Dobrodošli

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dobrodošli

Poruka od Andjela Kostic »

Dobrodošli na Anđelin forum!
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Dobrodošli

Ovaj forum otvorila sam kako bi mogle razmenjivati mišljenja o različitim astrološkim pitanjima i temama kao i da odgovorim, koliko je to u mojoj moći, vama, na vaša pitanja. Forum je slobodan, stoga se slobodno dopisujte i dopunjavajte svoja znanja. Forum je otvorenog tipa, svi ste dobro došli koji volite astrologiju. Ako postoji još neka tema o kojoj bi ste želeli da razmenite mišljenje, slobodno je dodajte. Kada se prvi put logujete imaćete tri puta obavezno odobravanje posta od strane Urednika, ali ćete nakon toga moći slobodno da se dopusujete. To je zbog spamova, pa se moramo nekako zaštititi :)
Na forumu jedino nije dozvoljeno pričanje o politici i vređanje drugih. Sve ostalo slobodno pišite. Imena lekara, ako su dobri, imena ustanova, i svega što vam na pamet pada, sem ako imate potrebe o nekom nešto loše napisati. Tada ćete to imati mogućnosti uraditi u pp. Smatram da svako treba dobiti validnu informaciju, ali ne smatram da je javno vređanje drugih u redu.
Hvala što ste došli! Trudiću se maksimalno, kao i do sada da vam upotpunim znanje, pomognem da saznate makar neke informacije.
Pored foruma, ja imam svoj sajt. Za one koji ne znaju, tamo su vrlo laki, jasno i krajnje jednostavno napisani tekstovi za astrološke početnike. Tamo je i moj broj telefona. Pišite na viber i mail takođe ako budete želele konsultaciju. Pa da se duuugo duuugo družimo :)
primal

Poruka od primal »

Zdravo Anđela, i svi ostali! Ja sam Primal. Bavim se modernom astrologijom od 18 godine. Sad imam 31.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dobro nam došla:) draga Primal. Molim te slobodno odgovaraj na pitanja, pitaj ako te što zanima. Drago mi je da si sa nama
Marmolada

Poruka od Marmolada »

Dobar svima.

Odavno me nije bilo na forumu, malo sam kako se postavljaju (npr fotke i slično)... Uglavnom, zanima me astrologija, čitam razne tekstove, nekada i sama pokušavam da tumačim. Mislim da sam svoj natal apsolvirala ili bar sasvim ukapirala (jedino sa slaba sa tranzitima). Takodje, imam i iskustva sa astrolozima. Astrologiju dozivljavam kao mapu, a astrologa kao nekoga ko ce nam pomoci da lakse shvatimo koji put da odaberemo ili koji nam put najvise odgovara.

Htjela sam da administratorki stranice postavim pitanje da li je dozvoljeno (sto vjezbe radi, sto zbog radoznalosti) postaviti natal ili podatke javnih ličnosti? Ono sto je još problem, obično nemamo podznak ili nismo sigurni da je tačan, pa znam da tumačenja nisu potpuna, s tim da se ipak ponešto može reći, makar opis osobe i osnovne karakteristike i sklonosti.

Ukoliko mozemo, da li da se otvori posebna tema ili se moze pisati u okviru neke postojece?

Pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga moja,
Dobro došla opet. Kao što vidiš ovde na sajtu reklama nema. Jasno ti je da nikakvih problema nema pitati ili analizirati horoskope javnih ličnosti upravo zato što su:
1. Njihovi horoskopi već javno postavljeni
2. Nemamo tačno vreme rođenja i time se astrološka etika ne krši. A najbolje je da staviš samo datum bez imena pa da gledamo i vidimo kakvih još potencijala ima horoskop neke javne ličnosti.
Ono što ovde nije dozvoljeno je vređanje, nacionalizam i politika jer se toga lično neverovatno užasavam pa izvoli:)
Marmolada

Poruka od Marmolada »

Andjela, puno ti hvala na odgovoru i dobrodošlici. (nadam se da je ok i da se ne persiramo :-) )

Postaviću datum, bez navodjenja o kome je riječ jer me zanima opis karaktera i još poneki detalji. Naravno, zanima me i kako vi sagledavate i tumačite određene postavke u natalu.

Puno pozdrava za sve i nadam se lijepom druženju i razmjeni informacija!
Spik Merkur

Poruka od Spik Merkur »

Zdravo,Anđela i ostali!
Bavim se astrologijom od prije tridesetak godina od kojih su skoro 20 u tome provedene u čuđenju zašto je astrologija tako komplikovana i zašto nije lako napraviti imalo tačnu predikciju.
Od 2013.g. sam otkrio tradicionalnu astrologiju,savladavao sam je korak po korak.Najbolji opis tradicionalne astrologije je zdrav razum u službi razumijevanja sebe i drugih.
Ne mislim da sam talenat za astrologiju,baš naprotiv.Imam prema njoj jedan skoro zanatlijski pristup.
Prava astrologija nije laka ali je volim.
Pošalji Odgovor