Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
milamila

Re: Astrologija

Poruka od milamila »

Andjela Kostic piše:
24 Okt 2023, 19:06
milamila piše:
22 Okt 2023, 23:17
milamila piše:
18 Okt 2023, 14:09
Zdravo Andjela, volela bih znati kada bi se u mom
Zivotu pojavila osoba za vezu, tj da li ce se to desiti i ovom solaru. Datum je 4.7.95 u 11:55 u podgorici hvala
milamilaWRIGC1.JPG

Draga milamila,
natalna karta može pokazati samo mogućnosti za ključne ljubavne godine u životu i to samo statistički, što će mnogo zavisiti i do odluka koje sama osoba donesee a ne samo do natalne karte. Da bi se videlo kakva te godina očekuje potrebno je otvoriti pored solarnog povratka i još prediktivnih tehnika. Ali recimo da gledamo samo solarni povratak. Za njega nam treba i grad u kojem si provela zadnji rođendan. Napominjem da solarni povatak ne predstavlja dovoljno sigurnu metodu sam po sebi da bi se bilo šta u godini moglo predodrediti
Hvala Andjela, ako bi ti nesto znacilo u tumacenju svoj zadnji rodjendan sam provela u Podgorici
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
24 Okt 2023, 19:09
Goca piše:
23 Okt 2023, 06:14
Goca piše:
20 Okt 2023, 05:47
Ćao Anđela.
Da li bi mogla da mi pogledaš solar za ovu godinu?
Hvala
Ćao Anđela. Nisi primijetila moje pitanje, stavit ću i datum rođenja 28.08.1977.,17:30,Knin,Hr.

Hvala
Goco,
solarni povratak nije dovoljna tehnika za predikcije godine. Mogu naravno, ali mi treba grad u kojem si provela zadnji rođendan
Zadnji rođendan sam provela u Kninu.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

milamila piše:
24 Okt 2023, 19:32
Andjela Kostic piše:
24 Okt 2023, 19:06
milamila piše:
22 Okt 2023, 23:17
milamilaWRIGC1.JPG

Draga milamila,
natalna karta može pokazati samo mogućnosti za ključne ljubavne godine u životu i to samo statistički, što će mnogo zavisiti i do odluka koje sama osoba donesee a ne samo do natalne karte. Da bi se videlo kakva te godina očekuje potrebno je otvoriti pored solarnog povratka i još prediktivnih tehnika. Ali recimo da gledamo samo solarni povratak. Za njega nam treba i grad u kojem si provela zadnji rođendan. Napominjem da solarni povatak ne predstavlja dovoljno sigurnu metodu sam po sebi da bi se bilo šta u godini moglo predodrediti
Hvala Andjela, ako bi ti nesto znacilo u tumacenju svoj zadnji rodjendan sam provela u Podgorici
milamilaW2JAAAACAAC2.JPG
milamilaW2JAAAACAAC2.JPG (122.65 KiB) Pregledano 1452 puta
Draga milamila,
u odnosu na tvoje početno pitanje malo šta solarni povratak može reći. Naime, ovo ti je osetljiva i zatvorena godina po pitanju samoiskazivanja. Sunce je u 12, u samoj opoziciji sa Mesecom a to je nesklad razuma i emocija. Ovo je godina introspekcije gde se sa samom sobom u stvari trebaš izboriti kako ne bi išla pogrešnim putevima. Takođe, period od Nove godine pa do perioda oko marta meseca mogućnost izazova. Za ljubav je veća mogućnost krajem solara, ali ovo nije na žalost godina koja o tome jasno govori (što ne znači da je biti neće, prosto solar nije dovoljna tehnika), a sa Rakom na Asc imaš razmušljanja o porodici, želji za partnerstvom, pripadnosti nekome što opet izaziva emocije. Pored toga, Mesec solara je u hladnom znaku Jarca te je jako bitno znati da čuvaš emocije i prepuštaš se naročito u naznačenom periodu kako ne bi bila povređena. Godina je i razvoja statusa (ako govorimo o karijeri)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Goca

Poruka od Goca »

Goca piše:
25 Okt 2023, 05:33
Andjela Kostic piše:
24 Okt 2023, 19:09
Goca piše:
23 Okt 2023, 06:14

Ćao Anđela. Nisi primijetila moje pitanje, stavit ću i datum rođenja 28.08.1977.,17:30,Knin,Hr.

Hvala
Goco,
solarni povratak nije dovoljna tehnika za predikcije godine. Mogu naravno, ali mi treba grad u kojem si provela zadnji rođendan
Zadnji rođendan sam provela u Kninu.
Opet ste me preskočili? :lol:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goco,
taman posla da preskočim nekog :). Juče nisam stigla, evo sada ću:)
GocaW2JAAAACAAC4.JPG
GocaW2JAAAACAAC4.JPG (111.2 KiB) Pregledano 1449 puta
U ovom solaru Sunce se nalazi na kraju pete početku šeste kuće što bi ukazivalo na godinu dešavanja po pitanju posla i mesta gde radiš ali i po pitanju mlađih ljudi u tvom životu, dece i slično. Obzirom da je Severni mesečev čvor na Asc solara, ukazuje na mogućnost novina u toku ove godine koje bi mogle promeniti tok života ali kako solar nije dovoljna prediktivna tehnika ovo je samo nagađanje. Takođe znači novi početak, prinovu u nekoj fazi života. Što se Asc solara tiče, glavna pozornica zbivanja i pravac kretanja godine opet je kroz polje sticanja ali ne samo imovine nego i sistema vrednovanja. Neke ćeš nove stvari shvatiti, drugačije krenuti da se ophodiš prema nekim životnim temama. Mesec u Vodoliji ukazuje na nemir na statusu najvervoatnije poslu (dosta aktivnosti u solaru ima Mars a on je prirodno u kući gde se radi) te će biti dinamično naročito početkom leta sledeće godine....
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
26 Okt 2023, 20:26
Goco,
taman posla da preskočim nekog :). Juče nisam stigla, evo sada ću:)

GocaW2JAAAACAAC4.JPG

U ovom solaru Sunce se nalazi na kraju pete početku šeste kuće što bi ukazivalo na godinu dešavanja po pitanju posla i mesta gde radiš ali i po pitanju mlađih ljudi u tvom životu, dece i slično. Obzirom da je Severni mesečev čvor na Asc solara, ukazuje na mogućnost novina u toku ove godine koje bi mogle promeniti tok života ali kako solar nije dovoljna prediktivna tehnika ovo je samo nagađanje. Takođe znači novi početak, prinovu u nekoj fazi života. Što se Asc solara tiče, glavna pozornica zbivanja i pravac kretanja godine opet je kroz polje sticanja ali ne samo imovine nego i sistema vrednovanja. Neke ćeš nove stvari shvatiti, drugačije krenuti da se ophodiš prema nekim životnim temama. Mesec u Vodoliji ukazuje na nemir na statusu najvervoatnije poslu (dosta aktivnosti u solaru ima Mars a on je prirodno u kući gde se radi) te će biti dinamično naročito početkom leta sledeće godine....
Hvala puno Anđela na tumačenju solara. Malo sam se morala našaliti da ste me preskočili.
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Postovana Andjela,
Da li mogu da Vas zamolim da mi kazete nesto uopsteno vezano za solar u narednih godinu dana? Muskarac sam, rodjen 05. novembra 1978. u 05:00h ujutru u Beogradu, a necu nigde putovati za sledeci rodjendan, tj. provescu ga u Beogradu gde sam trenutno :) Hvala Vam umapred na odgovoru i veliki pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tekuzukato05 piše:
01 Nov 2023, 11:14
Postovana Andjela,
Da li mogu da Vas zamolim da mi kazete nesto uopsteno vezano za solar u narednih godinu dana? Muskarac sam, rodjen 05. novembra 1978. u 05:00h ujutru u Beogradu, a necu nigde putovati za sledeci rodjendan, tj. provescu ga u Beogradu gde sam trenutno :) Hvala Vam umapred na odgovoru i veliki pozdrav!
Tekuzukato05W2JAAAACAAC2.JPG
Tekuzukato05W2JAAAACAAC2.JPG (41.84 KiB) Pregledano 1498 puta
Dragi Tekuzukato05,
ti si rođen na stepenu egzaltacije Urana što je vrlo moćan ali i agresivan stepen. Pride ti je i Sunce u konjunkciji sa Uranom te ti daje neiscrpnu energiju za rad, napredovanje u životu. Međutim, svi ljudi sa jakom energijom moraju imati problema sa autoritetima pa tako i ti. U ovom solarnom povratku vide se izazovi na polju posla i sticanja lične imovine. Najizazovniji period je sredina solara, dakle period kraja zime i ranog proleća 2024 kada će se stvari smiriti. Ascendent prolazi kroz vrh dvanaeste kuće i ukazuje na unutrašnje sistemske promene u godini. Drži se, bolja komunikacija pa čak i neki ugovor u leto 2024. godine. Ukoliko si oženjen čuvaj se tajnih ljubavnih veza na poslu upravo u periodu leta ili mogućnosti za tako nešto, kao i ogovaranja od strane koleginica.
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Hvala Vam na odgovoru, Andjela!
Pisces

Poruka od Pisces »

Točno to da me privlače srodne duše samo ne znam tko bi to mogao biti i koje to planete i aspekti donose.
Pošalji Odgovor