ne vezuješ sve dok ne dobiješ svoju decu na koju trebaš preneti svoju ljubav i privrženost. Nagla i neočekivana ljubav završava se naglom i neočekivanom svađom naročito kada govorimo o prvom braku ili prvoj bitnoj vezi....otvori svoje potencijale u smeru umetnosti ili kreativnosti, nađi sebi hobi, nemoj samo misliti na vezu i vezivanje jer osoba koja nije ispunjena sama po sebi u bilo kom odnosu bude još gore...kanije mogućnost boljitka, kada te Univerzum provede kroz niz događaja preko kojih stičeš iskustva. Mesec ti je takođe u elementu Vatre, znaku Ovnu što je nestrpljivost,strastvenost što je preduslov za neku kvalitetnu dodatnu aktivnost. Za više analize zaista treba ozbiljno uraditi horoskop
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Mozes li mi onda uopsteno reci o ljubavi, kao sto si i clanici Bambina? :)

Hvalaaa :)
Nisi mi dala smjernice za ljubav, nego za posao :)
Ako moze naravnooo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
20 Dec 2022, 12:35

Ako moze naravnooo
članica Bambina nije dobila detaljno tumačenje kroz prediktivne tehnike, prosto niko i nije sem tebe na forumu, zar ne? :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
20 Dec 2022, 12:56
the_sacrament piše:
20 Dec 2022, 12:35

Ako moze naravnooo
članica Bambina nije dobila detaljno tumačenje kroz prediktivne tehnike, prosto niko i nije sem tebe na forumu, zar ne? :)
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Pa ne kazem detaljno, odnosno draga ne trazim detaljno i da koristis prediktivne metode :)
Nego kao ona, i ostali, uopsteno. :) Kao sto si i meni za posao, cisto smjernice.
A ne trazim predikcije da mi radis :)
Bambina

Poruka od Bambina »

Sok, sve tacno :D Hvala na odgovoru, svaka cast. Samo mi nije jasno kako deo za decu, ako treba sebi da se posvetim kako bi nasla vezu posle? I sta je potrebno za detaljnu analizu? Hvala <3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

the_sacrament piše:
20 Dec 2022, 16:36
Pa ne kazem detaljno, odnosno draga ne trazim detaljno i da koristis prediktivne metode :)
Nego kao ona, i ostali, uopsteno. :) Kao sto si i meni za posao, cisto smjernice.
A ne trazim predikcije da mi radis :)
da, ali si ti dobila predikcije već. Ako imaš opšte pitanje izvoli pitaj, što se tebe lično tiče, mislim da si maksimalno ispoštovana bila i do sada a pravo da ti kažem, ja ne radim na pritisak. U suprotnom, uvek možeš naći astrologa, ima nas baš puno, pa na tenane sve, zar ne? :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bambina piše:
20 Dec 2022, 18:38
Sok, sve tacno :D Hvala na odgovoru, svaka cast. Samo mi nije jasno kako deo za decu, ako treba sebi da se posvetim kako bi nasla vezu posle? I sta je potrebno za detaljnu analizu? Hvala <3
Draga, to ti je teorija privlačenja. Ona zaista radi. Kada je osoba sama, uplašena, željna da se sakrije iza nekog, slaba, željna ljubavi a svi smo u nekom periodu života to bili, nemoj da misliš da nismo, prvlači iz okoline upravo takvog partnera, kompleksaša, nesigurnog u sebe i još više pati a veza bude od gore gora. Da se to ne bi dešavalo najbolje je da se osoba osami samo na neko vreme i oslušne svoje unutrašnje JA. Posveti se sebi i svojim potrebama van potrebe da budeš voljena i deo neke porodice. Prvo sebe reši. Odgovori sebi na pitanja: zašto je potrebno da stalno budeš sa nekim? šta je potrebno da zaista budeš srećna a da to nije "kačenje" za nekog drugog u odnos. Kako da skupiš novo samopouzdanje, kako da postigneš nove lične uspehe koji će ti to doneti? sve dok ne budeš svoja na svome imaćeš problema u partnerskim odnosima. Žene, nezadovoljne, pobegnu u brak i decu da se ne okrenu ali to je posle samo još gora patnja i muka akoje brak loš i gomila novih obaveza....zato se bira mudro, tek kad sama sa sobom budeš dobro, bez potrebe da budeš sa nekim, kad naučiš da voliš sebe pa druge
Bambina

Poruka od Bambina »

Hvala na odgovoru. Mislim da sam to i znala donekle, ali uvek je tesko zapoceti. Sve najbolje <3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ne sumnjam da si znala :). Sve najbolje i tebi :)
Pošalji Odgovor