Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Ksenija

Re: Astrologija

Poruka od Ksenija »

Draga Anđela, rođena sam 26.06.2004. u Požarevcu u 17.25 h. Da li ću završiti fakultet, kakav će mi život generalno biti? Meni je ljubav jaako bitna, a nekako se saplićem. Trenutno sam u vezi sa dečkom koji je Ovan/devica. Da li ta veza može potrajati?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ksenija piše:
23 Jun 2025, 12:47
Draga Anđela, rođena sam 26.06.2004. u Požarevcu u 17.25 h. Da li ću završiti fakultet, kakav će mi život generalno biti? Meni je ljubav jaako bitna, a nekako se saplićem. Trenutno sam u vezi sa dečkom koji je Ovan/devica. Da li ta veza može potrajati?
Draga Ksenija,
što se studija tiče, zavisiće samo od tebe. Međutim, ovde se vidi da ćeš verovatno završiti uz usmerene akcije, tj da imaš predispozicije za završetak fakluteta i dobijanje te diplome. Što se tiče ljubavi ona će biti promenljiva, a tebi je generalno bitno društvo, ti si prosto socijalna osoba koja voli ljude i prisustvo ljudi oko sebe. To je ono iz podsvesti. I ljubavni život je generalno ok, jer ćeš sama uvideti kad nešto ne ide. Ovan/Devica je za tebe ok kombinacija ali pravo da ti kažem za to hoćete li ostati zajedno potrebno je raditi detaljan uporedni horoskop. A što se tiče života, ja se ovde puno ne bih brinula. Ti jesi osetljiva ali si i veliki borac i izdržljivija nego što misliš :).
Prilozi
KsenijaWRIGC4.JPG
KsenijaWRIGC4.JPG (44.22 KiB) Pregledano 471 put
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ksenija

Poruka od Ksenija »

Andjela Kostic piše:
23 Jun 2025, 22:40
Ksenija piše:
23 Jun 2025, 12:47
Draga Ksenija,
što se studija tiče, zavisiće samo od tebe. Međutim, ovde se vidi da ćeš verovatno završiti uz usmerene akcije, tj da imaš predispozicije za završetak fakluteta i dobijanje te diplome. Što se tiče ljubavi ona će biti promenljiva, a tebi je generalno bitno društvo, ti si prosto socijalna osoba koja voli ljude i prisustvo ljudi oko sebe. To je ono iz podsvesti. I ljubavni život je generalno ok, jer ćeš sama uvideti kad nešto ne ide. Ovan/Devica je za tebe ok kombinacija ali pravo da ti kažem za to hoćete li ostati zajedno potrebno je raditi detaljan uporedni horoskop. A što se tiče života, ja se ovde puno ne bih brinula. Ti jesi osetljiva ali si i veliki borac i izdržljivija nego što misliš :).
Studiram psihologiju, da li je to pravo zanimanje za mene? Da li će Jupiter ove godine imati povoljan uticaj na mene?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dobar je izbor i naravno da će tranzit Jupitera svugde doneti uvećanje. Kako je tvoj bitan, na Zenitu, aflikovan, tu će biti raznih događaja
Ksenija

Poruka od Ksenija »

Andjela Kostic piše:
24 Jun 2025, 07:36
Dobar je izbor i naravno da će tranzit Jupitera svugde doneti uvećanje. Kako je tvoj bitan, na Zenitu, aflikovan, tu će biti raznih događaja
Nadam se dobrih događaja? :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

To se ne može znati bez detaljne konsultacije, naročito što je natalno Jupiter i sa izazovnim aspektima. Nije svaka "dobra" planeta kod svakog ista, niti je "loša" kod svakog negativna...
Labella12

Poruka od Labella12 »

Zdravo,

Moj feedback:

Mjesec dana posla, i odlučila sam tražiti novi, jer sumnjam da poslodavac nije predao za RD. Kolega sa istog posla je radio 3 mjeseca, morao je izaći iz države.

Ja sam počela tražiti, šaljem upite.
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
04 Jul 2025, 16:39
Zdravo,

Moj feedback:

Mjesec dana posla, i odlučila sam tražiti novi, jer sumnjam da poslodavac nije predao za RD. Kolega sa istog posla je radio 3 mjeseca, morao je izaći iz države.

Bas mi je žao,nadam se da ćeš naći drugi.Dosta poslodavaca u Hrvatskoj se tako ponaša.
Labella12

Poruka od Labella12 »

Goca piše:
05 Jul 2025, 04:39
Labella12 piše:
Zdravo,

Moj feedback:

Bas mi je žao,nadam se da ćeš naći drugi.Dosta poslodavaca u Hrvatskoj se tako ponaša.
Moja tri prethodna poslodavca su bili korektni i sve su uradili po protokolu.
Goco, hvala na razumijevanju 🥰

Sad sam imala razgovor, sve smo riješili, plus bolji radni sati.

😃
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
05 Jul 2025, 08:23
Goca piše:
05 Jul 2025, 04:39
Labella12 piše:
Zdravo,

Moj feedback:

Moja tri prethodna poslodavca su bili korektni i sve su uradili po protokolu.
Goco, hvala na razumijevanju 🥰

Sad sam imala razgovor, sve smo riješili, plus bolji radni sati.

😃
Bravo, neka je sa srećom.
Pošalji Odgovor