Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Andjela1998

Re: Astrologija

Poruka od Andjela1998 »

Draga Andjela,

Rodjena sam 16.12.1998. 04:30 u Pirotu, zanima me ljubav, zdravlje, zivot, buducnost…
Hvala unapred! :)
Marija90

Poruka od Marija90 »

hvala divna si💕💕💕
loveandlearn

Poruka od loveandlearn »

Pokušavam danima da sama odgovorim na ovo pitanje, ali mi definitivno ne ide... Pitanje je hoće li doći do emotivne veze ove dve osobe? Prva osoba sam ja - pitač, a druga osoba je dosta starija od mene, sreli smo se jednom na predavanju, ali se dogodila neka jaka energija koju nikada do ssda nisam osetila... Ako treba više informacija, podeliću... Koliko ovako gledam do sad mi se više čini po horaru da neće biti ničega, ali mi onda sliku menjaju antiscije. Molim za pomoć onih koji imaju više znanja...

(Druga slika je sa antiscijama)

Slika
Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Draga moja,
za bilo kakvu ozbiljnu procenu potrebni su ti podaci obe osobe i uporedni horoskop. Da bi se videlo odakle ta specifična energija i dali odgovori na mnogo drugih stvari. Horarna astrologija je zanimljiva ali nestabilnih odgovora, tako da se ja ne bih oslanjala na nju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Bibi

Poruka od Bibi »

Значило би ми и ако би могли овим путем да погледате моју наталну карту и ако можете нешто да ми кажете по питању љубави. Скоро сам изашла из једне везе али је остало некако све недоречено
Рођена сам 18,08,1980, године у Лазаревцу у 20:40
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Andjela Kostic piše:
06 Nov 2021, 21:27
Mislim da sam napisala pravila na bekoj temi. Solar se nikad ne gleda odvojebo od natala. Krećeš od Sunca u solaru pa sve ostalo posle. Ipak aktivacija 8. kuće govori o transformativnoj godini u pravcu kretanja ali se mora uklapati prvo s pozicijom Sunca
Sunce je u solaru u 12 kuci i ima kvadrat sa jupiterom u 10 kuci. U 12 solarnoj se nalazi i merkur.
Poliagapitos

Poruka od Poliagapitos »

Pozdrav svima. Interesuje me mišljenje članova ovog foruma u vezi sledećeg pitanja. Da li hrišćanstvo i astrologija nužno isključuju jedno drugo?

jevandjelisti.jpg
jevandjelisti.jpg (50.98 KiB) Pregledano 1425 puta
Na slici su prikazani jevanđelisti Matej, Marko, Luka i Jovan kao Anđeo (Vodolija) , Lav , Bik i Orao (Škorpija). Nije mi poznato ime autora ovog duboreza.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bibi piše:
10 Nov 2021, 14:39
Значило би ми и ако би могли овим путем да погледате моју наталну карту и ако можете нешто да ми кажете по питању љубави. Скоро сам изашла из једне везе али је остало некако све недоречено
Рођена сам 18,08,1980, године у Лазаревцу у 20:40
BibiWRIGC1.JPG
BibiWRIGC1.JPG (40.68 KiB) Pregledano 1378 puta
Draga Bibi,
ovde je slika ljubavi dosta izazovna. Ono gde problem zapravo počinje jeste što ti podsvesno, ne kažem namerno, tražiš vrstu autoriteta u muškarcu a onda taj autoritet ne možeš podneti jer se ti muškarci pretvaraju da vrede, ali kako vreme prolazi shvataš da te u stvari presuju, guše i traže od tebe mnnogo samoodricanja. Problem postoji iz ličnog energetskog nesklada koji nosiš, razlike između razuma i emocija, zbog principijelne različitosti roditelja koji ništa krivi nisu, ali povlačiš dve neuskladive energije u sebi. Treba da se baviš sobom i razvoju odnosa, ali na osnovu psihološke literature koju imaš naći u mnogim bibliotekaa kao i knjižarama. Takođe, potreba da budeš povređivana postoji u vidu toga da u startu mnogo dozvoljavaš ljudima za koje proceniš da su "to to". Ovde je slika dosta specifična, mogućnost sreće stoji kasnije
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poliagapitos piše:
11 Nov 2021, 05:29
Pozdrav svima. Interesuje me mišljenje članova ovog foruma u vezi sledećeg pitanja. Da li hrišćanstvo i astrologija nužno isključuju jedno drugo?

jevandjelisti.jpg

Na slici su prikazani jevanđelisti Matej, Marko, Luka i Jovan kao Anđeo (Vodolija) , Lav , Bik i Orao (Škorpija). Nije mi poznato ime autora ovog duboreza.
Draga
nas su na fakultetu astrologije učili da je astrologija nastala u 3. veku pre nove ere (dakle pre hrišćanstva) i to na grčkom ostrvu Kos, prema postojećim dokazima. Od vajkada, ko zna koliko i pre toga, ljudi su gledali u nebo i po rasporedu zvezda orijentisali su se za mnoge poslove, hoće li kiše, neće li kiše, kako će trgovina i slično....O tome imaš da pročitaš u knjizi Istorija astrologije. Čovekova vera, ma koja bila u pitanju usko je vezana sa astrologijom hteli vernici to da priznaju ili ne. "Kada su se zvezde na nebu poklopile...." Neron je pobio silnu decu. Problem astrologije je što se upravo može koristiti kao oruđe za loše stvari koliko god imala dobre strane. Crkva je ukida od 1. veka nove ere jer je ukapirala da mnogo ljudi ne dolazi u Crkvu nego se okreće ka astrolozima. Nema sumnje da je to bio dobar potez ali tako je mnogo stopiran razvoj nauke, jer je mnogo naučnika bilo među astrolozima. Astrologija je signifikovana Uranom i tu nam sve bude jasno. Uran su novine, prosperitet, naučni i tehnički pronalasci ali i bune, nagli ratovi....ne znaš šta je pametno. Međutim, ono što ja znam jeste da sam vernik, da Tvorac postoji i da to svaki dan upravo gledam kroz raspored zvezda po kojima smo mi navijeni manje ili više. Međutim, gledate i sami, mnogo reklamiranih samozvanih astrologa, neće vam reći istinu, koliko astrologija zaista može, nego gledaju samo pare da vam otmu što je najmanje loša strana astrologije. Da ne pričam o sugestijama astrologa koje mogu biti pogubne za labilne, nestabilne ili duboko emotivno povređene ljude. Zato je jaaako bitno da radite na sebi. Jako je bitno ne oslanjati se ni na koga dok niste sigurni da možete potpuno da se oslonite na sebe te da se drugi ljudi oslanjaju na vas. Sve ostalo može biti oružje protiv vas. U novije vreme jako su popularni life coacheri. Nemam apsolutno ništa protiv njih. Ima njih (izuzetno malo) jaaako dobrih koji su rođeni za to i imaju jaku potrebu da pomognu drugim ljudima. Ali, većina se reklamira modernim sredstvima, slika, prikazuje mandale, služi se nekakvim vežbama koje ne daju nikakve rezultate, "omajava" ljude, ili sekte npr koje imaju krajnji cilj otimanja nekretnina ljudima nakon njihove smrti, a sve kroz prizmu pozivanja na Boga i slično....razmislite svi o ovome što sam napisala. Najbolje je da radite sa proverenim tehnikama (čitate knjige samostalno ili odete kod psihologa ako vidite da ste upali u osećaj krize iz koje nema izlaza).
Crkva je zato, da se vratim na temu, u pravu ali donekle što se odvojila od astrologije, ali su u stvari astrologija i priroda jedno, i ona samo funkcioniše po prirodnim raspodelama stvari. Pride, kao što znamo, ne reaguje isto na različite ljude, što će znati samo dobar i pošten astrolog da kaže. Moj zaključak: ako si dobar čovek, ne smeta ništa. AKo si sebičan, egocentričan ili slab, tada nastaje problem bilo da je vera ili astrologija u pitanju
Mare

Poruka od Mare »

Draga Anđela,
Mene zanima vidim da vi koristite placius sistem, neki propagiraju whole sign, a neki equal (30° od asc ravnomjerno se krece)... zasto koji sistem koristiti? Sa kojim su najt9cnije prognoze
Takoder bih bila zahvalna ako biste bacili oko na moj natal 11.7jul 2000 ujutro 8:44 zagreb.... vucem kompletno karmu od mame sa mjesecem u skorpiji _zajedno sa a plutonom i chironom u 4 kuci (ako se gleda placidus)... mogu li se ja nekako orgnti od toga jer moja mama stvarno radi gluposti pa to sve ide na mene izgleda i to nije fer... mozete li molim vas opcenito malo prokomentirati moj natal, sto me ceka u ljubavi, karijeri? I sto mislite o vedskoj astrologiji i nakchatrama?
Hvala puno!
Pošalji Odgovor