Trudnoca

astrologija i sa njom povezane teme
BebaAdam

Porodjaj

Poruka od BebaAdam »

Od nedavno Sam pocela samoinicijativno da proucavam natalne karte... Zapela Sam na temi porodjaja. Konkretno porodjaj nakon porodjaja sa blizancima. Negde mi se slazu predikcije, logicno... Ali Sam ovde eto zapela. Imate li savet na ovu temu. Drugarici Sam videla porodjaj skoro u minut Ali oko svog Sam zbunjena jer prethodni su blizanci.
Ako ko misli da moze da se nadoveze
01.09.1992 06:10
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Porodjaj

Poruka od Andjela Kostic »

Mesecom se označavaju kraći vremenski intervali vezani za termin porođaja. Ipak, ja se zaista time nisam puno bavila. Uglavnom sam radila predikcije na temu trudnoće i okvrinog porođaja, nikako drugačije.
Nisi mi napisala kad se desio treći porođaj obzirom na to da ga "nisi videla" što generalno astrologija i radi. Ona projektuje po nešto, ne sve u životu, jer je mnogo stvari vezano za slobodnu volju
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ineskica

Re: Trudnoca

Poruka od Ineskica »

Draga Andjela, zanima me da li cu imati decu? Ako bi mogla da mi odgovoris bila bih ti jako zahvalna. Muci me ovaj 29 stepen u 5kuci u blizancima, a ostatak je rak, vladar mesec u jarcu u 12.kuci? Da li je to problem? Hvalaa
iskrica.jpg
iskrica.jpg (39.14 KiB) Pregledano 2743 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Ineksice,
niko ti sa sigurnošću ne može reći hoćeš li ili nećeš imati decu, naročito ne astrologija jer ona ne može proricati sudbinu. Slobodna volja je hoće li se neko rešavati ili ne na materinstvo. Ono što astrologija može jeste da vidi potencijale ili moguće probleme. Tvoja peta kuća nalazi se na 29. stepenu znaka Blizanaca što može ukazivati na nagle preokrete po pitanju zabavljanja u životu ali i dece te npr neočekivano materinstvo. Takođe, može podrazumevatiprvog partnera koji već ima dete i slično.
Tebi je signifikator dece u plodnom znaku te dispozicijom ide u sedište. Ne vidim razlog za neki veći problem. Mislim da će ovde samo biti kasnije materinstvo u pitanju zbog ostalih okolnosti. Takođe, treba napomenuti da je cela peta kuća, sem tog jednog stepena u znaku Raka što je opet znak dece i porodice i tvoje požrtvovanosti i ljubavi prema njima. Opušteno :)
Ineskica

Poruka od Ineskica »

Draga Andjela, hvala ti. :) :)
Optimisticna

Poruka od Optimisticna »

Postovana Andjela,
molila bih te za odgovor. Imam dete iz VTO, rodjeno 2018. godine.
Posle toga dve neuspesne VTO, razmisljam o jos jednoj.
Da li ima izgleda za jos jedno dete?
Rodjena sam 07.08.1984. u 11.15h u Pancevu.
Hvala unapred 🥰
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Optimisticna piše:
22 Feb 2024, 13:33
Postovana Andjela,
molila bih te za odgovor. Imam dete iz VTO, rodjeno 2018. godine.
Posle toga dve neuspesne VTO, razmisljam o jos jednoj.
Da li ima izgleda za jos jedno dete?
Rodjena sam 07.08.1984. u 11.15h u Pancevu.
Hvala unapred 🥰
OptiisticnaWRIGC1.jpg
OptiisticnaWRIGC1.jpg (42.2 KiB) Pregledano 2618 puta
Draga,
prema poziciji planeta stoji veća verovatnoća za jedno dete. Međutim, to ne znači ništa. I meni stoji jedno dete pa imam dva. Karta je samo projekcija najveće statističke mogućnosti. Međutim, VTO je vrlo invazivna metoda a niko ne govori da se samo u oko 15 procenata trudnoća primi. Međutim, ako probaš opet, neka to bude u periodu za oko osam meseci jer je tada najpovoljnije. U međuvremenu možda da probate insemenaciju koja je dosta manje invazivna da ti organizam ne bi trpeo posledice. Ako te neko razume to sam ja. I ja sam htela drugo dete i išla ka tome. Ipak, kada su mi predložili VTO odbila sam bez predomišljanja iako su me ubedili da imam sekundarni sterilitet (to naravno nije bilo tačno). Zbog prvog deteta i svog zdravlja. Nadam se da ćeš me razumeti i da se nećeš naljutiti. Smatram VTO metodom koja je loša po organizam žene zbog hormona koji se uzimaju. Pritom, ne bi bilo loše potražiti mišljenje negde u inostranstvu
Optimisticna

Poruka od Optimisticna »

Draga Andjela, veoma sam vam zahvalna na odgovoru. Svesna sam ozbiljnosti i stetnosti VTO, to je osnovni razlog zasto i razmišljam da li da uopšte krenem u jos jednu epizodu. Posebno imajući u vidu da suprug i ja imamo odlične rezultate, i da se ne zna uzrok steriliteta.Neko mi nekad rece da to moze biti zbog suprugovog sunca u 12 kuci. Druga VTO u junu 2022, jeste uspela, ali je bilo missed ab.
Ostace tema za razmišljanje, a svakako ce mnogo da mi pomogne i vas odgovor. Ako odlucim za neku akciju, kontaktirala bih vas za pravu konsultaciju. Jos jednom hvala, i sve najbolje 🍀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

nema na čemu, drago mi je ako sam i malo pomogla. To što su Vam dobri rezultati samo ukazuje na to da trebate ići za druga mišljenja, van ove zemlje. Verovatno ni prvi VTO nije trebao već je stvar u nekoj sitnici koju oni nisu otkrili.
Lambada

Poruka od Lambada »

Poštovana Andjela,
rođena sam 7.1.1986. godine u Vrbasu u 06.45 časova. Nemam decu. Vec neko vreme razmišljam o VTO, ali nikako da se upustim u taj proces, uvek nešto iskrsne i ja odložim sve u vezi sa tim... Da li možda možete da mi kazete kakavi su moji izgledi u pogledu dece?
Pošalji Odgovor