Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Škola Astrologije

Poruka od Andjela Kostic »

Malla malla piše:
03 Feb 2022, 13:24
Ako moze neko da mi objasni oko dece. Četri različite osobe su mi rekle da cu najverovatnije imati dvoje dece istog pola. Imam dvoje dece ali su suprotnog pola. Kako zakljucuju oko pola. Unapred se zahvaljujem na odgovoru ako neko odgovori
Draga Malla malla,
pol dece se jasno i ne dvosmisleno ne vidi jer zavisi od mnoštva drugih faktora (muškog horoskopa i njegovih potencijala za decu, godine i dana ostanka u drugom stanju, tadašnjeg kretanja Meseca u prenatalu....) može se videti samo uokvirno. To ti kažem iz ličnog iskustva kojoj je stajalo jedno a ja imam dvoje zdrave i žive dece prirodno dobijene. Elem, kako se gleda: planeta vladar pete kuće za prvo dete, znak u kojem se nalazi, te je li muški ili ženski npr: kod tebe je vrh pete kuće u Raku, Mesec je u znaku Strelca tako da bi moglo biti i jedno i drugo jer je Mesec ženska planeta a Strelac muški znak. Drugi deo kuće je u Lavu što je muški znak ali je Sunce u ženskom znaku. Po nekakvom nepisanom pravilu, kad imamo na petoj kući prelaz Rak Lav, obično budu dvoje dece različitog pola jer je Rak jak ženski a Lav jak muški znak sa takvim energijama. Ovo se statistički najčešće i ponavlja.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Luna

Poruka od Luna »

Andjela Kostic piše:
26 Jan 2022, 09:14
Luna piše:
25 Jan 2022, 02:19
Zanima me da li Andjela drzi neki vid skole astrologije? Da li uci privatno osobe koje zele da im ona prenese znanje?
I da li uopste postoji mogucnost za to? Hvala :P
Na žalost, ne jer ni forum ne održavam kako treba a za sajt da ne govorimo :)
NIsam napisala tekst ne znam koliko od ličnih i poslovnih obaveza.
Ipak, uvek preporučim moju mentorku. Od nje sam skoro sve naučila. Ona se zove Aleksandra Ralić i radi u sopstvenoj školi Corona (korona nije samo korona nego naziv za Corona borealis sazvežđe što je kruna:)), ko stvarno hoće da nauči ide kod nje.
Što se tiče studiranja astrologije što svima toplo preporučujem jer sami sebi najbolje možete pomoći, upišite Kepler Institut za astrološka istraživanja i edukaciju. Odlični su materijali, svaka godina je za sebe, ali je preskupo te ako ste za varijantu da samo naučite Aleksandra Ralić je pravi izbor
Hvala Vam puno na svim savetima! Radili ste mi natalnu i odusevljena sam... sve preporuke za vas 👍👏
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hvala najlepše na ovim rečima:)
wall-den

Poruka od wall-den »

Gledaju li se tranziti na progresivne planete (Progressions) i na planete u direkcijama? (Solar Arc direction)?

Naime - zanima me i dalje zašto se kod mene i dalje ništa ne dešava. Nikakvog pomaka u privatnom (a bome ni u bilo kom drugom aspektu) nema.

Vidim da mi je u Direkcijama (a njih trebam najviše gledati kod sebe - tako mi je barem Anđela napisala) - na 16 Riba - tu je sad ovih dana tranzitni Jupiter.
Mjesec u direkcijama mi 19 Raka - što znači da će uskoro tranzitni Jupiter biti u trigonu na taj Mjesec.

Ako to uopće ima smisla gledati.

Inače - tranzitni Jupiter će mi također uskoro biti u sekstilu s natalnom Venerom - a zatim i s natalnim Mjesecom.

Jel ima šanse da se konačno nešto pokrene, desi.... Veza koja je trajala 20 godina - u prekidu je od kraja ljeta. Dvije astrologinje + 1 čitačica Tarota su me uvjeravale da to nije gotovo, da će se javiti...da slijedi obnova... Jel treba reći da od toga ništa. Prema astrologinjama - početak marta je trebao biti taj period obnove. Čitačica Tarota je spomenula period od mjesec do dva - a to je kraj marta.

Već počinjem sumnjati u astrologiju, ozbiljno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Direkcije i sekundarne progresije se gledaju preklopljeno sa natalom i jedna sa drugom. Nisam inala prilike da pratim trnzit sa direkcijom ili progresijom, tako nas nisu učili te je znam da li deluje ili ne. Znam da su tranziti okidači te da ih treba gledati u odnosu na natal. Probaj prvo sa njegovim horoskopom. Uporedni odnos. Pa tek onda treba ići dalje, gledaš sebi periode pogodne za ljubav i sl . E to je ono kad ja kažem da horoakop ne deluje 100% kako ljudi misle već ima i do ličnog odabira.
Ipak, treba pogledati i njega i uporedni
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

TorrGeni piše:
07 Feb 2022, 04:09

Nije me dugo bilo, obaveze😅🤦
Naravno, postavi kartu, anskioznost me muči i samu ,pa bi bilo lijepo da postaviš Natal, ko god želi da komentariše. Učimo :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

BRAVO DEVOJKE:)
TorrGeni

Poruka od TorrGeni »

Evo i mene nazad. Staviću i kartu. Ne crveni se strašno. :mrgreen: Mada mi Saturn kvadrira Mesec koji je vladar 8. kuće, a nalazi se direkt na Asc-u, plus Asc. Uz to vladar 6. kuće spaljen. Verovatno ni Neptun ne pomaže u 1. kući. Nisam zalazila skoro uopšte u astromedicinu jer ne smem. Mada 12. kuća miruje i nema vezu sa 6. i 8., pa shvatam da neću završiti u Lazi u nekom momentu. :mrgreen: Klinička depresija, generalizovani anksiozni poremećaj, socijalna fobija i panični napadi.

niki1980, moram ovako. Dobila sam pp, ali ja ne znam da li su moje poruke otišle. Pisala sam da ću probati ovde malo da tumačim kartu jer je zanimljiva i hoću, ali uporedni i kompozitni ja ne znam da radim. Borim se sa osnovama. :) Za uporedni odnos bih mogla da pokušam numerilogiju, ide brže, ali opet ne garantujem tačnost :mrgreen:

Slika
Lokna666

Poruka od Lokna666 »

TorrGeni
Hm, interesantno. Da nisi spomenula vjerovatno ne BiH ni pomislila da je to baš tako da kažem 'ozbiljnija' situacija anskioznosti i fobija.
Obzirom da na kvadratu može da se radi, mogla BiH okriviti za to stanje više ovaj Sjeberni čvor u 12. I Pluton u opoziciji sa Marsom, oba jaka i destruktivna sama po sebi a kamoli kada se bore jedan sa drugim.
Neptun definitivno 'baca' u zablude, kojih se nekada ljudi kojima je na Asc nikada ne riješe i tvrdoglavo ih se drže, i sa mnom je takva situacija, a i znam gospođu sa istim aspektom koja i dan danas vjeruje u svoja načela koja joj ništa dobro ne donose, ali vjeruje. Mislim da tu treba da popustimo.🤔
Ja mislim da će Pluton ipak da te promijeni i razriješi toga.
Rekla BiH da po Saturnu i apsketima sa Asc i Mo treba da radiš na distanciranju, da te fobije oblikuješ u svoje prednosti. Ne vezivanje i smanjenje emotivnosti su danas ključ uspijeha zbog svega lošeg u ljudima.
Ispravite me ako griješim, samo moja perspektiva. :mrgreen:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

U pravu si. Ipak, treba se vezivati jer su ljudi socijalna bića. Ono što je problem je u stvari kako ovladati svojim emocijama i ne vezivati se prerano :). Uvek krenete od činjenice da je neko ok. I držite emocije po strani. I čekate i gledate šta radi. I zaključujete. Onda nema šoka, nema razočaranja samo razumsko razmišljanje. Vremenom, kad vidite sa kim imate posla postavljate se prema osobi isto kako je i osoba prema vama.. A najbolje je da se sklonite, bez vređanja, bez objašnjavanja od toksičnih po vas osoba
Pošalji Odgovor