Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Rejjan

Re: Astrologija

Poruka od Rejjan »

SlikaSlika
Mozete li da vidite kada budete imali vremena da li u ovom solaru za ovu godinu ima naznaka za odlazak u inos. Ili ljubavi?
Natal.9k.a solar.1.a vladar venera na natal.IC .
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Idemo redom: Sunce solara u osmoj kući definitivno govori o transformaciji i promenama koje će uslediti u toku godine ali ne i promenama koje će ići lagano. Ipak na kraju promene će ići u srećnom pravcu (natalni Jupiter blizu Ascendenta solara) i ovo aktivira mogućnost odlaska u inostranstvo. Kakvo će biti potencijalno seljenje pokazuje nam deveta kuća solara. Dakle mogućnost selidbe, krajem leta početkom jeseni, ali uz dosta maltretiranja i nemogućnosti s početka, mogućih problema sa papirima, pa odlazak pa tamo dosta sistematskog rada. Ljubav ovde nije aktivirana, bar ne kroz pogled pete kuće. Ali, ako imate partnera više je zanimljiva pozicija Venera Saturn na 29. Ovo govori o situaciji „sve ili ništa“ kako će i biti verovatno u ljubavi al su mogućnosti najveće do kraja proleća, onako kako Venera stoji…podsećam te da solarni povratak nije ni blizu da bude dovoljan da se ustanove stvari kako treba. On daje samo jednu, osnovnu, površnu sliku stvari i kombinuje se sa ostalim tehnikama.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Yesika

Poruka od Yesika »

Draga Andjela Dobro vece vama i svim clanovima ja sam nova i drago mi je da sam deo ovog foruma i sto sam naisla na astro kutak . Ovo je moja natalna i solar 2021/2022pa me interesuje brak ,posao i sta god vidite zanimljivo. Hvala vam unapred mnogo.
solarna.jpg
solarna.jpg (58.92 KiB) Pregledano 2193 puta
natalna.jpg
natalna.jpg (70.17 KiB) Pregledano 2193 puta
Rejjan

Poruka od Rejjan »

Znam da se gledaju i druge tehnike da bi se dao precizan odgovor. Kod mene progresivni mjesec ulazi pocetkom marta u 10k.u znak blizanaca i dispozicijom ide u natalnu 5 kucu gdje se nalazi merkur. Pa sam zato pitala za ljubav mozda se aktivira nesto po tom pitanju.
Hvala vam puno na odgovoru :D :D :D
Yesika

Poruka od Yesika »

Dobto vece :) ja sam postavila kartu al jos je ne vidim ? Ima li neki poseban metod postsvljanja mozda ? :ugeek:
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Yesika,
nema problema postavljanja karata, samo je potrebno vreme da administrator odobri post. Ovde se dosta postova svodi na različite vrste spamova i tako se štiti sajt. Svi ostali, astrološki postovi, obavezno se objave.
Ovde čak možete slobodno pričati i o drugim temama, zdravoj hrani, preporučivati po iskustvima, ja hoću i druge teme pokrenuti ali nemam vremena :)
Što se tiče tvog horoskopa, postavila si dve slike natala, iz dva različita programa. Najbolje je da staviš svoje podatke da ja uradim slike. Za svaki horoskop ima da se kaže toliko stvari da je ovo što ovde pišem stvarno samo 1 procenat. Ali zaista nemam više vremena. Moj je cilj da se ovde nauči kako da se pogleda npr solar :) Molim te, samo proveri i postavi solar pored natala pa ćemo pogledati
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Rejjan piše:
24 Feb 2021, 23:04
Znam da se gledaju i druge tehnike da bi se dao precizan odgovor. Kod mene progresivni mjesec ulazi pocetkom marta u 10k.u znak blizanaca i dispozicijom ide u natalnu 5 kucu gdje se nalazi merkur. Pa sam zato pitala za ljubav mozda se aktivira nesto po tom pitanju.
Hvala vam puno na odgovoru :D :D :D
Ulazak progresivnog Meseca kroz 10 može doneti promenu statusa, selidbu, promenu posla pa onda i udaju. Dakle varijante su na žalost, naročito u ženskom horoskopu različite. Znak Blizanaca dodatno to komplikuje jer moramo pratiti suštinu znaka. Blizanci su znak kraćih putovanja, selidbi, komunikacije i slično i prosto pokazuje više status nestabilnosti nego razvoj ljubavi.
Da bi potvrdili ljubav moramo gledati najmanje 5 prediktivnih tehnika i potvrditi događaj iz najmanje 3 tehnike
Yesika

Poruka od Yesika »

Andjela Kostic piše:
25 Feb 2021, 09:06
Draga Yesika,
nema problema postavljanja karata, samo je potrebno vreme da administrator odobri post. Ovde se dosta postova svodi na različite vrste spamova i tako se štiti sajt. Svi ostali, astrološki postovi, obavezno se objave.
Ovde čak možete slobodno pričati i o drugim temama, zdravoj hrani, preporučivati po iskustvima, ja hoću i druge teme pokrenuti ali nemam vremena :)
Što se tiče tvog horoskopa, postavila si dve slike natala, iz dva različita programa. Najbolje je da staviš svoje podatke da ja uradim slike. Za svaki horoskop ima da se kaže toliko stvari da je ovo što ovde pišem stvarno samo 1 procenat. Ali zaista nemam više vremena. Moj je cilj da se ovde nauči kako da se pogleda npr solar :) Molim te, samo proveri i postavi solar pored natala pa ćemo pogledati
Aham ali nije mi jasno kako sam pogresila postavila sam sa istog sajta astro.com i solar i natal jedini sto sam stavila sistem kuca Placidus mozda taj ne koristis? Evo dacu podatke svoje 11. 2. 1990 00:10 Nis . Naravno ucestvovacu na temama i drugim doprinosicu sajtu kao zajednici. Volim astrologiju dosta istrazujem dosta citam ,ucim aspekte al zelim eto neko strucniji da mi pogleda kao sto si ti Andjela pa jos vise mogu i da naucim . Hvala ti 🙂
YesikaW2JAAAACAAC2A.JPG
YesikaW2JAAAACAAC2A.JPG (43.96 KiB) Pregledano 2180 puta
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Asc na 3 Raka u solaru prebacuje se na natal i vidi se da aktivira natalnog Jupitera i to retrogradno i to nni više ni manje u 8. Ovo je slika gubitka novaca ako bi osoba radila svoj posao jer natalno Jupiter opozicija planete iz 2, naročito inkonjunkcija Merkur. Zato se kaže da ovo nije godina za investiranja, pritom je Jupiter natalni vladar sticanja lične imovine. Druga stvar, Sunce u 9 pokazuje mogućnost veza sa inostranstvom ili nekim studiranjem i aktivaciju događaja u sred proleća. Generalno je godina besparice i lične borbe ali i naglih mogućih preokreta na polju posla. Ono što trebaš raditi je da budeš što je moguće manje nervozna i uplašena jer je prosto takva godina. Mesec je u Vodoliji, nosi stresove.
Ipak, da bi sve ovo bilo tačno (a nije jer solar sam za sebe ne radi ništa mada se ljudi za njega iz nekog razloga vezuju kao lepak)potrebno je potvrditi iz najmanje 3 ugla...
Moj je zadatak ovde dočarati vam kako da gledate svoje karte.
Dakle, prvo koju kuću seče novi solarni Ascendent, pa onda u kojem je znaku, pa onda pozicija Sunca u kući i aspektima pa onda ostalo, planete na Zenitu pa konjunkcije planeta....
Yesika

Poruka od Yesika »

Andjela Kostic piše:
25 Feb 2021, 21:05
Asc na 3 Raka u solaru prebacuje se na natal i vidi se da aktivira natalnog Jupitera i to retrogradno i to nni više ni manje u 8. Ovo je slika gubitka novaca ako bi osoba radila svoj posao jer natalno Jupiter opozicija planete iz 2, naročito inkonjunkcija Merkur. Zato se kaže da ovo nije godina za investiranja, pritom je Jupiter natalni vladar sticanja lične imovine. Druga stvar, Sunce u 9 pokazuje mogućnost veza sa inostranstvom ili nekim studiranjem i aktivaciju događaja u sred proleća. Generalno je godina besparice i lične borbe ali i naglih mogućih preokreta na polju posla. Ono što trebaš raditi je da budeš što je moguće manje nervozna i uplašena jer je prosto takva godina. Mesec je u Vodoliji, nosi stresove.
Ipak, da bi sve ovo bilo tačno (a nije jer solar sam za sebe ne radi ništa mada se ljudi za njega iz nekog razloga vezuju kao lepak)potrebno je potvrditi iz najmanje 3 ugla...
Moj je zadatak ovde dočarati vam kako da gledate svoje karte.
Dakle, prvo koju kuću seče novi solarni Ascendent, pa onda u kojem je znaku, pa onda pozicija Sunca u kući i aspektima pa onda ostalo, planete na Zenitu pa konjunkcije planeta....
hvala ti jeste nemam posao a i bolesna sam jako vec tri godine, i zbog toga ne moguu da radim. A stres bas imam bas mnogo veliki. Nova godina je pocela bas sa stresom velikim emotivnim. Kako ti se cini natana karta ako zelis da pogledas. Imam stelijum u Jarcu sve kasno u mom zivotu dolazi a posebno brak .... sto se tice ovog Plutona na Asc vec 3 godine od kako sam bolesna kao da me od tad transformise. . Kao da dozivljavas eskapizam. Mesec u Devici za mene je nesto najgore puno analize, sumnje i proveravanja. Bas nemam srece u poslu jer sam moj Mesec stalno mi i menja poslove. Nikako da se zadrzim na jednom mestu stalno i trajno. Iskreno cekam brak, ne znam Jupiter i Saturn vec su bili u Jarcu i stali na moje vladare braka tj na Veneru al nista nije donelo. Imala sam vezu jeste islo ka braku ali eto nije se dalo... profekcije su mi strane mozda se tu nista od toga nije poklopilo a progresije ne gledam toliko ucim jos uvek ali snalazim se. Cini mi se za brak da sada kad Jupiter udje u Ribe pravice trigon sa mojim natalnim ili kad Saturn stane na Sunce. Mada tezak je Saturn na Sunce Jednostavno sta bi pokrenulo brak osim ta da velika hronokatora. Uran mi u 7 on rusi dosta srusio mi vezu pre 2 meseca.
Pošalji Odgovor