Jovana97 piše: ↑24 Maj 2022, 17:21
Pozdrav, nisam dugo bila aktivna ovde, ako neko moze da mi pomogne? Ne mogu da postavim svoju natalnu kartu nikako, pa ako bi neko mogao da uradi to? I da mi neko pomogne da istumacim. Konkretan "problem" mi je ljubav više od 3 godine sam sama nikako da se pokrene nesto vezano za to, ja pokušavam da istumacim, ali i ono što drugima mogu sebi ne mogu ni toliko?
Bas polako pada u depricu neku, ali pomaka nema.
Hvala unapred. Ako neko bude želeo
15.11.1997. 13:35 Zrenjanin

- Jovana97WRIGC8.JPG (39.9 KiB) Pregledano 1511 puta
Draga Jovana97, a i svi vi,
u delu ispod kvadrata u kojem pišete tekst pre nego što potvrdite na SUBMIT imate dva lista: Options i Attachments. Kad odete na Attachments imate Add files odmah ispod i tu dodajete sliku. Da vidite kako onda to izgleda idete na Preview. Jeste komplikovano je, bilo je i meni isprva.
Što se tiče tvoje karte i ljubane slike aflikovani promenljivi Mesec u Blizancima vlada tvojim petim poljem što upravo jestu okolnosti koje neće dozvoliti ulazak u vezu sve dok sama ne budeš bila totalno sigurna šta je ono što želiš. Dakle, ne trebaš čekati, nego raditi na drugim stvarima, afirmisati se u poslu, studijama i drugim oblastima. Prosto, zabaviti sebe drugim stvarima jer ovako nikud ne idemo. Univerzum na osnovu tvoje karte traži od tebe konkretizaciju, manje samosažaljenje i više rada. Tek kad ti budeš dovoljno sigurna u sebe i samoispunjena takvog ćeš tipa i privući. Ako očekuješ da se nasloniš na nekog, to će ići teško. U tvom slučaju obzirom da je element Vode na Ascendentu i na Suncu a da je Mesec u elementu Vazduha teško je predviđati bio šta bez pogleda na sve prediktivne tehnike. Ali recimo globalno da bi period za oko dve do tri godine mogao biti bolji što pritom nikako ne znači da nećeš naći nikog i pre toga. Potrebno je samo da se više otvoriš, radiš na sebi a manje misliš koliko si dugo sama. Partneri dolaze u odnosu na naše trenutno energetsko stanje. A ja znam da ti možeš mnooogo bolje:)