Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

StefaT piše:
15 Jun 2021, 03:04
Poštovana Andjela,molim Vas da mi odgovorite kada mogu da se nadam završetku fakulteta (studiram prehrambenu tehnologiju na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu),šta me čeka u vezi posla,da li ću ga naći i koji tip posla mogu da očekujem i gde.Neki astrolozi su mi rekli da se iz natalne karte može očekivati karijera,pa me zanima da li je istina? Takodje me zanima kada ću upoznati osobu sa kojom ću imati brak,gde ću je upoznati i kada ću se oženiti (sa koliko godina)? Da li se mogu nadati inostranstvu i ako da,kada i gde? Hvala Vam od srca i nadam se da to možete videti iz natalne karte koju vam dostavljam.
Dragi StefaT,
da je tako lako dati odgovore na ta pitanja astro call centri bi se razbili od novaca. Ali nije moguće bez detaljnog sagledavanja natala kao i godišnjih predikcija. Inostranstvo da, i to se vidi iz aviona. Od zemalja daleke zemlje (Dubai, Emirati i slično). Na kraju studija ćeš imati problem sa jednim ili dva ispita ali u odnosu na to koliko učiš tako ćeš i proći. Za ženidbu da ti odmah kažem, što kasnije to bolje, ja tipujem na 38. godinu.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
StefaT

Poruka od StefaT »

Hvala Vam na brzom odgovoru,mislio sam da je u pitanju Amerika ili Nemačka,ali ni ovo ne zvuči loše :D Ako je moguće želeo bih da stupim u kontakt sa Vama,radi detaljnije prognoze.Svako dobro Vam želim.
Mery

Poruka od Mery »

Draga Andjela ,možete li mi reci kako je zdravlje mog brata ,njegove podatke:12.09.1991 23:40(pm)Strumica,Makedonija
ivapiva

Poruka od ivapiva »

Draga Andjela, danas sam imala tezak dan, pa bih bila zahvalna kada biste mi rekli bilo sta pozitivno vezano za buducnost. Najvise me zanima karijera. :) 30.8.1998. Novi Sad 19:40h
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
15 Jun 2021, 18:11
Pisac piše:
14 Jun 2021, 17:03
Andjela Kostic piše:
13 Jun 2021, 22:07
Hvala Vam još jednom na sugestijama, a ja po struci dipl.ing.poljoprivrede za stočarstvo.
Zamolila bih Vas još za opis bračnog partnera?
Pozdrav.
Partner verovatno nezreo, sa preteranim iskazima ljubavi ili emocija. Zaljubljive prirode i mogućnost udaje iz preterane zaljubljenosti. Ako ovo prevaziđeš kasnije imaš bolje okolnosti za brak.
Draga Anđela, hvala Vam na odgovoru. E sad jedno pitanje. Povremeno mi se zna desiti da bukvalno vidim neki događaj koji će se desiti u budućnosti ali dva tri dana unaprijed. I kao takav se i desi. To mi se ne desava često i bukvalno je vezano samo za mene. Da li moja natalna karta kao takva ima mogućnosti za to?

Veliki pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

ivapiva piše:
17 Jun 2021, 21:36
Draga Andjela, danas sam imala tezak dan, pa bih bila zahvalna kada biste mi rekli bilo sta pozitivno vezano za buducnost. Najvise me zanima karijera. :) 30.8.1998. Novi Sad 19:40h
ivapivaWRIGC1.JPG
ivapivaWRIGC1.JPG (40.88 KiB) Pregledano 1393 puta
Draga moja ivapiva,
ovde ja ne vidim veći poslovni problem kako se god to tebi činilo. za budućnost ti ništa ne mogu reći sem opštih aspekata jer se treba u suprotnom raditi detaljni godišnji. Prva trećina karijere ti je najgora i najteža. Sve sami krš poslovi a jaka ambicija da se postigne nešto bitno. Sve što tada stekneš iskustva iskoristićeš u drugoj sredini karijere u najboljem mogućem smislu - zaradom. Krajem druge trećine karijere radićeš vrlo odgovoran posao.
Vrhunac karijere će biti plodonosan ali težak.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
18 Jun 2021, 15:39
Andjela Kostic piše:
15 Jun 2021, 18:11
Pisac piše:
14 Jun 2021, 17:03

Hvala Vam još jednom na sugestijama, a ja po struci dipl.ing.poljoprivrede za stočarstvo.
Zamolila bih Vas još za opis bračnog partnera?
Pozdrav.
Partner verovatno nezreo, sa preteranim iskazima ljubavi ili emocija. Zaljubljive prirode i mogućnost udaje iz preterane zaljubljenosti. Ako ovo prevaziđeš kasnije imaš bolje okolnosti za brak.
Draga Anđela, hvala Vam na odgovoru. E sad jedno pitanje. Povremeno mi se zna desiti da bukvalno vidim neki događaj koji će se desiti u budućnosti ali dva tri dana unaprijed. I kao takav se i desi. To mi se ne desava često i bukvalno je vezano samo za mene. Da li moja natalna karta kao takva ima mogućnosti za to?

Veliki pozdrav
Svako od nas ima dežavi nekad. To je normalno. Događaji se u prirodi dešavaju po istom redosledu, te kad nešto "predvidiš" to se verovatno već desilo tebi u nekom od prethodnih života ako u to veruješ, ili nekom tvom pretku u direktnoj genetici koju si povukla. Mi ne povlačimo genetski samo telo, nego i um, što govori o odjeku sećanja predaka kroz nas. Svakako to razvijaj kao talenat
lena1234

Poruka od lena1234 »

Zdravo Andjela,
Da li mi mozete nesto reci za karijeru? Apsolutno nemam ideju cime cu se baviti, i to me jako pogadja, nekako bas sad sam u uzasnoj situaciji.
Ima li sansi za neko putovanje, sta god isplaniram propadne.

https://dodaj.rs/image/LKTj0H
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lena1234 piše:
19 Jun 2021, 09:24
Zdravo Andjela,
Da li mi mozete nesto reci za karijeru? Apsolutno nemam ideju cime cu se baviti, i to me jako pogadja, nekako bas sad sam u uzasnoj situaciji.
Ima li sansi za neko putovanje, sta god isplaniram propadne.

https://dodaj.rs/image/LKTj0H
Draga,
Vladar druge kuć uvek nam govori o sticanju lične imovine. Tvoja će dolaziti preko ljudi, mase ljudi kroz velike društvene orgnizacije i ipak ako govorimo o struci, poslovi gde se zahteva fizičko angazovanje sa menadžmentom ti leže. Traži takve poslove preko prijatelja, jer taj Mars ima trigon sa Jupirlterom u 11
JovanaJ

Poruka od JovanaJ »

Draga, da li mozes nesto vise da mi kazes za ljubav, brak, sa koliko godina cu se udati? Unapred hvala!
12.04.1998.
03:50
Valjevo, Srbija
Pošalji Odgovor