Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Simonyyy piše:
14 Feb 2025, 13:27
Zdravo Andjela. Nov sam na forumu. Molim te reci mi da li cu se pomiriti sa suprugom? Moj datum rodjenja je 18.12.1988, 10:20 Cetinje. Ona 6.10.1986
SimonyyyW2JAAAACAAC4.JPG
SimonyyyW2JAAAACAAC4.JPG (43.8 KiB) Pregledano 1042 puta
Simonyyy,
to hoće li se dvoje pomiriti zavisi samo od njihove slobodne volje ali i od toga gde su u datom momentu doveli odnos, odnosno kako su ga do sada gajili. Njeno vreme rođenja nemamo te možemo gledati samo osnovne činjenice. Tvoje polje braka stoji sa osobom koja je "bitnija" oko koje se "ceo svet vrti" tj prikazana je Suncem na stepenu Centra Univerzuma- Unutar braka bilo je sakrivenih reči, tajni, što svakako nije bilo dobro. Problem je što ženu ne vidiš jasno, te ne vidiš kolika je u stvari njena jačina i moć. Jeste ona povređivana od rane mladosti ali to ne znači da je slaba...naprotiv. Nađi joj vreme rođenja pa se može upoređivati više. Smatram da je ova žena vredna truda
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ellis

Poruka od Ellis »

Hvala ti puno na odgovoru. Ona nema svoje nekretnine. Da li ti se čini da se ljubav gubi sa moje ili njene strane? Da li postoji izgleda da sa ovom sadašnjom devojkom ostanem i da budemo srećni zajedno, kako ti se to čini ili je potrebna promena, u smislu da je bolje da se raziđemo. Da li možeš da vidiš kako mi je "sudbinski" polje partnerskih odnosa, da li mi kroz život stoji više partnerki, da li sam ja komplikovana osoba?
Labella12

Poruka od Labella12 »

https://ibb.co/v6mQFbBW

Draga Andjela, ovo je Davison karta, mene i muškaraca:

Kako se analizira druga osoba u znaku Riba, prvo planetom Jupiter, a potom Neptun, ili isključivo Neptun?

Neptun i Merkur su u konjukciji, dakle, osobe su "povezane" u 3em polju Škorpiji.

Hvala Andjela 🥰
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella12 piše:
18 Feb 2025, 13:59

Kako se analizira druga osoba u znaku Riba, prvo planetom Jupiter, a potom Neptun, ili isključivo Neptun?

Neptun i Merkur su u konjukciji, dakle, osobe su "povezane" u 3em polju Škorpiji.

Hvala Andjela 🥰
Labella,
ako si apsolutno sigurna da je ovo Davison onda se gleda ko je stariji. Na osnovu toga određuju se signifikatori. Ovo je jedna vrlo transformativna veza obzirom da je Pluton na Asc Davisona. Svašta bi tu moglo biti. Jupiter je uvek prvi signifikator jer je bliža, ličnija planeta a Neptun je više ono što bi se moglo kasnije dešavati....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ellis piše:
18 Feb 2025, 12:13
Hvala ti puno na odgovoru. Ona nema svoje nekretnine. Da li ti se čini da se ljubav gubi sa moje ili njene strane? Da li postoji izgleda da sa ovom sadašnjom devojkom ostanem i da budemo srećni zajedno, kako ti se to čini ili je potrebna promena, u smislu da je bolje da se raziđemo. Da li možeš da vidiš kako mi je "sudbinski" polje partnerskih odnosa, da li mi kroz život stoji više partnerki, da li sam ja komplikovana osoba?
Ellis,
za takve odgovore potrebno je odraditi detaljan uporedni horoskop jer se odgovori mogu videti samo iz više prediktivnih tehnika.
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
20 Feb 2025, 17:35
Labella12 piše:

Hvala Andjela 🥰
Labella,
ako si apsolutno sigurna da je ovo Davison onda se gleda ko je stariji. Na osnovu toga određuju se signifikatori. Ovo je jedna vrlo transformativna veza obzirom da je Pluton na Asc Davisona. Svašta bi tu moglo biti. Jupiter je uvek prvi signifikator jer je bliža, ličnija planeta a Neptun je više ono što bi se moglo kasnije dešavati....
Draga Andjela, hvala,
Da, ovo je Davison, a ja sam mlađa osoba.
Nadam se da je transformacija dobra.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella12 piše:
20 Feb 2025, 21:36
Andjela Kostic piše:
Labella12 piše:

Hvala Andjela 🥰
Labella,
Mlađa osoba opisana je kao vedra, optimistična,ali vladari nemaju neku zajedničku tačku jaku što ne ostavlja astrologiji mogućnost da sagleda puno. Hiron je kod tebe u polju pa te savetujem da ne dođe do razočaranja

Draga Andjela, hvala,
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
22 Feb 2025, 08:21
Labella12 piše:
20 Feb 2025, 21:36
Andjela Kostic piše:

Labella,
Mlađa osoba opisana je kao vedra, optimistična,ali vladari nemaju neku zajedničku tačku jaku što ne ostavlja astrologiji mogućnost da sagleda puno. Hiron je kod tebe u polju pa te savetujem da ne dođe do razočaranja

Draga Andjela, hvala,
Andjela, hvala 💞

Mi nismo u vezi, već prijatelji, a možda mi postanemo uskoro poslovni suradnici. On radi na tome. Jupiter ima dobar aspekt sa MC.
Ramonda

Poruka od Ramonda »

Draga Andjela, evo mene opet. Molim te za odgovor. Da li moj bivši, koji je rodjen u Šapcu 07.09.1993.godine (za vreme mislim da je 13:15h) i ja, rodjena sam 24.02.1985. u Smederevskoj Palanci u 6:10h ujutru, imamo šanse za budućnost ili nam se razdvajaju životni putevi? Vec duži niz godina raskidamo i mirimo se. I posto sam prilično razočarana u njega, pitala bih za osobu koju dugo nisam videla, a jako mi je bio drag, da li postoji šansa da se opet sretnemo i spojimo ili ne. On je rodjen 21.07.1980. u Beču, vreme rodjenja ne znam. I ako nam se poklapaju zvezde, mozda, da mozemo opet da se sretnemo, kada bi to moglo da bude? I da li bi tu bilo emotivnog značaja za njega? Hvala najlepše unapred! ❤ od Ramonde.
Modesty

Poruka od Modesty »

Pozdrav, Anđela,

Šta možeš da kažeš o aspektu kvadrata meseca i venere u natalnom horoskopu muškom/ ženskom?
Naravno, mnogo toga zavisi od znaka u kom se nalaze planete, od kuća, drugih aspekata..ali onako okvirno gledajući, da li može par reči o toj kombinaciji?
I drugo pitanjce, ali u kontekstu uporednih horoskopa- asteroidi, da li ih smatraš relevantnim?
Pošalji Odgovor