Kako otkriti, kojim aspektom, lični potencijal?
Kako obrazložiti konjukciju retrogradne tranzitne i natalne retrogradne planete?
Hvala
AKo npr osoba ima natalno retro Jupitera koji je dobro pozicioniran u horoskopu, u periodima retro Jupitera koji je dobro pozicioniran na nebu osoba napreduje. Retrogradnost utiče uvek na vraćanje odlaganje i čekanje, sem u navedenom primeru.Labella piše: ↑27 Maj 2021, 14:36"Osobe kojima su u natalnoj karti planete retrogradno stacionirane vise vole da se bave prosloscu. Ovo su osobe sa snazno razvijenom intuicijom, a ukoliko su retrogradne planete u njihovom horoskopu dobro pozicionirane i dobro aspektovane, ove osobe poseduju izuzetno bogat unutrasnji potencijal koji u toku zivota mogu dobro iskoristiti."
Kako obrazložiti konjukciju retrogradne tranzitne i natalne retrogradne planete?
Hvala![]()
Anđela, hvala, jednostavno i precizno objašnjavaš.Andjela Kostic piše: ↑01 Jun 2021, 10:55AKo npr osoba ima natalno retro Jupitera koji je dobro pozicioniran u horoskopu, u periodima retro Jupitera koji je dobro pozicioniran na nebu osoba napreduje. Retrogradnost utiče uvek na vraćanje odlaganje i čekanje, sem u navedenom primeru.Labella piše: ↑27 Maj 2021, 14:36"Osobe kojima su u natalnoj karti planete retrogradno stacionirane vise vole da se bave prosloscu. Ovo su osobe sa snazno razvijenom intuicijom, a ukoliko su retrogradne planete u njihovom horoskopu dobro pozicionirane i dobro aspektovane, ove osobe poseduju izuzetno bogat unutrasnji potencijal koji u toku zivota mogu dobro iskoristiti."
Hvala![]()
Ako osoba ima retro Jupitera a tranzitno je retro Jupiter ali je loš natalno, očejuje simboliku iz opisa natalnih planeta.
Ako osoba ima retro Jupitera a direktan je pozicioniran dobro, pri čemu je retro Jupiter natala pozicioniran dobro, opet će ići na dobro, iz simbolike kombinovano, natal tranizt
Ako osoba ima direktnog Jupitera u natalu a na nebu je retro, svejedno očekuje vraćanje odlaganje i čekanje na polja kojima Jupiter natalno vlada.
Draga,Cherry224 piše: ↑26 Nov 2022, 21:18Draga Andjela, ako sam dobro shvatila, meni je Venera retrogradna u znaku Škorpije u jedanaestoj kući, da li će se to previše loše odraziti po pitanju odnosa? Konstantno imam osjećaj da sam na neki način emotivno blokirana, teško je i da mi se neko dopadne, a kamoli da se zaljubim. Teško puštan osobe u svoj život
Ne znam u čemu je problem, voljela bih da znam na koji način da to prevaziđem ili jednostavno još nisam srela pravu osobu..
Takođe me zanima da li se Merkur (vladar 7.kuć) nalazi u desetoj ili jedanaestoj kući, kad radim nazalni kartu online, negdje piše da je deseta, a negdje jedanaesta kuća.
3.11.1994.
8:40, Trebinje, BiH