Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Goca piše:
10 Avg 2023, 15:02
Cao Anđela, evo me opet sa nekim mojim pitanjima,astrologija mi je interesantna tako da uvijek imam nešto za pitati. Ovaj put ako bi mogla da objasniš pojam Hyleg u natalalnoj karti? Koliko sam ja uspjela za sebe izračunati izgleda da je to kod mene Mjesec, ali mi nije najjasnije jesam li u pravu ili ne?
Hvala ti puno.
Pozdrav.
Draga Goco,
za tačno izračunavanje Hylega potreban ti je kalkulator arapskih tačaka. Nekad je to vladar Sunca nekad vladar Ascendenta pa koji je bolje pozicioniran. To je najkvalitetnija planeta horoskopa koja najjače štiti natusa.

https://horoscopes.astro-seek.com/astro ... -lots-list
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nina piše:
10 Avg 2023, 17:20
Draga Anđela.
Već duže vrijeme dopisujem se sa čovjekom koji je porijeklom stranac, tacnije iz Kanade. Pa me interesuje da li se u mojoj natalnoj karti vidi mogućnost veze sa strancem ili ne. Hvala. 04.12.1980.Knin,Hrvatska, 20:15h.
NinaWRIGC2.JPG
NinaWRIGC2.JPG (35.72 KiB) Pregledano 1496 puta
Draga Nina,
ovde postoji mogućnost nestandardne, nesvakidašnje veze, upravo kako bi ti i bilo u zabavljanju na daljinu koja bi prerasla u brak. Stastistički, mogće je ali....da bi zasigurno znali šta će biti sa jednim odnosom potrebno je imati podatke obe osobe, čak i vremena rođenja ili bar siguran podznak druge osobe. U tvom slučaju to bi bilo neko bliže inostranstvo ali nije isključeno ni prekookeansko za vezu sa takvim čovekom
Nina

Poruka od Nina »

Andjela Kostic piše:
11 Avg 2023, 10:15
Nina piše:
10 Avg 2023, 17:20
Draga Anđela.
Već duže vrijeme dopisujem se sa čovjekom koji je porijeklom stranac, tacnije iz Kanade. Pa me interesuje da li se u mojoj natalnoj karti vidi mogućnost veze sa strancem ili ne. Hvala. 04.12.1980.Knin,Hrvatska, 20:15h.
NinaWRIGC2.JPG
Draga Nina,
ovde postoji mogućnost nestandardne, nesvakidašnje veze, upravo kako bi ti i bilo u zabavljanju na daljinu koja bi prerasla u brak. Stastistički, mogće je ali....da bi zasigurno znali šta će biti sa jednim odnosom potrebno je imati podatke obe osobe, čak i vremena rođenja ili bar siguran podznak druge osobe. U tvom slučaju to bi bilo neko bliže inostranstvo ali nije isključeno ni prekookeansko za vezu sa takvim čovekom
Hvala na odgovoru.Znam da je u znaku Lav. Kako biste vi opisali statistički gledano bračnog partnera iz mog natala?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

NIna,
tvoja kuća braka ne stoji obično. Dakle, radi se o neobičnom čoveku. Može biti pilot, astrolog ili da se bavi ITjem ali potpuno atipičnim od standardnog. Uran je planeta koja donosi naglost te je mogućnost naglog braka iz ljubavi moguća. Međutim, obzirom da je suvladar Saturn a on je onako malo izazovno postavljen, trebaće neko vreme da se brak ustali ili da opstane. Takođe je u sedmoj kući čvor, što ukazuje na potencijalne izazove u braku...ipak, sam kvalitet braka zavisiće od vas dvoje, a odlična je baza na osnovu kojeg nastaje. Partner je prvo prijatelj, pa onda partner ili je ovo opis nekakvog braka sa partnerom koji je razveden ili je oženjen zbog papira a sa tobom živi....ipak, slika je neobičnog braka svakako
Maja86

Poruka od Maja86 »

Pozdrav Andjela veliki za vas 💕
Ja cu odmah da predjem na stvar mucim se dosta oko alimentacije za dete sa bivsim partnerom da sam morala da pokrenem postupak sudski. Interesuje me da li cu uspeti da dobijem novac koji pripada mom detetu jer ja ne radim i bolesna sam dugo vremena .
Moj datum je 14.05.1986 ,Nis 12:00h
A ako treba njegov datum 25.07.1985 Aleksinac 05:45
Hvala ti mng 🤍
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maja86 piše:
14 Avg 2023, 14:05
Pozdrav Andjela veliki za vas 💕
Ja cu odmah da predjem na stvar mucim se dosta oko alimentacije za dete sa bivsim partnerom da sam morala da pokrenem postupak sudski. Interesuje me da li cu uspeti da dobijem novac koji pripada mom detetu jer ja ne radim i bolesna sam dugo vremena .
Moj datum je 14.05.1986 ,Nis 12:00h
A ako treba njegov datum 25.07.1985 Aleksinac 05:45
Hvala ti mng 🤍
Maja86W2JAAAACAAC7.jpg
Maja86W2JAAAACAAC7.jpg (47.46 KiB) Pregledano 1385 puta
Draga Majo86,
izuzetno mi je žao što to čujem zaista. Ono za šta mi je najviše žao je što si bolesna a u tvojoj natalnoj karti nema većih predispozicija za bolesti. Prosto, kao da ti je Duša iskidana, jer ti je Mesec u sedištu ali na vrhu nezgodne, dvanaeste kuće. Prvo je potrebno da emotivno ojačaš, u smislu da se ne sekiraš za stvari koje ne možeš promeniti. Drugo, potrebno je da počneš bilo šta da radiš ako ne zbog novaca onda zbog same sebe ako već ne radiš. Ako radiš, potrebnno je da ako ne možeš drugo, makar gledaš neki online posao (jer ne znam koliko si bolesna i da li je u pitanju stomak ili vezano sa cirkulacijom-pritiskom, jer drugih predispozicija maltene nema) jer ti je i bolest verovatno posledica stresa. Što se tiče alimentacije, to živi niko ne može reći sa sigurnošću. Međutim, to se podvodi pod sudske tokove i procese te u ovom solaru, koji sam otvorila baš zato što je situacija vrlo specifična, imaš mogućnost u drugoj polovini solara veće da izvučeš tu alimentaciju što znači da su veće šanse od perioda jeseni ove godine. Veoma ti je teško takođe i zato što ti se tlo izmaklo ispod nogu jer ti Uran prelazi preko natalnog Sunca, ali je ova godina mogućnosti velikih uspona. Sa tvojim rođendanom trebao se aktivirati neki finansijski gubitak, ili prosto neki vanredni rashod, ali sada ideš u bolje vreme. Ono što ti želim je da što pre staneš na svoje noge i zbog tebe i zbog deteta a da bivšeg muža što pre zaboraviš ili naučiš da ignorišeš što je više moguće vezano za lične emocije. Svako na kraju dobije ono što zaslužuje i kako se postavljao veruj mi.
Nina

Poruka od Nina »

Andjela Kostic piše:
14 Avg 2023, 09:51
NIna,
tvoja kuća braka ne stoji obično. Dakle, radi se o neobičnom čoveku. Može biti pilot, astrolog ili da se bavi ITjem ali potpuno atipičnim od standardnog. Uran je planeta koja donosi naglost te je mogućnost naglog braka iz ljubavi moguća. Međutim, obzirom da je suvladar Saturn a on je onako malo izazovno postavljen, trebaće neko vreme da se brak ustali ili da opstane. Takođe je u sedmoj kući čvor, što ukazuje na potencijalne izazove u braku...ipak, sam kvalitet braka zavisiće od vas dvoje, a odlična je baza na osnovu kojeg nastaje. Partner je prvo prijatelj, pa onda partner ili je ovo opis nekakvog braka sa partnerom koji je razveden ili je oženjen zbog papira a sa tobom živi....ipak, slika je neobičnog braka svakako
Hvala Anđela.
Ako može tumačenje finansija iz mog natala?
SanjaGB84

Poruka od SanjaGB84 »

Draga Andjela,
Rodjena sam 10.11.1984.godine u Leskovcu u 17.20. Da li mi na osnovu godišnjeg horoskopa možete nešto reci o aspektu posla za ovu godinu. Svakako planiram da za rodjendan radim godišnji horoskop, ali dok to ne bude :-) Hvala unapred.
Pozdrav
Lili

Poruka od Lili »

Poštovanje Anđela,
Da li ste u mogućnosti da mi pojasnite emotivni haos u kojem sam se našla,kako i da li uopste da ga izbegnem.
19.12.1972 Sanski Most,BiH
Hvala puno ….
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nina piše:
18 Avg 2023, 05:39
Andjela Kostic piše:
14 Avg 2023, 09:51
NIna,
Hvala Anđela.
Ako može tumačenje finansija iz mog natala?
NinaWRIGC1.JPG
NinaWRIGC1.JPG (35.72 KiB) Pregledano 1347 puta
Prva trećina karijere odlična. Ovde je od odmah bitan posao koji radiš, nešto kao šefovski, organizacioni, direktorski ili sopstveni.Mogućnost zarade naročito ako je posao vezan za sport, decu ili turizam. Međutim sredina karijere nije takva. U vrhuncu karijere velika borba dok ne shvatiš da si u stvari na početku bila najsrećnija te se ne osmeliš. Onda ćeš raditi posao koji voliš
Pošalji Odgovor