Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

profikaskader piše:
10 Dec 2024, 14:23
Draga Andjela,
Vec duzi vremenski period sam bez neke ozbiljne veze i zanima me da li u narednom periodu postoji mogucnost za nekom promjenom. Rodjena sam 17.09.1995 u 9:40h u Bijeljini,BiH.
Unaprijed zahvalna, Tijana <3
profikaskaderW2JAAAACAAC11.JPG
profikaskaderW2JAAAACAAC11.JPG (48.64 KiB) Pregledano 1632 puta
Draga Tijana,
postoji mogućnost nekih dešavanja na polju ljubavnog života u periodu oko Nove godine ali nije sigurno. nakon toga, period sredine solara, tj. od perioda leta 2025.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Babina unuka

Poruka od Babina unuka »

Poštovana Andjela, zanimalo bi me kad će krenuti nešto lepo da se dešava u mom životu. Zadnjih par godina je bas tesko i još uvek je. Izgubila sam interesovanje za sve živo, a inače sam jedna vedra i vesela osoba u duši. Sad osećam samo kao da tonem u more problema koje me snašlo, al nedam se. Iza sebe imam jedan težak brak i nekako nikako da se rešim da dozvolim sebe da živim dalje.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Babina unuka piše:
21 Dec 2024, 18:48
Poštovana Andjela, zanimalo bi me kad će krenuti nešto lepo da se dešava u mom životu. Zadnjih par godina je bas tesko i još uvek je. Izgubila sam interesovanje za sve živo, a inače sam jedna vedra i vesela osoba u duši. Sad osećam samo kao da tonem u more problema koje me snašlo, al nedam se. Iza sebe imam jedan težak brak i nekako nikako da se rešim da dozvolim sebe da živim dalje.
BabinaunukaW2JAAAACAAC3.JPG
BabinaunukaW2JAAAACAAC3.JPG (46.75 KiB) Pregledano 1616 puta
Tvoj je horoskop ozbiljan. Rođena si na stepenu gde gubiš snagu na kraju jer se previše daješ tamo gde ne treba. Ova je solarna godina bolja u drugom delu, što je upravo ovo vreme, bar ako si čekala rođendan u Boru. Pred kraj solara tj na proleće trebalo bi biti zaista dosta bolje. Okrenutost na decu, mlade, školovanje i lepe stvari trebaju ti biti svakodnevica. U zavisnosti od toga šta si naučila kroz prvo bračno iskustvo, mogućnost da iz treće bitne veze dođe pravi čovek...
Gaga
Mesto: Kruševac

Poruka od Gaga »

Pozdrav,nova sam članica i nedavno sam otkrila da postoji i Davison uporedni horoskop. Da li mi neko može pomoći oko tumačenja i da li mogu ovde postaviti kartu?
Zamolila bih Vas da pogledate da li ovaj odnos vodi nečemu i zašto ga smatram tako posebnim? Hvala unapred
Poslednje učitavanje od Gaga dana 03 Jan 2025, 21:12, učitano 1 put ukupno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Gaga piše:
30 Dec 2024, 09:38
Pozdrav,nova sam članica i nedavno sam otkrila da postoji i Davison uporedni horoskop. Da li mi neko može pomoći oko tumačenja i da li mogu ovde postaviti kartu?
Draga Gaga,
naravno da postoji Davison chart koji predstavlja ishod odnosa u vremenu. Ipak, samostalno se ne tumači. Potrebno je uraditi sve prediktivne tehnike pre toga jer može da zavara. Pozdrav i dobro nam došla :)
noirwitch

Poruka od noirwitch »

Poštovana Andjela,

Interesuje me generalno kako vam ovaj odnos deluje i da li bi mogao preci iz poslovnog u mozda neki ljubavni obzirom na ovee divne aspekte?
:D

https://dodaj.rs/images/C3E64FE5-07D1-4 ... DBD34.jpeg
Gaga

Poruka od Gaga »

Da li ovaj odnos ima neku budućnost i zašto je on meni tako poseban? Baš mi je potrebna pomoć da to razumem,da li možete da mi pomognete?
Ja sam 17.3.1972. u 06.00. Kruševac
On je 26.10.1982. u 01.30. Bačka Topola
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

noirwitch piše:
03 Jan 2025, 20:41
Poštovana Andjela,

Interesuje me generalno kako vam ovaj odnos deluje i da li bi mogao preci iz poslovnog u mozda neki ljubavni obzirom na ovee divne aspekte?
:D

https://dodaj.rs/images/C3E64FE5-07D1-4 ... DBD34.jpeg
Draga,
ne radi link.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Gaga piše:
03 Jan 2025, 21:27
Da li ovaj odnos ima neku budućnost i zašto je on meni tako poseban? Baš mi je potrebna pomoć da to razumem,da li možete da mi pomognete?
Ja sam 17.3.1972. u 06.00. Kruševac
On je 26.10.1982. u 01.30. Bačka Topola
Draga Gaga,
ovo je Davison chart. Da bi se utvrdila priroda i tok odnosa naglašavam da je potrebno raditi više prediktivnih tehnika. Po ovom Davisonu ovde postoji potreba za sigurnošću sa obe strane.
Odnos koji može jedno vreme biti lep, ali ima i prepreka.
Koje su sve prepreke, kako da se prebrode, šta se može očekivati govori detaljno urađen uporedni horoskop. Ishod odnosa Davison chart ali samo u domenu mogućnosti nakon svih predhodno sagledanih tehnika. Privlači te jer je takav energetski balans ovde da ćeš uvek imati utisak da vi možete živeti zajedno i čak stvoriti svoju porodicu bez obzira na sve oko vas. Imaš osećaj nekakve sigurnosti.....
onGagaforumGagaforumWRIGC4.JPG
onGagaforumGagaforumWRIGC4.JPG (44.91 KiB) Pregledano 1692 puta
Gaga

Poruka od Gaga »

Da li mogu pitati kako on mene vidi,kao prijatelja ili nešto više? Da li ima budućnost ovaj odnos i kakav? I moja promena posla,mesta stanovanja? Hvala Vam unapred
Pošalji Odgovor