Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
des81

Re: Ljubav

Poruka od des81 »

Poštovanje Anđela,
Pretragom o astrologiji naišla sam na Vaš forum i oduševila se pristupu i odgovorima.
Biću slobodna da Vam uputim jedno pitanje.
Kada ću upoznati muškarca sa kojim mogu planirati porodicu? Rođena sam 30.12.1985 u Čačku u 9:10h
Unapred hvala na odgovoru i veliki pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Des81,
to kada ćeš ti upoznati čoveka sa kojim ćeš imati porodicu ja ne znam, niti iko na ovoj planeti zna. Ono što astrologija može je da ti da smernice, da te uputi šta je za tebe dobro šta ne i kada su ti povoljniji periodi u životu
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
des81

Poruka od des81 »

U pravu ste. Nesrećno sam se izrazila.
Možete li mi dati neki savet na tu temu?
Hvala Vam.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga des81,
tvoj horoskop prate lepe brze i nestabilne, ili kratkoktrajne ljubavne veze u početku zabavljanja pa si ovo već prošla. Momci su bili poznanici, nekada sa posla nekada prijatelji, i to nije stako strašno da su ove veze mogle imati stabilnost, naročito ako govorimo o komunikaciji preko Interneta (upoznavanje preko Interneta). Vladar pete u sedmoj kući govori kasnije o tome da ti želiš da se udaš i da svakog partnera odmah procenjuješ za brak što je takođe dobro. Ono što nije dobro jeste da je mogao biti jedan takav mladić, statusan, nešto je već postigao u životu, ali njegov karakter se prosto ne slaže ili nije slagao sa tvojim, pa je ili bi veza mogla, iako ozbiljna pući pred sam brak. Ipak, tebi stoji dobar, razuman, ugledan i stabilan čovek, možda nekoliko godina stariji od tebe koji ti dolazi preko polja prijatelja (upoznaješ ga na nekom okupljanju prijatelja, manjem ili većem). On će doći između tvoje 33. i 38. godine života (ne mogu proceniti tačno kada jer se ne vidi iz baze natala. Uglavnom sve kvalitetno kod tebe će doći kasnije, ne prekasno, ali kasnije. Mogućnost brze trudnoće i velike sreće zbog iste. Eto :)
E savet: traži kako si i započela. Preko preporuke prijatelja, ozbiljne i stabilne muškarce jer te tvoj negde ipak čeka :) srećno
des81

Poruka od des81 »

Predivni ste ❤️
Želim Vam svaku sreću u životu i radu.
Hada labo

Poruka od Hada labo »

Pozdrav draga Andjela,

interesuje me polje ljubavi generalno, mozete li mi reci kakvi su izgledi za nesto ''normalno'' i stabilno? Rodjena sam 22.10.1996. u Rumi.

Unapred sam zahvalna. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hada labo piše:
21 Feb 2021, 19:31
Pozdrav draga Andjela,

interesuje me polje ljubavi generalno, mozete li mi reci kakvi su izgledi za nesto ''normalno'' i stabilno? Rodjena sam 22.10.1996. u Rumi.

Unapred sam zahvalna. :)
Draga, rado bih ti rekla ali nisi napisala vreme rođenja
Hada labo

Poruka od Hada labo »

Uh, pardon, rodjena sam u 06:25 :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hada labo piše:
22 Feb 2021, 15:30
Uh, pardon, rodjena sam u 06:25 :)
HadaLaboWRIGC3.jpg
HadaLaboWRIGC3.jpg (84.4 KiB) Pregledano 1246 puta
Draga moja, sa Venerom u Devici male su ti mogućnosti za mnoštvo upoznavanja ali sa ovako dobro postaljenom Venerom u Devici vrlo verovatno imaš mogućnost naći ozbiljnog momka iz kruga prijatelja ili preko prijatelja, sestre mlađe ili starije...Isto tako, polje prvog braka postavljeno ti je izazovno pa je jako bitno da ne tražiš "zaštitnika" i nekoga ko se pokazuje kao vrlo ambiciozan i vredan, već sebi tražiš osobu koja će te razumeti, što ćeš moći iz druge mogućnosti. Za astrologe: Mars je aflikovao Mesec a on predstavlja opis prvog braka ili muža. Ali zato Merkur dosta bolje, prijateljski stoji sa Venerom pa se ovde savetuje ipak da neko bude prijatelj. Mogućnost bitne ljubavne veze oko 25.godine pa oko 29. godine života a onda postoji dobra mogućnost oko 37 godine života. Izeđu je moguće da će se pojaviti pravi ali za to treba ozbiljna analitika. Za sada ti je bitno da ne daješ srce do kraja svakom sa kim ostvariš neku vezu (Mesec u pet) a nenormalni ti se redovno pojavljuju jer su ti zanimljivi (Uran u Vodliji ali na nultom stepenu) smatraš da su pametni, nadprosečni a u stvari su ipak iskompleksirani i nezreli (nulti stepen, četvrta kuća)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Potrudiću se da sada stavljam i horoskope da bi devojke koje uče videle kako se lako može izvršiti tumačenje :)
Pošalji Odgovor