Ljubav-brak
Re: Ljubav-brak
Pozdrav Andjela da li mozete da mi kazete da li cu ostati sa ovom osobom ili mi je neko drugi sudjen. Moj datum 26.07.1986 rodjena u Virovitici u 14.15h on 16.09.1985 rodjen u Novom Sadu isto u 14.15h. Hvala vam unapred.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Jeco007,
"suđen" je termin koji se postavlja u serijama i obično determiniše jedan odnos načisto. doduše, nekad se vidi da je neko više karmički partner a neko ne, odnosno da imate neki sudbinski odnos, što opet ne znači da ćete ostati ili ne zajedno. Što se tiče ovih konstelacija koje nosite, mogućnost da je "suđen" postoji ali više u domenu toga da je on tebi bitna osoba u životu. Kod njega u horoskopu situacija je malo drugačija te će ishod veze zavisiti od njegovih postupaka i težnji. Pozicije planeta ukazuju na promenljivost u toku odnosa ali isto tako da bi se zaista video malo bolje moguć ishod energije odnosa treba mnogo detaljnije gledati.
Ovako na prvu procenu ja nisam sigurna da je on taj
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala na odgovoru iskreno tako se i meni cini samo da je bitan u zivotu za nesto ali ne i neko ko ostaje.
Здраво, нова сам овде и драго ми је што сам вас све упознала. Као и већина вас, и ја сам забринута због љубави јер улазим у 30-ту и још увек сам сама. Желим мужа, децу и породицу. Мучим се са овим и питам вас о свом графикону. Када је могући период за појављивање озбиљних партнера? Брак или нека врста заједнице?
12 Jan 1996, 17:25 Bitola, North Macedonia
Zdravo
Andjela, molim te da li možeš reći nesto o ovom odnosu.
Poznajemo se i radimo 23 godine. Uvek su tu postojale neke simpatije između nas ali dugo smo odolevali da uđemo u vezu. Prošle godine u maju smo ušli u vezu koja je tajna. Oboje smo u braku. Ipak pojavile su se emocije kod oboje.
Evo uporedni, .ja sam Sunce u Strelcu, on Sunce u Ovnu.
Poznajemo se i radimo 23 godine. Uvek su tu postojale neke simpatije između nas ali dugo smo odolevali da uđemo u vezu. Prošle godine u maju smo ušli u vezu koja je tajna. Oboje smo u braku. Ipak pojavile su se emocije kod oboje.
- Prilozi
-
- Screenshot_20250819_171729_Chrome.jpg (133.18 KiB) Pregledano 636 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Ivva,Ivva piše: ↑18 Avg 2025, 19:00Здраво, нова сам овде и драго ми је што сам вас све упознала. Као и већина вас, и ја сам забринута због љубави јер улазим у 30-ту и још увек сам сама. Желим мужа, децу и породицу. Мучим се са овим и питам вас о свом графикону. Када је могући период за појављивање озбиљних партнера? Брак или нека врста заједнице?
trebale bi puno pričati o tome zašto i kako da se situacija kod Vas promeni. Ali, uopšteno, Vi imate nestabilno polje vezano za partnerske odnose pa bi moj savet bio da sačekate makar do 32., 33. godine života i ne opterećujete se previše. Vama stoji jedna bitna ali vrlo dinamična, nestabilna ljubavna veza sa mogućnošću razvoda ukoliko se brzo udate bez puno razmišljanja, svakako mogućnost jedne zajednice sa nekom osobom pre udaje, što bih Vam najviše savetovala. Proživite prvo sa nekim neko vreme kako bi ga bolje upoznali. Drugo je kad se odmah udate a drugo je kada nekoga upoznate. Pritom, izbegavajte tajne veze ili takve neumesne ponude jer Vas i takva vrsta odnosa može razočarati
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga draganaa,draganaa piše: ↑19 Avg 2025, 17:23Zdravo
ovo ništa čudno nije, obzirom da ste oboje bar po egu i samosvesti elementa Vatre. Ne trebate se posebno brinuti jer je njemu i Venera u Ovnu ako dobro pratim a Mesec u Devici te je ovo strast. Teško se taj čovek duboko vezuje sem ako je baš usamljen. Emocije su se pojavile jer ste verovatno u sličnim životnim situacijama a normalno je da se sličan sličnom raduje. Jeste se rodilo simpatisanje kasnije jer je Vaša Venera u široj konjunkciji sa njegovim Mesecom. Ono što mene brine jeste Vaš Mesec u Biku koji traži hedonizam ali sigurnost. Ovo je projekcija za vezu koja će trajati samo dotle dok ima neku svrhu (međusobna ispomoć i slično) te je ne treba javno isticati naročito što je njemu Venera u znaku svoga pada i u otvorenoj 11. kući. Uživajte dok traje
Hvala Andjela na brzom odgovoru.
Ispravila bih da je moj Mesec u Ovnu.
Jesmo u sličnim situacijama. Oboje nezadovoljni odnosima u braku. Jednostavno složile se kockice i veza je započeta.
Svakako ne planiramo, bar ne za sada da veza postane javna.
Ispravila bih da je moj Mesec u Ovnu.
Jesmo u sličnim situacijama. Oboje nezadovoljni odnosima u braku. Jednostavno složile se kockice i veza je započeta.
Svakako ne planiramo, bar ne za sada da veza postane javna.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Tako je, pogrešila sam. U Ovnu je, ali to znači da i Vas nose strasti dok je njegov u Devici te je on dosta racionalniji, ali me više ništa ne brine, jer bi po Vas gore bilo da Vam je Mesec u Biku
HvalaAndjela Kostic piše: ↑20 Avg 2025, 14:36Tako je, pogrešila sam. U Ovnu je, ali to znači da i Vas nose strasti dok je njegov u Devici te je on dosta racionalniji, ali me više ništa ne brine, jer bi po Vas gore bilo da Vam je Mesec u Biku