Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Goca piše:
23 Nov 2022, 15:54
Andjela Kostic piše:
19 Nov 2022, 08:20
Goca piše:
17 Nov 2022, 17:48

Hvala na objašnjenju.
Šta bi onda u tom slučaju značila Venera na 0 stepenu Lava?
Venera na nultom stepenu znaka Lava značila bi obično preranu ljubav prema nekom, ili prema pogrešnoj osobi. Takođe, vole se stvari koje deluju društveno ugledne, lepa garderoba, status, moć, ali u stvari na pogrešan način, odnosno vezuješ ljubav za stvari ljude i pojave koji ne nose zaista status, već samo prividno
Hvala na odgovoru. Do sad sa ljubavlju nulti stepen nije imao nikakve veze ako gledamo baš ljubav muškarca i žene,ni preranu a ni kasniju.
Nulti je stepen stepen predpočetka. Samo to i govori. Sa VEnerom može biti ljubav ili za stvari koje voliš a i ne mora....može imati veze sa oblašću kojom Venera vlada ili poljem u kojem je Venera. Uglavnom, nosi nekakvu nezrelost...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
sonja84

Poruka od sonja84 »

https://imgur.com/a/OBwfWJQ

pozdrav, zanima me analiza mogucnosti drugog braka. Hvala unapred :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

sonja84 piše:
29 Nov 2022, 15:53
https://imgur.com/a/OBwfWJQ

pozdrav, zanima me analiza mogucnosti drugog braka. Hvala unapred :D
Draga,
ovde je problem tvoj način komunikacije izražavanja. Ti si ono što zovu "usijana glava" naročito kada braniš svoje stavove. Svejedno što si u pravu (uglavnom jesi u pravu na žalost) neelastičnost nije odraz građenja kvalitetnog odnosa. Drugi brak stoji kao mogućnost preko prijatelja ili sa prijateljem, mlađa i proračunata osoba je u pitanju, vrlo inteligentan ili analitičan čovek. Na žalost ni on ne stoji stabilno, daje mogućnost stvađa...ovde treba odraditi ljubavni život u celosti jer dobri potencijali deo su tebe, pa treba krenuti prvo i detaljno od tebe same kako bi se stvari dovele na pravi put....
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
25 Nov 2022, 11:12
Goca piše:
Andjela Kostic piše:
19 Nov 2022, 08:20

Venera na nultom stepenu znaka Lava značila bi obično preranu ljubav prema nekom, ili prema pogrešnoj osobi. Takođe, vole se stvari koje deluju društveno ugledne, lepa garderoba, status, moć, ali u stvari na pogrešan način, odnosno vezuješ ljubav za stvari ljude i pojave koji ne nose zaista status, već samo prividno
Hvala na odgovoru. Do sad sa ljubavlju nulti stepen nije imao nikakve veze ako gledamo baš ljubav muškarca i žene,ni preranu a ni kasniju.
Nulti je stepen stepen predpočetka. Samo to i govori. Sa VEnerom može biti ljubav ili za stvari koje voliš a i ne mora....može imati veze sa oblašću kojom Venera vlada ili poljem u kojem je Venera. Uglavnom, nosi nekakvu nezrelost...
Hvala na objašnjenju.
Za nezrelost ste definitivno u pravu, e sad kad to prelazi u zrelost ako se može tako reći, preko dispozitora ili ne?
sonja84

Poruka od sonja84 »

hvala na odgovru :*
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
03 Dec 2022, 13:59
Andjela Kostic piše:
Goca piše:

Hvala na objašnjenju.
Za nezrelost ste definitivno u pravu, e sad kad to prelazi u zrelost ako se može tako reći, preko dispozitora ili ne?
Dispozicija ne odradi uvek. Preduslov za dispoziciju je promena - modulacija same osobe. Moj se drug sa Venerom na nultom npr prvi put oženio u 47 godina. Mada, dispozitor je i vladar Ascendenta tj on. U ovom slučaju je Sunce što opet predstavlja ego. Priča dispozicije u praksi ipak ne odradi uvek. Ipak, kada odradi, to može biti i dosta kasnije, a uglavnom može biti posle 35.te godine života, što opet nije zacrtano pravilo već je veća verovatnoća u pitanju
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
04 Dec 2022, 08:05
Goca piše:
03 Dec 2022, 13:59
Andjela Kostic piše:

Hvala na objašnjenju.
Dispozicija ne odradi uvek. Preduslov za dispoziciju je promena - modulacija same osobe. Moj se drug sa Venerom na nultom npr prvi put oženio u 47 godina. Mada, dispozitor je i vladar Ascendenta tj on. U ovom slučaju je Sunce što opet predstavlja ego. Priča dispozicije u praksi ipak ne odradi uvek. Ipak, kada odradi, to može biti i dosta kasnije, a uglavnom može biti posle 35.te godine života, što opet nije zacrtano pravilo već je veća verovatnoća u pitanju
Znači u prevodu ne nadaj se. Evo još jedno pitanje Pluton ulazi u znak Vodolije i meni će ići kroz prvu kuću jeste da je spor ali šta bi to u mom slučaju značilo?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

tea2 piše:
24 Jul 2020, 13:52
Pozdrav svima :D

Da li bih mogla saznati nešto o slaganju sa momkom: 3.4.1992, podznak škorpija, Kladovo. Ja sam rođena 16.6.1997, u 12.10h u Beogradu.
Jako me zanima kakav je čovek i dal ima dobre namere prema meni..čitala sam ANA forum, svaka ti čast Anđela! Samo tako nastavi!
Draga Tea,
na žalost tu se mora odraditi detaljan uporedni :(
andjela95

Poruka od andjela95 »

Draga Andjela, odusevljena sam tvojim forumom, stvarno jako lepo, inspirativno i nesebicno. Prvi put u zivotu imam slobodu (fakultet sam zavrsila prosle godine u januaru i tad usla u vezu koja je trajala do pre mesec dana, on je mene ostavio a ja ostala zbunjena, ali imam maksimalnu podrsku roditelja da biram gde cu da zivim i sta cu da radim, finansije nisu problem, trenutno zivim u svom rodnom Paracinu). Ne znam kojim putem da krenem. Zelim da udjem u svet novinarstva, zavrsila sam turizam, ali bih volela da se bavim bilo cim sto je vezano za medije. Ne znam odakle da pocnem. Volim svog bivseg decka i dalje, sigurna sam da i on mene voli ali nisam sigurna da li bih se pomirila. Nije bilo trece osobe, razlog raskida je sto smo dosta razliciti i on je dosta slabiji od mene u svakom smislu, ali slaba sam i ja. Volela bih da me bar malo uputis kako dalje, na osnovu natalne karte, sta ti vidis? Na sta treba da se fokusiram da bih otkljucala svoje potencijale i talente koji stoje zaglavljeni zadnjih 15 godina, jer sam uvek isla pogresnim putem :D ma interesuje me i ljubav. Izvini sto sam ti ovako nabacala, nisu mi najkonkretnija pitanja, obrati paznju na ono sto tebi zapadne za oko, reci mi bilo sta sto bi moglo da me usmeri ♥♥♥ Moji podaci su: 23.01.1995. u 06:45, Paracin.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga andjela 95,
prvo ti hvala za pohvale za sajt :) možda bi bilo i bolje, da imam više vremena :).
andjela95WRIGC5.JPG
andjela95WRIGC5.JPG (36.42 KiB) Pregledano 1387 puta
Što se tiče tvog horoskopa, ovde je situacija takva da si ti vrlo specifična osoba. naime, u tebi se prepliće totalno tradicionano sa totalno modernim što obično utiče na tebe da ne budeš fokusirana, stalno menjaš put kojim ideš misleći da je neki drugi bolji i slično. Sve je to ok, jer je to period traženja Duše, Duša mora da menja da bi našla put kojim želi ići. Što se tiče karijere ona nije izražena tačnije, pokazuje se čak i nedostatak novaca naročito u prvoj trećini karijere ta ako kažeš da novaca ima to je super. Tebi lično, sticanje ide teže, te ćeš se svakako morati angažovati u nečemu Najbolje za tebe je da se fokusiraš na neku modernu, mladu oblast i tu se usko specijalizuješ, da budeš nezamenjiva. Potrebno je takođe da dosta radiš na uticaju koji ostavljaš na ljude. Nekada deluješ prebrzo ili preagresivno, svakako odskačeš inelektom, brzinom i dinamikom od okoline. Vrlo specifična osoba sa interesatnom spolašnjošću sa specijalnim stilom. Ljubav je upravo kao i tvoja Duša, nestalna, promenljiva i željna novina i lepih dešavanja.
Pošalji Odgovor