Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Noname

Re: Astrologija

Poruka od Noname »

Molim vas sve vezano za ljubavni zivot i posao. 27.11.1990, 14:15h, Vinkovci
Noname

Poruka od Noname »

Poštovana, ako možete reći nešto za polje ljubavi, kako ce se dalje odvijati odnos sa ocem djeteta.. nedavno smo se razisli, jako je turbulentno bilo od samog početka i psihicki mi je dosta tesko palo sve to.

Da li nakon njega ima nade za novu ljubav?

Ja:27.11.1990, 14:15 , Vinkovci
On: 02.10.1995, Pula
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Vodolija93 piše:
20 Apr 2024, 20:22
Pozdrav, sta znaci venera konj. mesec i hiron u sinastriji? I severni cvor konj. Sunce?
Venera u konjunkciji sa Mesecom u sinastriji dobar je aspekt koji govori o međusobnom dopadanju, gde partner, vlasnik Meseca može biti više vezan za Partnera vlasnika Venere zbog njegove lepote i dinamike. Međutim ovo je klasičan aspekt zaljubljenosti. Zavisi čiji je Hiron u pitanju, vlasnik Hirona bi svakako iz ove veze mogao biti povređen, ali u zavisnosti od drugih aspekata u predmetnoj sinastriji te se priča mora ispričati i kroz druge aspekte kako bi se shvatilo odakle eventualno taj partner vlasnik Hirona može biti povređen. Severni čvor jednog u konjunkciji sa Suncem drugog uglavnom govori o novom početku koji vlasnik Sunca doživljava te mogućnostima ličnog napredovanja preko osobe koja ima Severni čvor, a nije isključeno da bude i obrnuto. Dodavanje statusa preko te osobe...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jeca007 piše:
22 Apr 2024, 18:24
Pozdrav Andjela. Da li mozete da mi odgovorite da cemo ja i ova osoba biti u emotivnoj vezi. Ja 26.07.1986. Virovitiva u 14.15 on 05.05.1979 Sabac? Hvala unapred
Draga Jeco007,
rado bih ti odgovorila na ovo pitanje ali to je pitanje slobodne volje osoba hoće li biti ili ne u emotivnoj vezi bez obzira na dopadljivost, mogućnosti. Kada se radi uporedni horoskop potrebno je i vreme, naročito što ovde imam samo njegov datum rođenja te ne znamo ispravnu poziciju Meseca. Ono što možemo je da vidimo potencijale za vezu eventualno kao i dopadljivost na opštem nivou.
Jeca007W2JAAAACAAC2.JPG
Jeca007W2JAAAACAAC2.JPG (41.8 KiB) Pregledano 1384 puta
U ovom slučaju njegovo Sunce i tvoja Venera imaju dobar odnos te je dopadljivost verovatna. Međutim,Sunce je više planeta ega, te nije sigurno da bi ovo moglo napraviti emotivni odnos. Tvoj je Mesec međutim u istom znaku sa njegovom Venerom te se on tebi zato toliko dopada. Njemu prija to što "sjaji" pored tebe, verovatno oseća tvoje sklonosti ka njemu. Potrebno je da pričate, družite se više i konkretno porazgovaraš sa njime o tome koja je šansa za vezu da ne bi gubila vreme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jeca007 piše:
24 Apr 2024, 18:19
Pozdrav. Sta znaci moja venera severnj cvor a njegov mars na mom severnom cvoru :?:
Ovo je dobar spoj jer se radi o mogućnosti seksualne veze ili makar stasti koja se između vas može roditi. Međutim orbis je preveliki, preko tri stepena te je uticaj jaaako slab
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisces piše:
24 Apr 2024, 19:15
Dobar dan zanima me jel on ima nekoga i postoji li privlačnost prema meni 01.12.1992. 22:15 Osijek ja on 13.12.1996. 23:20 Osijek
Pisces,
to je nemoguće odrediti ovako niti možemo odrediti da li on ima nekoga ili ne
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Iris119 piše:
01 Maj 2024, 14:54
Zdravooo😃🌼🧚 Zanima me ljubav. Ja sam 30.01.1990 17:15h, On je 31.10.1986 06: 05h? Tačnije naše planete na čvorovima? Hvala unapred🦋✨🤍
a gradovi rođenja?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
03 Maj 2024, 19:56
Morala sam staviti i Mjesec persona chart, kad sam vidjela da je u konjukciji sa Saturnom i opoziciji sa Suncem i Merkurom,pa ako može objašnjenje koliko je ovo teško za dušu?Hvala unaprijed.
Screenshot_20240502_064805_com.android.chrome_edit_317214085701593.jpg
Ovaj persona chart govori o mogućnosti antagonizma unutar osobe, da osoba jedno mora raditi a da drugo oseća, govori o ozbiljnoj Duši koju nosiš....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Noname piše:
05 Maj 2024, 07:58
Molim vas sve vezano za ljubavni zivot i posao. 27.11.1990, 14:15h, Vinkovci
NonameWRIGC3A.JPG
NonameWRIGC3A.JPG (36.35 KiB) Pregledano 1016 puta
Što se posla tiče ovde je situacija promenljiva tokom života i u zavisnosti od onoga čime si odlučila da se baviš. Mišljenja sam da u inostranstvo poslom trebaš ići samo na totalno sigurnu varijantu sa već odrađenim papirima. Ovde će se stvari u vrhu karijere promeniti ali kako ima mnogo planeta poželjno je uraditi životni horoskop detaljno.
Što se ljubavnog života tiče postoji mogućnost da prva bitna ljubavna veza ili brak, zajednica bude osuđena na kraj nakon nekih pet vremenskih jedinica. Bez obzira što će ti se partner toliko sviđati, neće biti spreman na ozbiljno obavezivanje. Drugi će međutim biti dosta bolji i emotivno vezan za tebe, možda iz inostranstva. U ljubavnom životu do bitne veze problemi jer se previše očekuje a premalno dobije. Savet: ne pristaj ni na šta što ti ne prija
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Noname piše:
05 Maj 2024, 11:13
Poštovana, ako možete reći nešto za polje ljubavi, kako ce se dalje odvijati odnos sa ocem djeteta.. nedavno smo se razisli, jako je turbulentno bilo od samog početka i psihicki mi je dosta tesko palo sve to.

Da li nakon njega ima nade za novu ljubav?

Ja:27.11.1990, 14:15 , Vinkovci
On: 02.10.1995, Pula
nisam ni videla ovo pitanje kad sam na prethodno odgovarala. Odnos sa bilo kime stvar je slobodne volje obe osobe. Obzirom da ste se razišli potrebno je da ti sa tvoje strane što više budeš korektna prema ocu tvoga deteta. Ipak, dobro je i što se završilo ako već nije išlo. Za odnos je potrebno odraditi uporedni horoskop za koji nam treba i njegovo vreme rođenja.
NonameW2JAAAACAAC4.JPG
NonameW2JAAAACAAC4.JPG (40.31 KiB) Pregledano 1014 puta
Prema kartama koje sam otvorila on je taj, projektovan za prvi brak ili bitnu vezu. On je problem ne ti. Spreman je na sve i javni je čovek a ne čovek za porodicu. Budi što više kul. Mesec, planeta dubokih emocija projektovan je tako da osetiš veliku patnju. Obavezno potraži i pomoć u prijateljima i komunikaciji da ne ostanu emotivne posledice nakon svega, ali mislim da će biti dobro ako se ne raziđete kao neprijatelji. Vreme leči rane, i tebi će biti vremenom bolje
Pošalji Odgovor