Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

knez11 piše:
23 Mar 2022, 11:24
natalna.jpg
Postovana Andjela, da li mi mozete reci sta mogu da ocekujem na poslovnom planu, kakva je situacija u novcanom smislu? Hvala unapred. Pozdrav
Posao tj sticanje lične imovine vrlo je naglašeno u tvom horoskopu. Ovo je priča života gde je jako bitan razvoj međuljudskih odnosa, te je najbitnije kakve odnose gradiš. Izuzetno je bitno ko su ti prijatelji odnosno kakve ćeš odnose izgraditi sa njima. Malo je komplikovanije za odgovor ali recimo da će ovde biti mogućnosti uspona ali i padova te se ovaj horoskop detaljno treba odraditi da se tačno sagledaju mogućnosti. Prva trećina karijere je najintenzivnija, druga trećina vezana je sa prvom, te stečeno iskustvo samo se prenosi a vrhunac karijere ide uz popularnost.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
23 Mar 2022, 13:39
Pozdrav Andjela.

Evo jednog pitanja ako je sunce u Djevici njegov dispozitor je merkur koji je također u Djevici. E sad šta bi bio dispozitor Merkura? I Sunce i Merkur su u umetnutoj kući. Realizacija tih planeta u tim kućama se odvija kasnije u životu, poslije 40 ili ne?

Hvala puno.
Draga Goco,
zavisi od horoskopa po pitanju realizacije planeta u uklještenom znaku, procene astrologa, nekad to bude i posle 30te godine. Ako su i SUnce i Merkur u Devici, krajnji dispozitor je naravno Devica. Postoji uvek u karti konačni, svedeni dispozitor i na njega treba obratiti pažnju takođe.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nina piše:
23 Mar 2022, 13:43
Screenshot_20220323_074800.jpgCao Andjela. Postavit ću natalnu kartu sa tranzitima pa ako mi možete okvirno reci ima li kakvih dešavanja na ljubavnom planu, gledano kroz zvezde naravno? :)
Hvala.
Dušo,
Verovatno nisi pratila forum od početka. Ti imaš Sunce u vatrenom znaku i vatreni ti je podznak. Tranziti na tebe deluju kao okidači ali samo onoga što se već nalazi u horoskopima direkcije, solara kao i harmonika. Da ti sada napišem kretanje tranzita većina stvari bi bila netačna, jer se kod tebe na žalost detaljno sve mora pratiti. Pored toga, natalni Mesec ti je u vodenom znaku te će i progresije ovde imati značajnu ulogu. Recimo da ovo nije period za ljubav, ali ovo uzmi sa 30% verovatnoće. Natalna karta međutim, kod tebe govori i o mogućnosti ljubavi čak i stabilizacije nakon 41. godine života što ne znači da neće biti i ranije, ali generalno mora se sve detaljno gledati zbog tipa karte koju imaš
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
24 Mar 2022, 12:07
Poštovana mene bi zanimalo hoće li biti kakvih promjena u vezi ljubavnog života.Hoću li upoznati koga za ozbiljnu vezu 01.12.1992. 22:15 Osijek
Mislim da sam ti na ovo pitanje odgovorila. Za ovo je potrebno odraditi detaljni godišnji horoskop :(
Pisces

Poruka od Pisces »

Niste mi odgovorili na to pitanje u vezi ljubavi.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
26 Mar 2022, 12:04
Niste mi odgovorili na to pitanje u vezi ljubavi.
Mislim da ipak jesam. Molim te, pročitaj malo forum
Nina

Poruka od Nina »

progresije.jpg
progresije.jpg (235.6 KiB) Pregledano 3232 puta
Nina piše:
23 Mar 2022, 13:43
Screenshot_20220323_074800.jpgCao Andjela. Postavit ću natalnu kartu sa tranzitima pa ako mi možete okvirno reci ima li kakvih dešavanja na ljubavnom planu, gledano kroz zvezde naravno? :)
Hvala.
Dušo,
Verovatno nisi pratila forum od početka. Ti imaš Sunce u vatrenom znaku i vatreni ti je podznak. Tranziti na tebe deluju kao okidači ali samo onoga što se već nalazi u horoskopima direkcije, solara kao i harmonika. Da ti sada napišem kretanje tranzita većina stvari bi bila netačna, jer se kod tebe na žalost detaljno sve mora pratiti. Pored toga, natalni Mesec ti je u vodenom znaku te će i progresije ovde imati značajnu ulogu. Recimo da ovo nije period za ljubav, ali ovo uzmi sa 30% verovatnoće. Natalna karta međutim, kod tebe govori i o mogućnosti ljubavi čak i stabilizacije nakon 41. godine života što ne znači da neće biti i ranije, ali generalno mora se sve detaljno gledati zbog tipa karte koju imaš
[/quote]
Hvala Andjela,
Nisam nešto spretna sa natalnom kartom, evo stavit ću kartu progresija, ako sam pogodila :), pa ako možete da kažete za posao i ljubav ukratko.
Hvala puno
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NIna,
ne mogu pratiti progresije bez natala niti bez pogleda na solar a za to je potrebno jako mnogo vremena. :(
Nina

Poruka od Nina »

Andjela Kostic piše:
28 Mar 2022, 09:59
NIna,
ne mogu pratiti progresije bez natala niti bez pogleda na solar a za to je potrebno jako mnogo vremena. :(
OK, hvala puno, shvatila sam.
Mary

Poruka od Mary »

Pozdrav draga Anđela, po preporuci prijateljice evo i mene na forumu.
Molim te mozes li mi pogledati brzinski ima li nade za mene, haha salim se :D .
Naime, zanima me onako kratko kakav mi je poslovni, a kakav ljubavni aspekt?
U nekom sam teskom periodu preko godinu dana iako je zadnjih mjesec dva malo bolje, ali opet nije to to.
Ljubav 0 bodova, a sto se posla tice zavrsila faks, poslala 1000 molbi doslovno i nista. Nije mi jasno pa me zanima kako su mi zvijezde naklonjene. Iako znam da imam neke teske aspekte jer ih itekako osjetim.
Hvala ti draga i sretno i dalje! :D :D
Rodena sam 16.10.1996. u Splitu u Hrvatskoj u 9:05 ujutro.
Pošalji Odgovor