Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Nije isti odgovor naravno. Saturn prelazi preko Asc od prilike jednom u 28 godina
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vasilisa

Poruka od Vasilisa »

Severni čvor je uvek novi početak koji nosi osoba vlasnik Severnog čvora drugoj osobi u simbolici planete druge osobe.
[/quote]

Hvala na odgovoru.
Teofil

Poruka od Teofil »

Andjela Kostic piše:
04 Mar 2023, 14:42
Teofil piše:
04 Mar 2023, 10:15
Dobar dan Andjela imam pitanje. Da li ćemo se pomiriti tj da li će mi se javiti ponovo? Ja sam rodjena 29.11.1983.Sr.Mitrovica 07 55h on 12.10.1993.Sr.Mitrovica 17 55h. Hvala
Draga Teofil,
ja te molim da bar malo pročitaš forum. Ono osnovno. Hvala :)
Teofil

Poruka od Teofil »

Ja se izvinjavam, verovatno sam pogrešno razumela. Pročitala sam početnu stranu. Pise da se bavite astrologijom i da kroz horoskope odgovarate na pitanja. Izvinite još jednom na smetnji.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Teofil piše:
05 Mar 2023, 11:44
Ja se izvinjavam, verovatno sam pogrešno razumela. Pročitala sam početnu stranu. Pise da se bavite astrologijom i da kroz horoskope odgovarate na pitanja. Izvinite još jednom na smetnji.
Pa nemaš za šta da se izvinjavaš. Samo, nemoguće je da astrologija odgovori na pitanje koje se tiče lične ovolje osobe. Ne govorim o prvoj strani, govorim o forumu. Odgovore na pitanja sve vreme dajem ali pitanja trebaju biti smislena. A verovatnoća ishoda odbos može se znati samo na osnovu detaljnog uporednog horoskopa
Teofil

Poruka od Teofil »

Ja sam rodjena 29.11.1983. 07 55h Sr Mitrovica. Ima li nekog novog ili starog u mojoj bliskoj budućnosti? Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Teofil piše:
06 Mar 2023, 15:55
Ja sam rodjena 29.11.1983. 07 55h Sr Mitrovica. Ima li nekog novog ili starog u mojoj bliskoj budućnosti? Hvala unapred
TeofilWRIGC1.JPG
TeofilWRIGC1.JPG (34.9 KiB) Pregledano 1376 puta
Draga Teofil,
ovde posmatramo samo opšte natalne aspekte jer je za bilo kakve pretpostavke o bliskoj budućnosti potrebno otvarati druge prediktivne tehnike na žalost. To znači da ću ti ja sada napisati samo polje ljubavnog života, i to najuopštenije. Da bih znala koji su ti bolji a koji lošiji periodi za ljubav statistički, ja bih morala otvarati najmanje još 4 prediktivne tehnike. Stoga takav odgovor nemoguće je dati. Tvoje polje ljubavnog života međutim bar po ovom horoskopu uopšte loše ne stoji. Bilo je i biće dobrih mogućnosti za ljubav. Što se posla tiče, i sa njim će ići sve bolje, naime treća trećina karijere najbolje je prikazana. Ovo je odličan horoskop, sa masom planeta u Strelcu, na samom Ascendentu je Vladar, te si ti sebi najbitnija. Vodi se samo razumom, takvim kakav je i sve će biti u redu. Jedino što ovde ne valja je što ćeš uvek previše maštati vezano za nekog partnera te si bar jednom u životu morala imati veće lično razočarenje.
Teofil

Poruka od Teofil »

Hvala ti puno na odgovoru. U suštini sve i jeste tako. Uvek idealizujem partnere. Kako bih mogla da te lično kontaktiram? Pozdrav veliki
SeverinOlivera

Poruka od SeverinOlivera »

Draga Anđela,
Molim te za pomoć mojoj dragoj prijateljici treba savet smernica neka kako da napravi preokret u životu rođena je 05.01.1981 u Novom Sadu u 0,00
Hvala unapred
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Zanima me polje braka i opis bracnog partnera?13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
Pošalji Odgovor