Osoba sa kojom bi mogla ući u brak je kreativna, možda i u inostranstvu ili radi inostrane poslove, neverovatno interesantna i jako će ti se sviđati. Međutim, brak će biti sa dosta uspona i padova, promeniljivih okolnosti koje će vući svađe a prema statiskičkoj verovatnoći. Stoga, najbolje ovde je život bez papira, bar s prvim bitnim partnerom. Ovde je situacija dosta promenljiva i potrebno je sagledati mnogo dublje od ovoga...treba ozbiljna procena da se vidi koji bi partner, pod kojim okolnostima i u kom bližem periodu (ako se tako nešto i crta u godišnjim predikcijama) bio za tebe najboljiScorpiogirl piše: ↑24 Mar 2021, 03:57Postovana Andjela,
Nova sam na forumu. Iskoristicu priliku da pitam za polje braka i opis osobe sa kojom bih mogla uci u brak?
20.11.1988. 20:40 Bor
Ljubav-brak
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav-brak
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
Alisauzemljicuda
Re: Ljubav
Zdravo Anđela,
Poslušala sam tvoj savet i prelistala forum.
Dakle zanima me kakvo je stanje za ljubavnu vezu, da li ću pronaći srodnu dušu ove godine i da li ću se udati? Postoje li neke indikacije da ću pronaći posao? Moji podaci su 22.02.1995. u 11.45, Brajkovac.
Unapred zahvalna.
Dakle zanima me kakvo je stanje za ljubavnu vezu, da li ću pronaći srodnu dušu ove godine i da li ću se udati? Postoje li neke indikacije da ću pronaći posao? Moji podaci su 22.02.1995. u 11.45, Brajkovac.
Unapred zahvalna.
-
Scorpiogirl
Hvala Vam puno na odgovoru! 
Hvala Vam puno Andjela.
❤
Andjela Kostic piše: ↑24 Mar 2021, 09:42MilitsaWRIGC1.JPGMilitsa piše: ↑22 Mar 2021, 21:00Draga Andjela, da li biste molim Vas mogli da mi pogledate za ljubav...29.01.1992. 06.55 (ujutru), Priština...izasla sam iz lose veze u avgustu prosle god...i od tada nista...nikako da mi neko skrene paznju...pa da li biste mogli da mi kazete kad bih mogla da upoznam tog Pravog? Hvala unapred.![]()
Draga moja Militse,
Tvoja karta ima jaku konstelaciju planeta u Jarcu i bez veće analize ne može se ništa. Što se ljubavi tiče, ovde stoje promenljivi partneri iako veća mogućnost dužih ljubavnih veza. Ipak situacija je promenljiva. Što se tiče neke ozbiljnije ljubavne veze ili braka vidi se mogućnost jednog braka po verovatnoći sa čovekom koji je stariji i može ali ne mora biti razveden. Možda će imati dosta nekretnina
Za sve ostalo se zaista mora raditi ozbiljna konsultacija. U astrologiji važi pravilo: što je odgovor bezazleniji, na npr dnevnom nivou ili "gospodin Pravi" to je komplikovanije i zahteva konsultaciju
-
butterfly_6
Draga Andjela ,
kada je brak u pitanje ,konkretno moj na primer.Sedma kuca u ovnu ,vladar 7 u raku.Ima li veze i dispozitor Mjesec ,njegovi aspekte?Nadam se da se necete ljutite sto ovako pitam za sve , ali interesuje me astrologija a ovo je ipak vas forum.
kada je brak u pitanje ,konkretno moj na primer.Sedma kuca u ovnu ,vladar 7 u raku.Ima li veze i dispozitor Mjesec ,njegovi aspekte?Nadam se da se necete ljutite sto ovako pitam za sve , ali interesuje me astrologija a ovo je ipak vas forum.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ja se nikada ne ljutim:) i hvala vama što ste ovde. Problem je što se stvarno tačno ne može odgovoriti na pitanja nekada bez predikcija. Dispozicija ima veze kasnije u životu. Pisaću o tome kasnije, verovatno noćas i dati još jedan odgovor koji dugujem ovde na forumu, trenut no ne stižem:) objasniću ti sve kadnije večeras
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja,butterfly_6 piše: ↑25 Mar 2021, 04:26Draga Andjela ,
kada je brak u pitanje ,konkretno moj na primer.Sedma kuca u ovnu ,vladar 7 u raku.Ima li veze i dispozitor Mjesec ,njegovi aspekte?Nadam se da se necete ljutite sto ovako pitam za sve , ali interesuje me astrologija a ovo je ipak vas forum.![]()
tebi je Mars u padu slika prvog mogućeg partnera. To znači da bi mogao biti iz porodice koja je nižeg statusa od tvoje, ili da je iz lošije porodice poreklom. Mars u Raku gubi snagu, tako da će možda biti osoba koja se još uvek traži. Zato će brak u početku moći da ima krize. Dispozicija međutim itekako deluje. Taj će brak verovatno opstati, a kasnije će okolnosti biti sledeće: dispozicija se gleda kao da Mars prelazi na mesto Meseca, tj postaje Mars u Devici. Momak će se tražiti, onda verovatno naći dobar posao jer govorimo o znaku Device, postati i uspešan u tome što radi, i samim tim će se stvari smiriti. Muškarci ne vole kada su manje uspešni od žena ili potiču iz okruženja koje im je manje bilo naklonjeno u odnosu na njihove partnerke. Zašto će brak verovatno opstati posle trzavica? Zato što vladar 7. kuće ima odlične aspekte i sa Jupiterom i sa Saturnom a oni predstavljaju podržavačke braka, iako će brak moći da ima i veliku krizu, čak i da se raziđete na neko vreme zbog udara Urana i Neptuna. Međutim, onda pratimo šta jače deluje...ne može opozicija orbisa 7 (Mars Neptun - otkriće nekih laži) ili orbisa 9 (rasprava, svađa, naglost) biti jača od orbisa 4 ili orbisa 3, koliko isti taj Mars pravi sa Jupiterom i Satrunom. SVe se mora gledati, i nadam se da ti je jasnije
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Prvo,Alisauzemljicuda piše: ↑24 Mar 2021, 14:49Zdravo Anđela,
Unapred zahvalna.
izvini na ovolikom čekanju. Brajkovac sam morala posebno nameštati a to traje
Draga Andjela,
volela bih da pogledas kakva je situacija na polju ljubavi,braka,dece,evo podataka 12:35,21.01.1993.BG, volela bih da znam da li ce se i kada to desiti, i sve vezano za to.Hvala unapred,jedva cekam tvoj odgovor.
volela bih da pogledas kakva je situacija na polju ljubavi,braka,dece,evo podataka 12:35,21.01.1993.BG, volela bih da znam da li ce se i kada to desiti, i sve vezano za to.Hvala unapred,jedva cekam tvoj odgovor.
Draga Andjela,
Da li bi mi mogla pogledati polje ljubavi, odnosno braka, kakvi aspekti su tu, i sta mogu ocekivati? Rodjena 29.11.1997; 20:15h, u Niksicu
Hvala
Da li bi mi mogla pogledati polje ljubavi, odnosno braka, kakvi aspekti su tu, i sta mogu ocekivati? Rodjena 29.11.1997; 20:15h, u Niksicu
Hvala