Retrogradne planete, natalno i tranzitne

astrologija i sa njom povezane teme
Labella

Retrogradne planete, natalno i tranzitne

Poruka od Labella »

"Osobe kojima su u natalnoj karti planete retrogradno stacionirane vise vole da se bave prosloscu. Ovo su osobe sa snazno razvijenom intuicijom, a ukoliko su retrogradne planete u njihovom horoskopu dobro pozicionirane i dobro aspektovane, ove osobe poseduju izuzetno bogat unutrasnji potencijal koji u toku zivota mogu dobro iskoristiti."

Kako otkriti, kojim aspektom, lični potencijal?

Kako obrazložiti konjukciju retrogradne tranzitne i natalne retrogradne planete?

Hvala ☺️☀️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Retrogradne planete, natalno i tranzitne

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
27 Maj 2021, 14:36
"Osobe kojima su u natalnoj karti planete retrogradno stacionirane vise vole da se bave prosloscu. Ovo su osobe sa snazno razvijenom intuicijom, a ukoliko su retrogradne planete u njihovom horoskopu dobro pozicionirane i dobro aspektovane, ove osobe poseduju izuzetno bogat unutrasnji potencijal koji u toku zivota mogu dobro iskoristiti."

Kako obrazložiti konjukciju retrogradne tranzitne i natalne retrogradne planete?

Hvala ☺️☀️
AKo npr osoba ima natalno retro Jupitera koji je dobro pozicioniran u horoskopu, u periodima retro Jupitera koji je dobro pozicioniran na nebu osoba napreduje. Retrogradnost utiče uvek na vraćanje odlaganje i čekanje, sem u navedenom primeru.
Ako osoba ima retro Jupitera a tranzitno je retro Jupiter ali je loš natalno, očejuje simboliku iz opisa natalnih planeta.
Ako osoba ima retro Jupitera a direktan je pozicioniran dobro, pri čemu je retro Jupiter natala pozicioniran dobro, opet će ići na dobro, iz simbolike kombinovano, natal tranizt
Ako osoba ima direktnog Jupitera u natalu a na nebu je retro, svejedno očekuje vraćanje odlaganje i čekanje na polja kojima Jupiter natalno vlada.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
01 Jun 2021, 10:55
Labella piše:
27 Maj 2021, 14:36

Hvala ☺️☀️
AKo npr osoba ima natalno retro Jupitera koji je dobro pozicioniran u horoskopu, u periodima retro Jupitera koji je dobro pozicioniran na nebu osoba napreduje. Retrogradnost utiče uvek na vraćanje odlaganje i čekanje, sem u navedenom primeru.
Ako osoba ima retro Jupitera a tranzitno je retro Jupiter ali je loš natalno, očejuje simboliku iz opisa natalnih planeta.
Ako osoba ima retro Jupitera a direktan je pozicioniran dobro, pri čemu je retro Jupiter natala pozicioniran dobro, opet će ići na dobro, iz simbolike kombinovano, natal tranizt
Ako osoba ima direktnog Jupitera u natalu a na nebu je retro, svejedno očekuje vraćanje odlaganje i čekanje na polja kojima Jupiter natalno vlada.
Anđela, hvala, jednostavno i precizno objašnjavaš. ☺️☀️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Molim vas sve,
nemojte se lično reklamirati. Uradite to kroz pp, ovo nije komercijalni sajt. Ovde samo učimo i radimo. Dakle, zabranjeno je samoreklamiranje. Ako želite da radite astrologiju za novac to je skroz ok, ali nije za ovaj forum. Hvala na razumevanju.
Takođe vas sve molim ako neko primeti neku reklamu koja mi je promakla da mi odmah piše. Hvala :)
Cherry224

Poruka od Cherry224 »

Draga Andjela, ako sam dobro shvatila, meni je Venera retrogradna u znaku Škorpije u jedanaestoj kući, da li će se to previše loše odraziti po pitanju odnosa? Konstantno imam osjećaj da sam na neki način emotivno blokirana, teško je i da mi se neko dopadne, a kamoli da se zaljubim. Teško puštan osobe u svoj život
Ne znam u čemu je problem, voljela bih da znam na koji način da to prevaziđem ili jednostavno još nisam srela pravu osobu..

Takođe me zanima da li se Merkur (vladar 7.kuć) nalazi u desetoj ili jedanaestoj kući, kad radim nazalni kartu online, negdje piše da je deseta, a negdje jedanaesta kuća.

3.11.1994.
8:40, Trebinje, BiH
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Cherry224 piše:
26 Nov 2022, 21:18
Draga Andjela, ako sam dobro shvatila, meni je Venera retrogradna u znaku Škorpije u jedanaestoj kući, da li će se to previše loše odraziti po pitanju odnosa? Konstantno imam osjećaj da sam na neki način emotivno blokirana, teško je i da mi se neko dopadne, a kamoli da se zaljubim. Teško puštan osobe u svoj život
Ne znam u čemu je problem, voljela bih da znam na koji način da to prevaziđem ili jednostavno još nisam srela pravu osobu..

Takođe me zanima da li se Merkur (vladar 7.kuć) nalazi u desetoj ili jedanaestoj kući, kad radim nazalni kartu online, negdje piše da je deseta, a negdje jedanaesta kuća.

3.11.1994.
8:40, Trebinje, BiH
Cherry224WRIGC1.JPG
Cherry224WRIGC1.JPG (160.62 KiB) Pregledano 4264 puta
Draga,
Venera ti jeste retrogradna ali kvalitet Venere mora se posmatrati u celosti. Sem što si previše strastvena, potrebno je znati da upravo ta Venera tebi daje lepotu lica kao i mogućnost sticanja mase prijatelja jer je magnetična baš takva kakva je te da se u društvu baš vidiš u odnosu na okolinu. Ipak, problemi nastaju zbog kvadrata koje ona pravi, naročito sa Marsom....retrogradna znači samo jedno: ne vraćaj se na bivše i toliko. To takođe važi i za prijatelje. Ne dopuštaj sebi da se sa nekim posvađaš pa miriš...napravi listu želja i po njoj kreni.
Merkur je kod tebe dva stepena ispred 11. kuće što znači da se bez problema treba tumačiti kao da je u 11. a ne u 10.
Pošalji Odgovor