Trudnoca

astrologija i sa njom povezane teme
JovanaJovana

Re: Trudnoca

Poruka od JovanaJovana »

Andjela Kostic piše:
01 Nov 2021, 19:56
JovanaJovana,
Samo po ovoj nečitkoj karti koju si poslala vidim da ima. A kada, to se mora detaljno gledati
Hvala puno, zaboravila sam da napisem da sam rodjena 19. Feb. 1988 u 7h ujutru u Kragujevcu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

JovanaJovana piše:
01 Nov 2021, 20:35
Andjela Kostic piše:
JovanaJovana,
Samo po ovoj nečitkoj karti koju si poslala vidim da ima. A kada, to se mora detaljno gledati
Hvala puno, zaboravila sam da napisem da sam rodjena 19. Feb. 1988 u 7h ujutru u Kragujevcu
JovanaJovanaWRIGC1.JPG
JovanaJovanaWRIGC1.JPG (39.3 KiB) Pregledano 3636 puta
Draga JovanaJovana,
ne znam šta se dešavalo u tvom životu i da li si imala neko tehničko povređivanje (abortus ili spontani) ali ovde definitino stoji potomsto. Pride što je sve u vodenim znacima, i vrh pete kuće pokazuje mogućnost više dece, Merkur esencijalni signifikator dece stoji u zatvorenoj dvanaestoj kući u znaku Vodolije. U zavisnosti od dosadašnjih delovanja na polju dece, postoji mogućnost za potomstvo kasnije zbog dejstva dvanaeste kuće a mogućnost i preko sredstava modernih tehnologija (npr insemenacija, produvavanje jajovoda, VTO i slično) Ipak je potrebno znati i prvi deo priče, naročito kakvo je stanje sa hormonima i endometrijumom zbog aflikovanog Netpuna, te da se detaljno radi utvrđivanje materinstva. Ali moj odgovor je da se ovde potomstvo vidi i da nikako ne odustaješ
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
JovanaJovana

Poruka od JovanaJovana »

Andjela Kostic piše:
02 Nov 2021, 08:11
JovanaJovana piše:
01 Nov 2021, 20:35
Andjela Kostic piše:
JovanaJovana,
JovanaJovanaWRIGC1.JPG
Draga JovanaJovana,
ne znam šta se dešavalo u tvom životu i da li si imala neko tehničko povređivanje (abortus ili spontani) ali ovde definitino stoji potomsto. Pride što je sve u vodenim znacima, i vrh pete kuće pokazuje mogućnost više dece, Merkur esencijalni signifikator dece stoji u zatvorenoj dvanaestoj kući u znaku Vodolije. U zavisnosti od dosadašnjih delovanja na polju dece, postoji mogućnost za potomstvo kasnije zbog dejstva dvanaeste kuće a mogućnost i preko sredstava modernih tehnologija (npr insemenacija, produvavanje jajovoda, VTO i slično) Ipak je potrebno znati i prvi deo priče, naročito kakvo je stanje sa hormonima i endometrijumom zbog aflikovanog Netpuna, te da se detaljno radi utvrđivanje materinstva. Ali moj odgovor je da se ovde potomstvo vidi i da nikako ne odustaješ
Draga Andjela, mnogo hvala na odgovoru!
Nisam imala nikakvih problema kao sto je spontani a ni povreda. Sto se tice endometrijuma sve si pogodila, svaka cast zaista, ove sedmice idem na histeroskopiju, nadam se da ce nakon toga biti bolje…
irena

Poruka od irena »

draga andjela,jel postoji sansa da uskoro ostanem trudna
16.07.1989 16:20.
irena

Poruka od irena »

Draga andjela ,da li kod mene postoje neki problemi sa trudnocom posto vec dugo pokusavamo i nista?
16.07.1989
16:20h
hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

irena piše:
30 Nov 2021, 15:45
draga andjela,jel postoji sansa da uskoro ostanem trudna
16.07.1989 16:20.
Draga Irena, uz najbolju želju da ti pomognem ja to zaista ne znam. Niko ti trudnoću ne može garantovati ali je jako bitno obratiti se lekarima
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

irena piše:
30 Nov 2021, 16:36
Draga andjela ,da li kod mene postoje neki problemi sa trudnocom posto vec dugo pokusavamo i nista?
16.07.1989
16:20h
hvala unapred
Irena, molim te samo mi dopiši grad rođenja. Naravno da ću pogledati
Nova_31

Poruka od Nova_31 »

Draga Andjela. Molim te za informacije da li mi se vidi brak i djeca u natalnoj karti. imam jedan brak iza sebe bez djece,pa me zanima da li se moze ista vidjeti. Hvala unaprijed
moja natalna:
https://i.postimg.cc/25MJPtwy/graphic-php.png
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nova_31 piše:
03 Dec 2021, 08:09
Draga Andjela. Molim te za informacije da li mi se vidi brak i djeca u natalnoj karti. imam jedan brak iza sebe bez djece,pa me zanima da li se moze ista vidjeti. Hvala unaprijed
moja natalna:
https://i.postimg.cc/25MJPtwy/graphic-php.png
Draga, u svakoj karti postoji neki opis za decu i brak jer postoje kuće koje to nose. Ja ti mogu pogledati samo predispozicije ali iz ove karte koju si stavila teško. Ili uradi vidljiviju kartu (astrodienst sajt) ili mi pošalji molim te svoje podatke da je ja otvorim
Nova_31

Poruka od Nova_31 »

Hvala puno na brzom odgovoru.evo uradila sam kartu na drugom sajtu,nadam se da ces ovdje moci vidjeti.

https://ibb.co/xJh0tDF

Hvala :D
Pošalji Odgovor