Posao
Re: Posao
Pozdrav...
Zelim da pitam sta ce biti sa mojim poslom. Vratila sam se sa odmora i saznala da sam smenjena. U ponedeljak imam razgovor sa direktorom.Iskreno ne znam sta se dogodilo.Osecam se cudno,jer stvarno ne znam o cemu se radi.
Danijela,rodjena 23.02.1979. U 10h i 30 m8in. u Beogradu.
Volela bi da znam sta me ocekuje,kako po pitanju pozicije,tako i po pitanju plate.
Zelim da pitam sta ce biti sa mojim poslom. Vratila sam se sa odmora i saznala da sam smenjena. U ponedeljak imam razgovor sa direktorom.Iskreno ne znam sta se dogodilo.Osecam se cudno,jer stvarno ne znam o cemu se radi.
Volela bi da znam sta me ocekuje,kako po pitanju pozicije,tako i po pitanju plate.
-
Tihana1611
Pozdrav Andjela
Radila si meni i prijatelju natalni horoskop prije par mjeseci i preeezadovoljni smo. Imala bih 2 pitanja, ako nije problem. Sada za mjesec dana mi počinje novi solar, a nagodinu bih trebala diplomirati, i nadam se zaposliti se. Nekako mi se idući solar čini bitan jer mi solarni saturn sjeda na natalni MC u jarcu, a saturn mi je ujedno i vladar 9. i 10. natalnog polja. Saturn mi u natalnoj karti i nije baš u dobroj poziciji, nažalost. Ujedno, solarni MC mi se nalazi u prvom natalnom polju. Sad me zanima, hoću li se uspjeti zaposliti za vrijeme idućeg solara? Diplomiranje mi nije toliko upitno, jer mi je ostalo malo ispita i sigurna sam da ću uspjeti, više me zanima zaposlenje jer ukoliko ne postoje velike šanse za zaposlenje, produžila bi sa studij zbog prava na mirovinu, stipendiju i drugih studenskih prava. Ne znam da li gledanje u solar zahtjeva puno posla, ukoliko je tako, razumjet ću
Moj datum rođenja je 16.11.1998., Slavonska Požega, Hrvatska. Rođendan ću sigurno slaviti u Slavonskoj Požegi. Hvala 
Ćao Anđela, interesuje me da li ću nekada raditi nešto približno svojoj struci, jer sam pre skoro 4 godine završila studije za neki stručni kadar za potrebe neke državne firme, ali još uvek čekam i radim posao koji nema veze sa mojom strukom.

22.03.1991. 01:40, Zrenjanin.
Unapred hvala na odgovoru!
Unapred hvala na odgovoru!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja,sejn piše: ↑07 Okt 2020, 18:04Ćao Anđela, interesuje me da li ću nekada raditi nešto približno svojoj struci, jer sam pre skoro 4 godine završila studije za neki stručni kadar za potrebe neke državne firme, ali još uvek čekam i radim posao koji nema veze sa mojom strukom.
Unapred hvala na odgovoru!![]()
prosto ne mogu verovati da želiš državni posao. Ti, ovako kreativna, snalažljiva, liderski orijentisana. Zašto uopšte da radiš u državnom sektoru? Šokirana sam jer znam kako državni sektor funskioniše. Žene samo tračaju, jedu, goje se, stare pre vremena, napredak ide samo preko veze i vezaških linija....nema duhovnog napretka, nema prave borbe...ima mogućnosti, ali zakucaćeš se. I biti nezadovoljna čak i kad se to desi. Budi kreativna kakva i jesi i nađi sebi oblast kojom ćeš se baviti a da je voliš. Svejedno šta si završila...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, i da sam otvorila ovaj tvoj post na vreme, kako nisam, ne bih ti mogla dati odgovor. Za odgovore koji su vezani za neki dan, potrebno je uraditi: solarni povratak, pa direkciju, pa sekundarnu progresiju, pa opšte tranzite, pa dijurnal na nivou dana. Generalno, posla za oko 4 sata. Ipak se nadam da si se snašla. PozdravDaca1979 piše: ↑26 Sep 2020, 16:19Pozdrav...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Tihana,Tihana1611 piše: ↑05 Okt 2020, 21:31Pozdrav AndjelaRadila si meni i prijatelju natalni horoskop prije par mjeseci i preeezadovoljni smo. Imala bih 2 pitanja, ako nije problem. Sada za mjesec dana mi počinje novi solar, a nagodinu bih trebala diplomirati, i nadam se zaposliti se. Nekako mi se idući solar čini bitan jer mi solarni saturn sjeda na natalni MC u jarcu, a saturn mi je ujedno i vladar 9. i 10. natalnog polja. Saturn mi u natalnoj karti i nije baš u dobroj poziciji, nažalost. Ujedno, solarni MC mi se nalazi u prvom natalnom polju. Sad me zanima, hoću li se uspjeti zaposliti za vrijeme idućeg solara? Diplomiranje mi nije toliko upitno, jer mi je ostalo malo ispita i sigurna sam da ću uspjeti, više me zanima zaposlenje jer ukoliko ne postoje velike šanse za zaposlenje, produžila bi sa studij zbog prava na mirovinu, stipendiju i drugih studenskih prava. Ne znam da li gledanje u solar zahtjeva puno posla, ukoliko je tako, razumjet ću
Moj datum rođenja je 16.11.1998., Slavonska Požega, Hrvatska. Rođendan ću sigurno slaviti u Slavonskoj Požegi. Hvala
![]()
drago mi je da je tako i nadam se da si i dalje dobro. Svaki dan sam ulazila i gledala Forum ali avaj, nisam provalila da nisam povezana, tj ulogovana te mi nisu ni stizale poruke za odobrenje. Pozdrav i tebi i prijatelju. Međutim, verovatno se sećaš kad smo pričale o stvarima koje su vezane za predikcije perioda i da se one rade iz godišnjih horoskopa. Stoga je za ovo što si me pitala potrebno uraditi na žalost godišnji, jer nije samo pozicija Saturna ovde, već i pozicija Jupitera i Urana u natalu i solaru, prediktivne tehnike....
Veliki pozdrav i ovde. Zanima me da li je moguce prema natalnoj karti videti odredjene karijere u kojima cemo imati uspeha? Dakle , ne nesto sto nas zanima ili to volimo, vec nesto u cemu bismo imali uspeha.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
naravno. Natalna karta može pokazati gde je osoba dobra, a u čemu se mora ispraviti. Astrologija tome i služi. Nije sredstvo proricanja sudbine, ali prosto može usmeriti čoveka da mu život bude bolji, ali samo ako je spreman raditi na sebi i na tom cilju iskreno i bez straha
To je bas lepo receno, ne svidja mi se kad neko dozivljava kao proricanje sudbine ili nesto slicno.
I mene ovo zanima, koja profesija mi najvise odgovara prema natalnoj karti