Aspekti Sunca – konjunkcija

Objave novih članaka i diskusija o njima...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Aspekti Sunca – konjunkcija

Poruka od Andjela Kostic »

Šta se to dešava u bliskom odnosu planeta sa Suncem? Konjunkcija sa Suncem jedan je od najbitnijih aspekata jer „boji“ ličnost osobe, ego, utiče na ono što osoba jeste. Sunce, osnovno svetlo horoskopa i centar Solarnog sistema. To što se sve planete oko njega okreću ostavlja traga i na tumačenje u astrologiji. Zato će konjunkcija neke planete u horoskopu sa Suncem biti drastično različita ako se radi o bliskoj ili daljoj konjunkciji, odnosno orbisnom luku konjunkcije, o konjunkciji u istom ili dva različita znaka, kao i o tome u kom je znaku konjunkcija Sunca sa nekom planetom...

Za nastavak teksta kliknite ovde...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Lokna666

Re: Aspekti Sunca – konjunkcija

Poruka od Lokna666 »

Zdravo, imam pitanje.
Ako je Merkur u izgonu u Strijelcu, još spaljen od Sunca u Strijelcu, da li postoji način da se to malo suzbije? 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lokna666 piše:
01 Feb 2022, 17:19
Zdravo, imam pitanje.
Ako je Merkur u izgonu u Strijelcu, još spaljen od Sunca u Strijelcu, da li postoji način da se to malo suzbije? 😊
Uvek postoji način. Zavisi sa kojim još planetama Merkur gradi aspeke, gde se nalazi njegov dispozitor Jupiter. Ako je Jupiter npr u nekom ozbiljnijem znaku, osoba ne mora biti površna, detinjasta i luckasta. Takođe, dosta će zavisiti i od aspekata
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Merkur je još u konjukciji sa Plutonom.
A Jupiter u 8 kući,u Strijelcu, u kvadratu sa Saturnom(ribe) i konjukcija Mars, Venera.
😊
Mjesec u Jarcu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

daj mi podatke :)
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

25.11.1995. 15:20h , Foča
Nemoj da te opterećujem, ako stigneš. 🥀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lokna666 piše:
03 Feb 2022, 08:26
25.11.1995. 15:20h , Foča
Nemoj da te opterećujem, ako stigneš. 🥀
lokna666WRIGC3.JPG
lokna666WRIGC3.JPG (37.4 KiB) Pregledano 52394 puta
Kada je Merkur spaljen i u znaku svoga izgona prvo gledamo koliko je spaljen. U ovom slučaju imamo veći orbis od 1.stepena što znači da to i nije tako katastrofalno. Katastrofa je kada je planeta do 18 lučnih sekundi u kazimi konjunkiji sa Suncem ili do jedan stepen. Ovde kažemo da je osoba sklona da naivno razmišlja, eventualno površna ali ovo je pregrubo rečeno. Zašto? Pozicija Jupitera, vladara ovog Merkura odlična je. Dakle, osoba će biti nezrela i detinjasta dugo nakon svojih vršnjaka, ali će kasnije itekako postati daleko produhovljenija i učenija, videti sveta, u dnosu na svoje vršnjake. Ljudi će je voleti, može biti i neka vrsta javne ličnosti ili poznate većini ljudi u okolini. Ovo gledam iz same pozicije Merkura u 10.kući gde će dispozicijom otići u 11. što je opet osoba okružena prijateljima. Merkur nema aspekte ni aflikcije ali je u stelijumu sa Suncem i Plutonom te ćeš se mentalno dugo tražiti. Analizirati (konj Pluton). Ovo je priča pretka, misionara koji se inkarnira kroz tebe. Priča nije loša pravo da ti kažem:)
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

Taman sam se oduševila kada sam pročitala, i onda skontah da nije moja natalna, tj da postoji greška u unosu vremena rođenja 😄 piše 11:20 a moje je 15:20🥺😁❣️

Ali generalno, jesam naivna, iako ja to pripisujem svojoj 'neiskvarenosti' ako se to za sebe može uopšte reći.
Vjerujem u dobro u ljudima,dok se ne pokaže suprotno sahah. A da sam djetinjasta za neke ostale stvari, tipa fakulteta, posla,problema i slično, tu BiH rekla da sam ozbiljna.
Za meni bitne stvari sam i odgovorna, a za nebitnije valjda nisam 😆
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Taman sam se oduševila kada sam pročitala, i onda skontah da nije moja natalna, tj da postoji greška u unosu vremena rođenja 😄 piše 11:20 a moje je 15:20🥺😁❣️

Ali generalno, jesam naivna, iako ja to pripisujem svojoj 'neiskvarenosti' ako se to za sebe može uopšte reći.
Vjerujem u dobro u ljudima,dok se ne pokaže suprotno sahah. A da sam djetinjasta za neke ostale stvari, tipa fakulteta, posla,problema i slično, tu BiH rekla da sam ozbiljna.
Za meni bitne stvari sam i odgovorna, a za nebitnije valjda nisam 😆
[/quote]

Uh užas! Ali, tako bude kada imaš malo vremena pa ne vidiš dobro šta radiš :) Evo ispravne karte nadam se
lokna666WRIGC4.JPG
lokna666WRIGC4.JPG (38.3 KiB) Pregledano 52376 puta
Opet je ovo priča ličnosti, sazrevanja, i napredovanja samo što je u ovom slučaju priča kroz odnose sa ljudima. I dalje imamo stelijum, ovaj put u kući svih vidova partnerskih odnosa, pa si ti osoba koja lako stvara prijateljstva, lako se rukuje. Šta ima veze što je Merkur spaljen? Opet se gleda dispozicija a ona nam govori da se vremenom trebaš čuvati ljudi koje uzimaš za prijatelje. Sve ostalo ostaje :) ti si super!
Pošalji Odgovor