Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Ema piše:
09 Jan 2021, 13:46
Pozdrav draga Andjela,
na prethodnom forumu sam redovno pratila tvoje odgovore na temi i i dalje sam ulazila misleci da ces se vratiti, ali sada mi je jos draze sto si ovde. Imala bih pitanje vezano za brak datum je 03.05.1992. 11 i 35 Cacak. Na prethodnom forumu si mi rekla da je to problematicno polje u mom horoskopu pa me zanima, zasto?
Takodje, cesto sam cula da kada saturn udje u sedmo polje dolazi do pucanja nestabilnih veza, da li je to tacno?
Pozdrav
Pa draga Ema dobro došla! :)
Sedmo polje u tvom slučaju jeste nestabilno i po malo problematično. To je zbog verovatnog odabira partnera sa ličnim problemima, nekoga ko je u vezu sa tobom ušao već sa nekakvim ličnim teškoćama, kompleksima ili problemima nevezano za tebe. Saturn u sedmoj kući govori o teškom partneru koji može naglo otići. U tvom slučaju Saturn u sedam ojačaće poziciju Saturna preko sedme kuće ali ja ne bih rekla samo pucanje nestabilnih veza, već:
Saturn testira sve što ne valja za tebe. Ako nešto ne valja, to će u prolasku preko natalnog Saturna prvo napraviti veoma teškim a onda, kada tvoja Duša iskusi osećaj onoga čega treba, promeniće se, postati kvalitetnija i onda će doći do efekta Feniksa. Naime, ti ćeš uskoro proći drugi krug Satruna ili Saturnov povratak što je vrlo kompleksan period vremena. Ti ćeš imati neverovatna, neočekivana i nagla iskustva u narednom periodu ali ovo je deo sudbinskih dešavanja i šta god radila samo će ti biti još teže ako se batrgaš. Stoga, opusti se, probaj da se fokusiraš na sebe. Drugi brak ili druga bitna veza stoji mnogo bolje od ove prve...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ema

Poruka od Ema »

Ah draga moja, ovo je vec treca veza od 4 godine koje je toliko mucna i koju ne znam kako da zavrsim, a volela bih ja da je bar neki od njih naglo otisao jer su raskidi trajali, preklinjali, molili, mucno mi je vise i gledati muskarce koji placu kao mala deca kada kazem da je kraj. To za licne probleme si tako tacno rekla, al to se ne vidi na prvu, bas sve deluje super. I onda najednom, bum!
Najvise se plasim da cu pogesiti i da cu se udati za nekog takvog, ne zato sto to zelim, nego cu popustiti pod njegovim pritiskom. Volela bih da znam koje profesije ce mi biti buduci muz, ako je uopste moze imati jer ovi do sada nemaju nikakvu.
Pozdrav i hvala na odgovoru :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ema piše:
10 Jan 2021, 09:23
Ah draga moja, ovo je vec treca veza od 4 godine koje je toliko mucna i koju ne znam kako da zavrsim, a volela bih ja da je bar neki od njih naglo otisao jer su raskidi trajali, preklinjali, molili, mucno mi je vise i gledati muskarce koji placu kao mala deca kada kazem da je kraj. To za licne probleme si tako tacno rekla, al to se ne vidi na prvu, bas sve deluje super. I onda najednom, bum!
Najvise se plasim da cu pogesiti i da cu se udati za nekog takvog, ne zato sto to zelim, nego cu popustiti pod njegovim pritiskom. Volela bih da znam koje profesije ce mi biti buduci muz, ako je uopste moze imati jer ovi do sada nemaju nikakvu.
Pozdrav i hvala na odgovoru :)
Draga, za bliže opise potrebno je gledati malo duže, dublje i više. Na žalost meni za to treba mnogo vremena. Ipak, dosta će zavisiti i od godišnjih kretanja u tvom slučaju i signifikatora planete muškarca koji dolazi, njegovih podataka....tebi treba usmerenje a na žalost to ne može brzo. Generalno, meni jedna stvar samo nije jasna: zašto se vraćaš na nešto što u startu nije bilo dobro? Zašto se zabavljaš preko 6 meseci? ako vidiš da nije to to raskidaš. ako vidiš da je to to udaješ se, tj taj te prosi....sve ostalo je neprihvatljivo. Tako u tvom slučaju treba razmišljati. Vraćanje je u tvom slučaju prikazano kao "vraćanje u bolest" u natalu, tako da ja stvarno ne mogu zaključiti da bi se neko vraćao u takve veze. Ipak, ne kažem da je to loše. Kažem da je za tebe kontraproduktivnno...
Ema

Poruka od Ema »

Uh, tesko je to pitanje za mene, ne mogu sama, a ne mogu ni da se udam, plasim se da cu se jednog jutra probuditi i shvatiti da to nije to. A strah me samoce tj. potrebno je da imam nekog,eto da samo znam da je tu i zato dolazim u problem.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ema piše:
10 Jan 2021, 09:55
Uh, tesko je to pitanje za mene, ne mogu sama, a ne mogu ni da se udam, plasim se da cu se jednog jutra probuditi i shvatiti da to nije to. A strah me samoce tj. potrebno je da imam nekog,eto da samo znam da je tu i zato dolazim u problem.
e to je generalno problem svih žena. One koje su spremne raditi na sebi, prevazići strahove, ne samo taj, dožive i stabilnost i sigurnost. Onda, Univerzum daje takvog partnera, baš takvog, bez strahova, bez kompleksa, jer sve mi iz Univerzuma privlačimo baš ono što u stvari nosimo u sebi....ako se stalno bojiš da ćeš ostati sama trebaš se zapitati da li je samoća najgora stvar koja ti se može desiti ili emotivno kidanje samo da bi se bilo u odnosu? Da li ti je to dovoljno?
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Draga Andjela, pre svega srecna Nova godina 🥂
Imam jedno pitanje. Kako mozemo da vidimo, tj. sta se sve gleda za sudjenog? Kad ce se pojaviti?
Enna12

Poruka od Enna12 »

Zdravo Andjela, ako moze drugarici da mi pogledate😁 ako nije problem naravno.
22.10.1992. 03:00 h , Podgorica,Cg
Interesuje je polje ljubavi i karijere?
Hvala!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Aleksandra94 piše:
10 Jan 2021, 14:05
Draga Andjela, pre svega srecna Nova godina 🥂
Imam jedno pitanje. Kako mozemo da vidimo, tj. sta se sve gleda za sudjenog? Kad ce se pojaviti?
Draga moja Aleksandra94,
na žalost, to je malo složeniji proces. Naime, mora se vršiti procena preko Ascendenta, vladara Ascendenta, Sunca, Venere, Meseca i vladara Descendenta. Ovde je priča složena jer se gledaju preklapanja planeta ili vrhova kuća, ali samo u određenim slučajevima. Naime, ako je element Vode na Ascendentu, to neće raditi ništa. Ako je element Zemlje obično odradi Sunce ali opet, ne mora da znači, ako je element Vazduha, gledaju se i druge elementarne planete vladari vazdušnih elemenata...nije baš jednostavno i traži baš puno vremena za izučavanje. Ali kad pogledaš npr preko 1000 horoskopa onda bude lakše, i možeš zaključiti ili ništa ne zaključiti ako ti horoskop sam po sebi to ne dozvoli
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Enna12 piše:
10 Jan 2021, 23:46
Zdravo Andjela, ako moze drugarici da mi pogledate😁 ako nije problem naravno.
22.10.1992. 03:00 h , Podgorica,Cg
Interesuje je polje ljubavi i karijere?
Hvala!
Draga, problem je na žalost. Astrološka etika ne dozvoljava tumačenje horoskopima trećih lica. Drugarica se može prijaviti sama, predstaviti se, šta je ono što želi da napiše i onda ćemo lako.
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Hvala na odgovoru 🙂
Pošalji Odgovor