Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Škola Astrologije

Poruka od Andjela Kostic »

Labella12 piše:
22 Okt 2025, 10:16
Draga Andjela, što indicira u natalki postojanje paralelnih obaveznih i neobaveznih seksualnih/ljubavnih relacija?

Jedan dio populacije to prakticira, ali se o tome jako malo piše i priča u javnosti, a trebalo bi, razumljivo.

Ja sam primjetila kod sebe, da mi se mogu dopadati dvije osobe istovremeno.
Draga Labella12,
obično se dešava da Venera bude u nekoj od veselih kuća, može biti jedanaesta, peta ali čak i osma i dvanaesta a sama Venera nije stabilna. Obično ima nekakve aflikcije ili pak aspekte planeta koje se vezuju za petu i osmu kuću a same po sebi su više aflikovane. Takođe treba promatrati svaki horoskop po na osob. Nekada postojanje paralelnih tajnih seksualnih neobaveznih veza ima i osoba koja nije stekla sigurnost u primarnoj porodici (roditelji su imali paralelne veze i sl) te je naučila određeni kod ponašanja.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
22 Okt 2025, 15:11
Labella12 piše:
22 Okt 2025, 10:16
Draga Andjela, što indicira u natalki postojanje paralelnih obaveznih i neobaveznih seksualnih/ljubavnih relacija?

Jedan dio populacije to prakticira, ali se o tome jako malo piše i priča u javnosti, a trebalo bi, razumljivo.

Ja sam primjetila kod sebe, da mi se mogu dopadati dvije osobe istovremeno.
Draga Labella12,
obično se dešava da Venera bude u nekoj od veselih kuća, može biti jedanaesta, peta ali čak i osma i dvanaesta a sama Venera nije stabilna. Obično ima nekakve aflikcije ili pak aspekte planeta koje se vezuju za petu i osmu kuću a same po sebi su više aflikovane. Takođe treba promatrati svaki horoskop po na osob. Nekada postojanje paralelnih tajnih seksualnih neobaveznih veza ima i osoba koja nije stekla sigurnost u primarnoj porodici (roditelji su imali paralelne veze i sl) te je naučila određeni kod ponašanja.
Zanimljivo, hvala draga Andjela 🥰

Moja rVe je vladar 5.polja, a u znaku je Blizanci, a njihov vladar Merkur je u 8 polju, u konjukciji sa Marsom, suvladarom 11.polja, Škorpija. Auu ...

Da li sam pravilno povezala?
Korisnikov grb
Eleni

Poruka od Eleni »

Draga Andjela
Mene zanima sta moze donjeti ovaj tranzit:

Jupiter vladar asc je natalno u 8 kuca u lavu, u opozicija sa Saturn kao suvladar asc u 2 kuca u vodoliji.

Tranzitni pluton koji je natalno vladar 11 i 12 kuca , uskoro ce na natalni saturn u vodoliji
Sta bi moglo ovo da znaci ?! Koji obasti zivota bi mogli biti aktivirani

Hvala Puno
;)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Eleni piše:
25 Okt 2025, 16:33
Draga Andjela
Mene zanima sta moze donjeti ovaj tranzit:

Jupiter vladar asc je natalno u 8 kuca u lavu, u opozicija sa Saturn kao suvladar asc u 2 kuca u vodoliji.

Tranzitni pluton koji je natalno vladar 11 i 12 kuca , uskoro ce na natalni saturn u vodoliji
Sta bi moglo ovo da znaci ?! Koji obasti zivota bi mogli biti aktivirani

Hvala Puno
;)

Jupiteru kao vladaru Ascendenta suvladar ne može biti Saturn. Jupiter vlada znakom Riba sa suvladarem Neptunom a samostalno vlada znakom Strelca. Saturn samostalno vlada znakom Jarca a suvladar je znaku Vodolije kojem je glavni vladar Uran...verovatno ne čitam dobro?
Korisnikov grb
Eleni

Poruka od Eleni »

Draga Andjela
Mozda sam ja pogresno shvatila ili izrazila terminoliski :roll:
Mislila sam ovako: Kada prva kuca(vrh) pada u Strelac a veci deo produzava u Jarac , da njihovi Vladari Jupiter i Saturn su u opozicija .Jupiter je u Lav (8)kuca a Saturn u Vodolija(2)kuca.
Kako ce se reflektirati na natus dodir tranzitni Pluton na Saturn,
Nadam se da sam sam dobro kazala ovajput
Izvinjavam se i hvala ;)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Koji je vladar drugw kuće? Dajte mi podatke molim vas. Moram sve sagledati. I čime Pluton vlada i lalve aapekte pravi vladar 2 i vladar 1 i dispozitore ako treba...
Korisnikov grb
Eleni

Poruka od Eleni »

Draga Andjela U pitanju je muskarac

Izvolite podatke
06.04.1991 00:05am Skoplje
https://ibb.co/chN53DKq

Hvala jos jednom
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Eleni piše:
27 Okt 2025, 23:00
Draga Andjela U pitanju je muskarac

Izvolite podatke
06.04.1991 00:05am Skoplje
https://ibb.co/chN53DKq

Hvala jos jednom
Eleni,
horoskopi trećih lica se ne tumače. Može samo on da postavi pitanje na žalost :(
Korisnikov grb
Eleni

Poruka od Eleni »

Draga Angjela,

Hvala sto ste odvojili vreme za moje pitanje.
Samo da pojasnim da se radi o muskarac sa kojom sam bila u kracoj vezi ,vise nismo zajedno.
A pitanje sam postavila jer iskreno sam zabrinuta za njega prijateljski zbog njegov nacin zivota :?
Gledala sam njegov natal&tranzit chart i primetila sam slucajno ovaj tranzit Plutona...

Ali razumem Vas potpuno ako ne zelite da odgovorite iz moralnih ili etickih razloga.
Pozdrav i svako dobro ;)
Pošalji Odgovor