Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Mary piše:
06 Apr 2022, 18:46
Pozdrav draga Anđela, po preporuci prijateljice evo i mene na forumu.
Molim te mozes li mi pogledati brzinski ima li nade za mene, haha salim se :D .
Naime, zanima me onako kratko kakav mi je poslovni, a kakav ljubavni aspekt?
U nekom sam teskom periodu preko godinu dana iako je zadnjih mjesec dva malo bolje, ali opet nije to to.
Ljubav 0 bodova, a sto se posla tice zavrsila faks, poslala 1000 molbi doslovno i nista. Nije mi jasno pa me zanima kako su mi zvijezde naklonjene. Iako znam da imam neke teske aspekte jer ih itekako osjetim.
Hvala ti draga i sretno i dalje! :D :D
Rodena sam 16.10.1996. u Splitu u Hrvatskoj u 9:05 ujutro.
MaryWRIGC1.JPG
MaryWRIGC1.JPG (39.77 KiB) Pregledano 1398 puta
Draga moja,
drago mi je da si nam se pridružila, dobro nam došla :). Ti si ascendentalni Škoprion sa Marsom koji se nalazi na samom Zenitu i u znaku Lava. Tvoji će rezultati i postignuća mnogo zavisiti od tvog rada koji definitivno neće izostati. Potreba da budeš prva, centralna, iskazaće se naročito u vrhuncu karijere. Ono što je tvoj zadatak jeste da držiš svoje neprijatelje bliže od prijatelja ako e razumeš. Mnogo će, od tvojih "tajnih neprijatelja" statusnih ljudi koje baš ne voliš zavisiti tvoj položaj te napredak koji će ići samo na mišiće i jake lične akcije. Prvi ti je deo karijere relativno dobar. Šta to znači? Znači da ćeš raditi više a manje biti plaćena pride navlačiti na neki način negodovanje "prijatelja" a pritom praviti sebi temelj za uspeh u trećoj trećini karijere. Karijera ide uzlazno tu se ne trebaš brinuti ali sa povremenim stresovima, promenama. Potrebno je naučiti da ne plasiraš oštre reči i nikad se ne služiš neistinom. U ljubavi je slično. Na samom početku zabavljanja mogućnost promenljivih okolnosti kratko vreme. Zatim mogućnost jedne duge veze. Brak sa ambicioznom osobom, iz ljubavi, dodatak statusa zajedničkim radom, međutim emotivno razočaranje u partnera u jednom periodu života i promenlive bračne okolnosti. NIje loše ali ovo je horoskop Sunca u konjunkciji sa Hironom te promene preko povređenog ega. Ako brzo učiš, ovaj horoskop daje mnogo životnih opcija. Ako si previše ležerna opet drugačije opcije. Slojevit horoskop sa dosta mogućnosti
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Goca

Poruka od Goca »

Draga Anđela,
Koliko je vertex bitan u natalnoj karti?
Ja ga imam u 7 kući u konjukciji sa suncem.
Hvala
Nevenanis

Pitanje

Poruka od Nevenanis »

Postovana Andjela,
Nova sam ovde i bas mi je drago sto sam uopste naisla na jedan ovakv forum😊😊😊 ako nije problem,htela bih da znam sta me ocekuje u vezi u nekom narednom periodu,da li ce biti ozbiljnijih promena na bolje😍? Rodjena sam u Nisu 18.09.1989.godine u 12:15h hvala unapred na odgovoru❤️❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
08 Apr 2022, 15:18
Draga Anđela,
Hvala
Draga Goco,
obzirom da je u konjunkciji sa Suncem itekako može biti bitna. Donosi lične, uglavnom pozitivne promene ali u zavisnosti kako stoji sa ostalim planetama. Trebalo bi da je to tačka gde se osoba može osećati sigurnom, ali ako je Sunce negativno postavljeno. usled poremećaja odnosa može uticati na psihomentalnu komponentu u toku određenog perioda gde si prolazili ili ćeš prolaziti kroz period promene. Mogućnost rušenja raspoloženja kada je negativno postavljena ali nakon toga i nove etape u egu, usled novih saznanja možeš postati jača. Te promene su uglavnom one koje se vezuju za ključne trenutke kod jedne osobe ili nešto što tu osobu zauvek promeni na neki način.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Pitanje

Nevenanis piše:
08 Apr 2022, 20:34
Postovana Andjela,
Nova sam ovde i bas mi je drago sto sam uopste naisla na jedan ovakv forum😊😊😊 ako nije problem,htela bih da znam sta me ocekuje u vezi u nekom narednom periodu,da li ce biti ozbiljnijih promena na bolje😍? Rodjena sam u Nisu 18.09.1989.godine u 12:15h hvala unapred na odgovoru❤️❤️
NevenanisWRIGC5.JPG
NevenanisWRIGC5.JPG (40.97 KiB) Pregledano 1394 puta
Na žalost draga, periodni horoskop zahteva otvaranje više prediktivnih tehnika. Ovde se bavimo isključivo natalnim predispozicijama. Hvala ti što sti nam se pridružila, pogledaj molim te malo forum. Što se tiče opšteg stanja ljubavi slika je dosta promenljiva. Recimo da možeš imati neku ljubavnu vezu oko 36. godine života koja će biti duboka, sa nekim prijateljem, ali i emotivno iscrpljujuća ako se to već u nekom periodu života nije desilo. Izbegavaj prejaka zaljubljivanja a kada ti se neko previše sviđa, to obično ne završi dobro. Za tebe su najbolji muškarci koji su ludo u tebe zaljubljeni ne ti u njih.
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
11 Apr 2022, 09:06
Goca piše:
08 Apr 2022, 15:18
Draga Anđela,
Hvala
Draga Goco,
obzirom da je u konjunkciji sa Suncem itekako može biti bitna. Donosi lične, uglavnom pozitivne promene ali u zavisnosti kako stoji sa ostalim planetama. Trebalo bi da je to tačka gde se osoba može osećati sigurnom, ali ako je Sunce negativno postavljeno. usled poremećaja odnosa može uticati na psihomentalnu komponentu u toku određenog perioda gde si prolazili ili ćeš prolaziti kroz period promene. Mogućnost rušenja raspoloženja kada je negativno postavljena ali nakon toga i nove etape u egu, usled novih saznanja možeš postati jača. Te promene su uglavnom one koje se vezuju za ključne trenutke kod jedne osobe ili nešto što tu osobu zauvek promeni na neki način.
Stavit ću natalnu kartu, nadam se da sunce nije baš sad toliko negativno postavljeno.
goca.jpg
goca.jpg (227.71 KiB) Pregledano 1377 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Goco,
Sunce ima opoziciju sa Mesecom i kvadrat sa Neptunom. Nezadovoljstvo statusom kao i nezadovoljstvo postignutim može nositi ovakav Vertex. Naročitu frustraciju ako neko na poslu mulja, ne govori istinu, pokušava da se nametne na pogrešan način. Sa Mesecom je priča slična. Unutrašnji jaz usled emotivnog nezadovoljstva koje se ne može rešiti tog momenta kada treba.. Vertex ovde donosi naravno i pozitivne stvari, sposobnost naglog prilagođavanja, osećaj sreće među nadprosečnim ljudima, interesantnim nesvakidašnjim društvom, sreću sa decom ili u ranoj mladosti kada se ostvarila neka ljubav...
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
15 Apr 2022, 22:24
Draga Goco,
Sunce ima opoziciju sa Mesecom i kvadrat sa Neptunom. Nezadovoljstvo statusom kao i nezadovoljstvo postignutim može nositi ovakav Vertex. Naročitu frustraciju ako neko na poslu mulja, ne govori istinu, pokušava da se nametne na pogrešan način. Sa Mesecom je priča slična. Unutrašnji jaz usled emotivnog nezadovoljstva koje se ne može rešiti tog momenta kada treba.. Vertex ovde donosi naravno i pozitivne stvari, sposobnost naglog prilagođavanja, osećaj sreće među nadprosečnim ljudima, interesantnim nesvakidašnjim društvom, sreću sa decom ili u ranoj mladosti kada se ostvarila neka ljubav...
Hvala na odgovoru.
Još malo ću da vas "gnjavim", primjetila sam da od fixnih zvjezda imam jednu u konjukciji sa mjesecom, u pitanju je Fomalhaut. Pa ako možete objasniti ima li ona pozitivan utjecaj u mojoj natalnoj karti ili ne?
Hvala još jednom, super ste. :)
Pozdrav.
Mary

Poruka od Mary »

Andjela Kostic piše:
07 Apr 2022, 08:56
Mary piše:
06 Apr 2022, 18:46
Pozdrav draga Anđela, po preporuci prijateljice evo i mene na forumu.
Molim te mozes li mi pogledati brzinski ima li nade za mene, haha salim se :D .
Naime, zanima me onako kratko kakav mi je poslovni, a kakav ljubavni aspekt?
U nekom sam teskom periodu preko godinu dana iako je zadnjih mjesec dva malo bolje, ali opet nije to to.
Ljubav 0 bodova, a sto se posla tice zavrsila faks, poslala 1000 molbi doslovno i nista. Nije mi jasno pa me zanima kako su mi zvijezde naklonjene. Iako znam da imam neke teske aspekte jer ih itekako osjetim.
Hvala ti draga i sretno i dalje! :D :D
Rodena sam 16.10.1996. u Splitu u Hrvatskoj u 9:05 ujutro.
MaryWRIGC1.JPG
Draga moja,
drago mi je da si nam se pridružila, dobro nam došla :). Ti si ascendentalni Škoprion sa Marsom koji se nalazi na samom Zenitu i u znaku Lava. Tvoji će rezultati i postignuća mnogo zavisiti od tvog rada koji definitivno neće izostati. Potreba da budeš prva, centralna, iskazaće se naročito u vrhuncu karijere. Ono što je tvoj zadatak jeste da držiš svoje neprijatelje bliže od prijatelja ako e razumeš. Mnogo će, od tvojih "tajnih neprijatelja" statusnih ljudi koje baš ne voliš zavisiti tvoj položaj te napredak koji će ići samo na mišiće i jake lične akcije. Prvi ti je deo karijere relativno dobar. Šta to znači? Znači da ćeš raditi više a manje biti plaćena pride navlačiti na neki način negodovanje "prijatelja" a pritom praviti sebi temelj za uspeh u trećoj trećini karijere. Karijera ide uzlazno tu se ne trebaš brinuti ali sa povremenim stresovima, promenama. Potrebno je naučiti da ne plasiraš oštre reči i nikad se ne služiš neistinom. U ljubavi je slično. Na samom početku zabavljanja mogućnost promenljivih okolnosti kratko vreme. Zatim mogućnost jedne duge veze. Brak sa ambicioznom osobom, iz ljubavi, dodatak statusa zajedničkim radom, međutim emotivno razočaranje u partnera u jednom periodu života i promenlive bračne okolnosti. NIje loše ali ovo je horoskop Sunca u konjunkciji sa Hironom te promene preko povređenog ega. Ako brzo učiš, ovaj horoskop daje mnogo životnih opcija. Ako si previše ležerna opet drugačije opcije. Slojevit horoskop sa dosta mogućnosti

Draga Anđela, veliko hvala!! 😊😊😊
Cak sam se ugodno iznenadila. Veseli me da su mi zvijezdice naklonjene tako da imam perspektivu za solidnu karijeru uz velik rad jer to je totalno my cup of the tea, sto bi rekli. A ovaj dio za ucenje lekcija preko povrijedenog ega, uh... to je velika istina. Na tome moram jos puno raditi, ego mi je bolna tocka.
Veseli me i mogucnost braka iz ljubavi, a ovaj dio sa emotivnim razočaranjem me nimalo ne veseli haha. Ali smatram da natalna karta daje smjernice, a ne precizne prognoze (tjesim se haha) pa se nadam da ce ipak biti dobro.
Mogu li se iz karte vidit otprilike godine za tu mogucu dugu vezu ili pak za moguc brak? Hvala ti jos jednom i svako dobro!
Lijep pozdrav! :D :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Da dušo,
period oko 33. godine života bio bi interesantan a zatim period od 35. do 38. godine
Pošalji Odgovor