Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

noirwitch piše:
01 Jun 2024, 20:08
Draga Andjela,
Interesuje me kakve su šanse da se zapravo bavim odnosno budem zaposlena u policiji obzirom da studiram bezbednost i da zelim taj posao, kao i koja su zapravo zanimanja kojima bih trebala da se bavim koja bi mi donela finansijski uspeh?
17.09.2001.
08:20
Požarevac
norwitchWRIGC11.JPG
norwitchWRIGC11.JPG (97.29 KiB) Pregledano 706 puta
Draga,
ne postoje u svakoj karti finansijski uspeh ima različitu predispoziciju. Ali tvoja je vezana za sisteme, bolnicu ili upravo bezbednost i obuku mladih ljudi koji isto tako žele taj posao. Takođe, sav terenski posao
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

ne znam jesam li svima odgovorila. Ako nekom nisam, molim vas ponovite pitanje.
Tekuzukato05

Poruka od Tekuzukato05 »

Hvala Vam, Andjela
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
11 Jun 2024, 15:33
Goca piše:
31 Maj 2024, 13:12
Šta mislite Anđela o mojoj Descendent persona karti?
To je karta koja govori o predispoziciji za sve vidove partnerskih odnosa. U ovom slučaju imamo Jarca na Asc, ali nisam proveravala Goco da li je to zaista tvoj Desc persona chart u brzini. Recimo da jeste, vidi se manja mogućnost za partnerske odnose, prosto je Jarac čvrsto stanje materije ali i kad se partner nađe da su to obično veze na dugi niz godina. Dakle, nezavisno od toga da li je partner za ljubav ili su ljudi sa kojima svakodnevno stupaš u kontakt ti obično gradiš čvrste ali retke partnerske odnose
Hvala Anđela. Samo me buni ovo što ste rekli da se gleda Ascendent iako je u pitanju Descendent persona karta :?:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
12 Jun 2024, 04:48
Andjela Kostic piše:
Goca piše:
31 Maj 2024, 13:12
Šta mislite Anđela o mojoj Descendent persona karti?
To je karta koja govori o predispoziciji za sve vidove partnerskih odnosa. U ovom slučaju imamo Jarca na Asc, ali nisam proveravala Goco da li je to zaista tvoj Desc persona chart u brzini. Recimo da jeste, vidi se manja mogućnost za partnerske odnose, prosto je Jarac čvrsto stanje materije ali i kad se partner nađe da su to obično veze na dugi niz godina. Dakle, nezavisno od toga da li je partner za ljubav ili su ljudi sa kojima svakodnevno stupaš u kontakt ti obično gradiš čvrste ali retke partnerske odnose
Hvala Anđela. Samo me buni ovo što ste rekli da se gleda Ascendent iako je u pitanju Descendent persona karta :?:
Karta je Descednent persona. Uvek se gleda pravac svake karte kroz Ascendent
Pisces

Poruka od Pisces »

Meni niste odgovorili zanima me slaganje s njim on 21.10.1996.23:20 Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek
Goca

Poruka od Goca »

Andjela Kostic piše:
12 Jun 2024, 13:34
Goca piše:
Andjela Kostic piše:

Razumijem,šta bi značilo to što je vladar ascendenta u 8 kući?
bozicso

Poruka od bozicso »

Zdravo svima,

22.06.2024. imamo pun mesec na drugom stepenu jarca, imam ga natalno da tom mestu. Pretpostavljam da ce na mene imati bitan uticaj jer se to verovatno poklopi jednom u zivotu. Sta mislite da moze doneti ili odneti ovo pomracenje?

ps ne znam kako da ubacim spojler pa se izvinjavam sto je slika veca
R2aKgpQ.jpg
R2aKgpQ.jpg (56.26 KiB) Pregledano 590 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
15 Jun 2024, 05:13
Andjela Kostic piše:
12 Jun 2024, 13:34
Goca piše:

Razumijem,šta bi značilo to što je vladar ascendenta u 8 kući?
generalno to je život okrenut na promene i to one kroz krize i neočekivane preokrete, a sve u simbolici planete koja je vladar Ascendenta i njenih aspekata koji pokazuju odakle isprva idu promene.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

bozicso piše:
16 Jun 2024, 18:33
Zdravo svima,

22.06.2024. imamo pun mesec na drugom stepenu jarca, imam ga natalno da tom mestu. Pretpostavljam da ce na mene imati bitan uticaj jer se to verovatno poklopi jednom u zivotu. Sta mislite da moze doneti ili odneti ovo pomracenje?

ps ne znam kako da ubacim spojler pa se izvinjavam sto je slika veca

R2aKgpQ.jpg
Draga,
nisam baš razumela tvoje pitanje, jer, Mesec ide oko 12 do 13 stepeni dnevno te pređe ceo Zodijak za 28 dana. To znači da najmanje 12 puta od prilike pređe preko tvog natalnog Meseca u toku jedne godine. Poravnanje meseca, natalnog i tranzitnog može biti značajno a i ne mora, mora se proveriti iz ostalih prediktivnih tehnika, naročito ako te interesuje ljubavni život, jer je tranzit Meseca pokazatelj samo za fine predikcije na nivou od dva sata u toku dana, i to ako imamo neku mogućnost događaja iz prethodnih tehnika.
Ako želiš još nešto pitati slobodno pitaj :)
Pošalji Odgovor