Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Dukifate2 piše:
12 Sep 2025, 00:01
Pozdrav Andjela, zanima me ljubavna situacija za kraj ove i sledeću godinu, rodjen u Novom Sadu, 27.09.2000. u 03:15, hvala unapred
Dukifate2W2JAAAACAAC2.JPG
Dukifate2W2JAAAACAAC2.JPG (49.51 KiB) Pregledano 532 puta
Za analizu godine potrebno je uraditi godišnji horoskop ili ljubavni horoskop detaljnije, ovako ja imam ograničene mogućnosti. Ovo po solaru nije godina ljubavi već je uznemirujuća godina na polju sticanja znanja i davanja napora za rezultate. Ovo je normalno s obzirom na broj tvojih godina. Mogućnost aktiviranja neke bitnije priče ljubavnog života u periodu leta 2025. godine.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Gogagogica

Poruka od Gogagogica »

Zdravo Anđela! Nadam se da ste dobro, oduševljena sam forumom. Zanima me polje ljubavi i da li imaju neka dešavanja u skorije vreme (ulazak u vezu)? Evo mojih podataka: 13.8.1986 07:30h Zagreb. Hvala Vam najlepše! ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Gogagogica piše:
13 Sep 2025, 20:51
Zdravo Anđela! Nadam se da ste dobro, oduševljena sam forumom. Zanima me polje ljubavi i da li imaju neka dešavanja u skorije vreme (ulazak u vezu)? Evo mojih podataka: 13.8.1986 07:30h Zagreb. Hvala Vam najlepše! ❤️
GogagogicaW2JAAAACAAC2A.JPG
GogagogicaW2JAAAACAAC2A.JPG (48.85 KiB) Pregledano 517 puta
Draga,
Vaš je ljubavni život bio komplikovaniji zbog pozicija planeta koje ste dobili. Težili ste obavezivanju ali porešnim muškarcima. Stoga ste morali imati teškoće te i neku vezu sa teškom osobom. Vaš ljubavni život takođe i na dalje pokazuje kolebanje. Što se perioda tiče, može se videti ali samo uz pregled svih prediktivnih tehika Ovako je samo nagađanje a ja nagađam da je moguće baš u ovom periodu i to naglo i neočekivano
Korisnikov grb
Eleni

Poruka od Eleni »

Veliki pozdrav🙂
Nova sam ovde i treba mi desifrovanje ovog odnosa:))
Zanima me dali sinastrija je okej u smislu ozbiljna veza ili mozda brak ?!

Da napomenem samo da sat rodjenje kod partnera(Jarac) nije tacan tako da neznamo koji je podznak 😔

Ali evo kratak opis za njega:

Radi kao nastavnik ugostiteljstva u osnovnoj skoli, i voli svoj posao , Deluje mi kao lik koj puno voli dece i veceg deo dana provodi sa nećakinja i vidi se da uziva u tome.
Upoznqli smo se preko mog kolega sa posao gde radim kako smetkovoditelj. Preko drustv.mreze smo ostvarili prvi kontakt zatim me je pozdravio isto preko taj kolega saljuci mi neke crkvene stvari iz jedan manastir sto mi se jako dopalo.
Mislim da nas duhovnost povezuje🤔
Pre mesec dana smo izasli da se upoznamo ali bas duugo smo se dogovarali 😃nekako sporo je islo ali okej je bila sredba
Nema tu nesto preterana fizicka privlacnost, ali lik je simpatican .
I nije se zenio do sada ...

Evo i link_uporedni :

https://ibb.co/6R0VpLbV

Njegov natal(sat rodjenja nepoznat)

https://ibb.co/RkXLdfBZ

Hvala ❤️
Verica1995

Poruka od Verica1995 »

Hvala vam na odgovoru. Meni je bitno da imam normalno osobu s kojom ću u budućnosti imati dijete. Stvarno bi voljela se jednog dana ostvariti kao majka. Vaš odgovor me ohrabljuje
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Eleni piše:
16 Sep 2025, 00:51
Veliki pozdrav🙂
Zanima me dali sinastrija je okej u smislu ozbiljna veza ili mozda brak ?!

Da napomenem samo da sat rodjenje kod partnera(Jarac) nije tacan tako da neznamo koji je podznak 😔

Radi kao nastavnik ugostiteljstva u osnovnoj skoli, i voli svoj posao , Deluje mi kao lik koj puno voli dece i veceg deo dana provodi sa nećakinja i vidi se da uziva u tome.
Upoznqli smo se preko mog kolega sa posao gde radim kako smetkovoditelj. Preko drustv.mreze smo ostvarili prvi kontakt zatim me je pozdravio isto preko taj kolega saljuci mi neke crkvene stvari iz jedan manastir sto mi se jako dopalo.
Pre mesec dana smo izasli da se upoznamo ali bas duugo smo se dogovarali 😃nekako sporo je islo ali okej je bila sredba

Draga Eleni,
meni ovo deluje kao ok odnos za sada. Ovde imam dosta pokazatelja da može biti duža veza pa čak i brak iz ovog odnosa. Ipak, bili bi mi potrebni svi podaci da ubacim u svoj program. Mislim ipak da je on dosta stabilan čovek. Jedino što bi ovde mogao biti problem je kvadrat Venere i Saturna u sinastriji što će brzo ohladiti zaljubljenost i opčinjenost jedno drugom.

Evo i link_uporedni :

Hvala ❤️
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Mozete li mi reci nesto o ovoj osobi?Nedavno smo se upoznali.Ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja,on 11.04.1978.Pljevlja.Ne znam vrijeme.😕.Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
19 Sep 2025, 09:39
Zdravo Andjela.Mozete li mi reci nesto o ovoj osobi?Nedavno smo se upoznali.Ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja,on 11.04.1978.Pljevlja.Ne znam vrijeme.😕.Hvala.
MakiMerryW2JAAAACAAC2.JPG
MakiMerryW2JAAAACAAC2.JPG (46.96 KiB) Pregledano 522 puta
U ovom slučaju imamo jako sličan ego, te potrebu za istim merilima i vrednostima kroz život. Potrebu za napretkom i liderstvom. Sa venerama u konjunkciji odličan je, još jedan pokazatelj da ste slični ljudi koji težite istim principima i da vam se u stvari iste stvari sviđaju. Oboje ste po malo hedonisti što je dobro, uživaćete jedno u drugom. Vaša se Venera nalazi u njegovoj desetoj kući što će značiti da on ozbiljnije shvata vezu od Vas gde je njegova Venera kod Vas u jedanaestoj kući. Za njegov Mesec ne znamo gde je ali se nadamo da nije u Blizancima kao i Vaš, mada i to nije tako loše, predispozicija je za dinamičnu i zanimljivu vezu, pritom je Saturn u trigonu sa Vašim Suncem a Vama je signifikator braka Saturn u stvari. Nije ovo loše
Korisnikov grb
Eleni

Poruka od Eleni »

Andjela Kostic piše:
18 Sep 2025, 23:09
Eleni piše:
16 Sep 2025, 00:51
Veliki pozdrav🙂
Zanima me da li sinastrija je okej u smislu ozbiljna veza ili mozda brak ?!

Draga Eleni,
meni ovo deluje kao ok odnos za sada. Ovde imam dosta pokazatelja da može biti duža veza pa čak i brak iz ovog odnosa. Ipak, bili bi mi potrebni svi podaci da ubacim u svoj program. Mislim ipak da je on dosta stabilan čovek. Jedino što bi ovde mogao biti problem je kvadrat Venere i Saturna u sinastriji što će brzo ohladiti zaljubljenost i opčinjenost jedno drugom.

Evo i link_uporedni :

Hvala ❤️
Hvala puno Draga Anđela,
Naravno ako saznam sat rodjenja odma cu poslati 🌼
Ivana12621

Poruka od Ivana12621 »

Poštovana, zanima me kako će se odvijati odnos između mene i mog "partnera" ( razdvojeni smo neko vrijeme ). Imamo dijete , nismo se nikad vjenčali i veza je od početka bila turbulentna.. Evo podaci za mene 27.11.1990, 14:16, Vinkovci, on 2.10.1995, 1:20, Pula.Lp
Pošalji Odgovor