Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Janci

Re: Selidbe

Poruka od Janci »

Andjela Kostic piše:
09 Nov 2024, 19:48
Janci piše:
09 Nov 2024, 19:45
Dobro vece Andjela,
Mozete li mi reci da li moj natal pokazuje mogucnost selidbe u SAD ili negde drugo? datum rodjenja: 05. Jun 1979 u 8:10 ujutro.
Janci,
sem što ne znam jesi li muško ili žensko nemam ni grad rođenja
Izvinjavam se zaboravila sam napisati mesto rodjenja je Vrbas, Srbija i zensko sam.
Veliki pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Janci piše:
10 Nov 2024, 03:00
Andjela Kostic piše:
09 Nov 2024, 19:48
Janci piše:
09 Nov 2024, 19:45
Dobro vece Andjela,
Mozete li mi reci da li moj natal pokazuje mogucnost selidbe u SAD ili negde drugo? datum rodjenja: 05. Jun 1979 u 8:10 ujutro.
Janci,
sem što ne znam jesi li muško ili žensko nemam ni grad rođenja
Izvinjavam se zaboravila sam napisati mesto rodjenja je Vrbas, Srbija i zensko sam.
Veliki pozdrav
JanciWRIGC1.JPG
JanciWRIGC1.JPG (43 KiB) Pregledano 48870 puta
Draga Janci,
naravno da ima mogućnosti. Iskreno, mislim čak da bi ti i bilo bolje, naročito ako govorimo o dalekom inostrasntvu. Međutim, ni tamo nećeš zarađivati onom brzinom kojom očekuješ i to moraš uzeti u obzir.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ellis

Poruka od Ellis »

Draga Anđela,
da li bi mogla da vidiš iz natala da li postoji povoljan period (aspekat) i kada je to, za prodaju nekretnine i selidbe (vraćanje na prethodno mesto boravka i otkup nekretnine u kojoj je nekad živeo, ili kupovinu nove. U pitanju je muška osoba. Datum : 29.9.1988. Bačka Topola, 10:10 pre podne. Svaki savet i konstatacija koju imaš bila bi vrlo cenjena.
Ladybug

Poruka od Ladybug »

Pozdrav.
Rodjena sam 13.06.1996 u 17:25 Kocani,R.Severna Makedonija
Naime ja sam se iselila vec dve godine zivim u inostranstvo ali me zanima dali mi lezi polje inostranstva ili je bolje da sam ostala dole.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
29 Jan 2025, 11:03
Draga Anđela,
da li bi mogla da vidiš iz natala da li postoji povoljan period (aspekat) i kada je to, za prodaju nekretnine i selidbe (vraćanje na prethodno mesto boravka i otkup nekretnine u kojoj je nekad živeo, ili kupovinu nove. U pitanju je muška osoba. Datum : 29.9.1988. Bačka Topola, 10:10 pre podne. Svaki savet i konstatacija koju imaš bila bi vrlo cenjena.
EllisWRIGC2.JPG
EllisWRIGC2.JPG (44.08 KiB) Pregledano 48804 puta
Dragi Ellis,
iz ovog natala može se zaključiti da je finansijski bolje da živiš van mesta rođenja i države rođenja finansijski. Ovde je više osećaj nostalgije onaj koji bi mogao napraviti problem. Ako se radi o poziciji između gradova u matičnoj državi to ne mogu videti. Vidim samo da je period oko 36. i 37. godine dobar za lični napredak ali ne i za donošenje krucijalnih odluka. Mogućnost obmane vezane za posao u početku karijere odnosno laži od strane pretpostavljenih....ipak, tebe tvoj uspeh čeka
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ladybug piše:
30 Jan 2025, 18:05
Pozdrav.
Rodjena sam 13.06.1996 u 17:25 Kocani,R.Severna Makedonija
Naime ja sam se iselila vec dve godine zivim u inostranstvo ali me zanima dali mi lezi polje inostranstva ili je bolje da sam ostala dole.
LadybugWRIGC3.JPG
LadybugWRIGC3.JPG (44.3 KiB) Pregledano 48804 puta

Draga Ladybug,
i ovde je situacija slična. Nostalgija. Inače, nije loše živeti u inostranstvu a odatle tražiti neku bolju poziciju u Makedoniji
Ellis

Poruka od Ellis »

Andjela Kostic piše:
30 Jan 2025, 23:08
Ellis piše:
29 Jan 2025, 11:03
Draga Anđela,
EllisWRIGC2.JPG

Dragi Ellis,
iz ovog natala može se zaključiti da je finansijski bolje da živiš van mesta rođenja i države rođenja finansijski. Ovde je više osećaj nostalgije onaj koji bi mogao napraviti problem. Ako se radi o poziciji između gradova u matičnoj državi to ne mogu videti. Vidim samo da je period oko 36. i 37. godine dobar za lični napredak ali ne i za donošenje krucijalnih odluka. Mogućnost obmane vezane za posao u početku karijere odnosno laži od strane pretpostavljenih....ipak, tebe tvoj uspeh čeka
Hvala ti puno na izdvojenom vremenu za tumačenje. Kada si rekla početak karijere, osećam se zbunjeno jer već duže vreme radim na određenom mestu. Da li to znači da mi predstoji novi posao ili?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis,
radiš dugo na jednom mestu ali to mesto nije dobro za tebe jer si se učaurio ovde (uklješteni Jarac u drugoj kući). Ukazuje da ćeš blokirati potencijale ako tu ostaneš. Gledaj posao koji te čini srećnim i polako se trudi da na takav neki posao pređeš. U sredini karijere posao koji ćeš više voleti a za posao će ti biti najproduktivnija treća trećina karijere. Za više informacija morala bih otvarati još tehnika jer tebi je element Vode na Ascendentu a tu se malo šta može videti iz direkcija i natala....
Goca

Poruka od Goca »

Draga Anđela.
Da li meni stvarno bolje lezi polje inostranstva,s obzirom da bih htjela da se preselim ,ali u pitanju su europske zemlje?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
14 Feb 2025, 18:23
Draga Anđela.
Da li meni stvarno bolje lezi polje inostranstva,s obzirom da bih htjela da se preselim ,ali u pitanju su europske zemlje?
Hvala unaprijed na odgovoru.
GocaWRIGC1.JPG
GocaWRIGC1.JPG (43.12 KiB) Pregledano 48780 puta
Draga Goco,
preseljenje u inostranstvo zavisiće pre svega od čovekove predispozicije da želi ili ne negde ići. Tek kad se javi želja prelazi se na godišnji horoskop kako bi se sagledalo ovo polje detaljno. Ovako gledano, sve je uopšteno. Astrologija ne priznaje evropsku uniju već ukazuje samo na opšti opis zemalja u koje se može ići i na opštu atmosferu koju tamo treba očekivati.
U ovom slučaju to je trebalo biti u tvom slučaju znatno ranije, naglo i vezano za daleke zemlje - Ameriku. Za sve ostalo morali bi smo raditi godišnji
Pošalji Odgovor