Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Kleopatra3007 piše:
15 Maj 2023, 21:20
Pozdrav Anđela, da li gledate cele kuće ili onako kako su postavljene? :?
Čule smo se na jednom forumu pre par godina, baš ste mi pohvalili kartu🤍
Mučim se već skoro 3 godine sa dobijanjem posla u struci. Završila sam i fakultet i master. Zanima me da li ću uspeti sad u narednom periodu?
Obećanja i rekla-kazala, ništa konkretno da se desi.

Jupiter u biku mi ulazi u 6, trebalo bi da pravi aspekte na vladara asc (trigon) koji je u 10 i na vladara 10 (sekstil) koji je u 8. Da li su to jaki pokazatelji?

Karta je ovde:
Slika
Dušo
prvo ja sam kriva jer nisam na vreme odgovorila te je natal izvetrio. A drugo, molim te pošalji mi podatke pa da vidimo šta će biti u narednom periodu ionako nikom to dugo ovde nisam odradila.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
lutalica12

Poruka od lutalica12 »

Cao :)
Svaka cast za forum, dugo sam trazila nesto slično. Teme su mi jako zanimljive :)
Mene zanima posao, da li će biti nekih promjena, posao, kolege?
12.12.1991 08:35 Sarajevo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

lutalica12 piše:
20 Sep 2023, 10:03
Cao :)
Svaka cast za forum, dugo sam trazila nesto slično. Teme su mi jako zanimljive :)
Mene zanima posao, da li će biti nekih promjena, posao, kolege?
12.12.1991 08:35 Sarajevo
lutalica12WRIGC1.jpg
lutalica12WRIGC1.jpg (41.93 KiB) Pregledano 1616 puta
Draga moja,
u ovom tvom slučaju je aspolutno sigurno da će biti promena. Tebi je naročito početak karijere izuzetno težak, a posebno zato što sve doživljavaš dušom. Trebaš se nekako diskonektovati jer će ti nervi i emocije trebati i za kasnije u životu veruj mi. Rad se vidi pod stresom, na rokove i sa tenzijom. Ogovaranja su neminovna (uklještene Ribe u 2), ljudi sa kojima radiš površni, neobrazovani kako god se oni trudili da se pokažu. Za tebe je bitno da dobro proveravaš koga uzimaš za prijatelje i da nikad prijateljstvo i posao ne mešaš jer ćeš uglavom uvek izvući deblji kraj
vladan

Poruka od vladan »

Zdravo
Postavio bih vam pitanje za posao, posto se bavim privatnim biznisom da li cu ostati u ovoj bransi i da li ce biti uspjesna?
18.01.1994 u 16:30
Sokolac, BiH
Hvala unaprijed
Poslednje učitavanje od vladan dana 25 Sep 2023, 09:02, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

vladan piše:
22 Sep 2023, 12:34
Zdravo
Postavio bih vam pitanje za posao, posto se bavim privatnim biznisom da li cu ostati u ovoj bransi i da li ce biti uspjesna?
18.01.1994 u 16:30
Sokolac, BiH
Hvala unaprijed
vladanWRIGC1.jpg
vladanWRIGC1.jpg (42.99 KiB) Pregledano 1670 puta
Dragi Vladane,
u tvom slučaju imamo jednu izrazito izraženu lidersku i organizacionu komponentu u karakteru. Ti si osoba koja je rođena da puno radi zbog mase planeta u šestoj kući te će ti sredina karijre biti izuzetno intenzivna i život okrenut ka poslu. Ipak, ovako se rađaju ljudi koji prirodno teže da se uzdignu, te kada se energija usmeri na jednu oblast mora doći i do rezultata. Super je što radiš sopstveni posao, što si pošten, ali nije i to što će ti možda u nekom momentu nedostajati stručno znanje ili iskustvo za posao koji radiš. Tačnije, ako vidiš da neki posao ne ide iako si se maksimano edukovao iz istog, potrebno je da pribegneš analizama tržišta i vidiš koji će posao biti profitabilniji. Potrebna ti je veća elastičnost. Početak karijere bio ti je najteži. Kada se budeš podigao, naročito u sredini karijere moguć je veći poslovni uspeh, što će opet, mnogo zavisiti od toga koliko si se spreman lično prilagođavati okolnostima i karakteristikama samog posla. Za biznis jesi, jer su ti vladari kuća biznisa u dobrom odnosu. Sve će ti zavisiti od sredine karijere. Kako se tu budeš iskazao tako će ti biti i u vrhuncu karijere što će značajno uticati na razvoj privatnog biznisa i kvantiteta onoga što ćeš nakon toga postići. Ne bi trebalo biti većih poteškoća, ali naravno, od tebe mnogo stvari zavisi..Ako samo radiš mnogo to neće biti dobro rešenje, već poteze ntreba povlačiti i iskusno i mudro.Srećno :)
Magdalena

Poruka od Magdalena »

Poštovanje! Interesuje me kakve su mi šanse za uspeh u ovom poslu ili će biti promena? Postoji li mogućnost preseljenja u inostranstvo
Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Magdalena piše:
17 Okt 2023, 09:03
Poštovanje! Interesuje me kakve su mi šanse za uspeh u ovom poslu ili će biti promena? Postoji li mogućnost preseljenja u inostranstvo
Slika
Draga Magdalena,
nema slike natala.
Magdalena

Poruka od Magdalena »

Andjela Kostic piše:
17 Okt 2023, 20:47
Magdalena piše:
17 Okt 2023, 09:03
Slika
Draga Magdalena,
nema slike natala.
Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga, slika se dodaje dole u attachments, ne može se tako videti
Magdalena

Poruka od Magdalena »

horoscope-chart4def-700__radix_astroseek-26-11-1979_11-45.png
horoscope-chart4def-700__radix_astroseek-26-11-1979_11-45.png (162.35 KiB) Pregledano 1610 puta
Pošalji Odgovor