Astrologija
Re: Astrologija
Pozdrav Anđela.
Koja kuća u natalnoj karti govori o porjeklu bračnog partnera?
Koja kuća u natalnoj karti govori o porjeklu bračnog partnera?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Da li si ti to meni napisala da sa 25 godina smatraš da trebaš gledati biološki sat ili sam nešto pogrešno shvatila?Dea11111 piše: ↑11 Jan 2025, 10:24Pa nemam neke srece u ljubavi, nisam usamljena imam mnogo prijatelja,posao,porodicu i hobije… ali stvarno je poceo bioloski sat, i stvarno imam OGROMAN strah da necu postagi majka, vise se toga plasim nego da li cu se udati bez toga moguAndjela Kostic piše: ↑11 Jan 2025, 09:45Dea11111WRIGC2.JPG
Draga Dea11111,
u ovom periodu imaš jedan izazovan momenat koji će trajati neko vreme a vezano za ljubavne veze i odnose. Savetovala bih te da se baciš na neki sport i sve ovo zaboraviš. Mars u tvojoj petoj kući odradio je svoje, te se osećaš rezignirano i verovatno po malo agresivno odnosno napeto zbog zadnjeg partnera koji ne zaslužuje tvoju pažnju.
Što se tiče udaje i tu bih sačekala da sam na tvom mestu jer tvoja Duša treba još stvari da nauči pre tako bitnog koraka, a što se dece tiče stoji samo strah da se nećeš ostvariti kao majka a realno, opcije za to su male. Velika je verovatnoća da ćeš decu imati. Zapitaj se zašto toliko žuriš da se udaš ili imaš dete? Jesi li usamljena, misliš li da ćeš time rešiti sebe i svoje nezadovoljstvo?![]()
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Poreklo partnera vidi se iz njegove četvrte kuće. Nekada se može videti iz signifikatora planete ali najčešće ne može
Hvala Anđela.Andjela Kostic piše: ↑13 Jan 2025, 23:33Poreklo partnera vidi se iz njegove četvrte kuće. Nekada se može videti iz signifikatora planete ali najčešće ne može
Jel to onda znaci da se ne moze vidjeti iz nase natalne karte?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Goco zavisi,
nekad može nekad ne
nekad može nekad ne
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Pisac,
bilo bi najbolje da u ovom tvom slu;aju uradiš godišnji horoskop sa svim prediktivnim tehnikama kako bi znala šta te u godini očekuje
Ok hvala Vam na odgovoru.Andjela Kostic piše: ↑14 Jan 2025, 17:14Draga Pisac,
bilo bi najbolje da u ovom tvom slu;aju uradiš godišnji horoskop sa svim prediktivnim tehnikama kako bi znala šta te u godini očekuje
Mislila sam samo solar u kratkim crtama,a mogu ja i godisnji da uradim?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno. Godišnji je najbolje da uradiš
-
Tekuzukato05
Postovana Andjela,
Ako nije problem, mogu li da Vas zamolim da mi kazete par reci, samo najosnovnije, o mojoj solarnoj karti i tranzitima do sledeceg rodjendana? Muskarac sam, rodjen 05. novembra 1978. u 05:00h ujutru u Beogradu, a i prethodni rodjendan sam proveo u Beogradu. Zanimalo bi me da mi kazete, ako nije problem, nesto ukratko o poslu, ljubavi, ali i o zdravlju - pre svega, da li postoje naznake da imam neke probleme sa kardiovaskularnim sistemom? Hvala Vam unapred na odgovoru, veliki pozdrav
Ako nije problem, mogu li da Vas zamolim da mi kazete par reci, samo najosnovnije, o mojoj solarnoj karti i tranzitima do sledeceg rodjendana? Muskarac sam, rodjen 05. novembra 1978. u 05:00h ujutru u Beogradu, a i prethodni rodjendan sam proveo u Beogradu. Zanimalo bi me da mi kazete, ako nije problem, nesto ukratko o poslu, ljubavi, ali i o zdravlju - pre svega, da li postoje naznake da imam neke probleme sa kardiovaskularnim sistemom? Hvala Vam unapred na odgovoru, veliki pozdrav