Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Elena

Re: Astrologija

Poruka od Elena »

Rodjena sam 27.02.1993. U 08:20 u Zrenjaninu, do sada i nisam imala previse srece u ljubavi pa
bih htela da te pitam da li ce to u skorije vreme krenuti na bolje? Pozz 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Elena,
ti si rođena skoro na stepenu egzaltacije Meseca sa Mesecom u prvoj kući, u znaku svoje egzaltacije, pa su ti emocije jako bitne u životu, naročito kada govorimo o situaciji vezanoj za polje sigurnosti u emocionalnom smislu. Mesec je super pozicioniran, i odmah ti, bez daljeg gledanja, mogu reći da ćeš ti dobro proći :).
Gde nastaje problem? Vrh tvoje pete natalne kuće koja opisuje ljubavne veze i život pre braka govori o tome da se tebi sviđaju autoritativni muškarci koji su uvek neko i nešto. Moraju imati neku titulu, moraju na neki način da "sjaje". Međutim, ovo bi moglo biti loše, jer sa vladarem Suncem na vrhu dvanaeste kuće, veza sa zauzetim ili tajne ljubavne veze moguće su. Prosto, ti kao da tražiš zaštitu. Možeš je naći ali samo ako je mladić otišao daleko na studije, druge opcije u obzir ne dolaze jer ti neće doneti velike sreće. Mada, mogućnost jake romntične veze sa muškarcem koji je oženjen postoji oko tvoje 38.godine života. Pre toga, ljubav u 17. nije ti donela ništa lepog, jer ti je Venera koja signifikuje ono što voliš, dosta oštećena i u dvanaestoj kući. Ovo je znak da biraš pogrešno, da nećeš imati problema kada promeniš način odabira.
Izbegavaj tajne, polutajne ljubavne veze, naročito izbegavaj seks kombinacije, jer te one mogu vući u ambis, bez načina da se izboriš sa takvim muškarcima. Elem, vrh 7. što je priča braka, opisan je kroz Marsa i Plutoa i nalazi se skoro na stepenu egzaltacije Plutona. Opisuje mogućnost braka oko 32. ili 33. godine života (s tim što se ovo mora proveriti iz više tehnika i ozbiljnom konsultacijom!) sa osobom koja ima neke veze sa zatvorenim sistemima. Ili je vojnik ili je neki opasan lik ili se bavi opasnim zanimanjem što će biti najverovatnije. Svejedno koliko rizičan njegov posao bio, ili on sam, vi možete ostvariti odličnu ljubavnu vezu. On će biti gotovo najvažnija osoba u tvom životu.
Ovo je komplikovana slika ljubavnog života, ali, ako promeniš način gledanja na muškarce, možeš dosta toga promeniti. Pritom, Venera koja je sada loše pozicionirana, dispozicijom (kasnije u životu) ide u znak porodice, pa možeš očekivati najmanje dvoje dece :) Ljubim te i želim ti sve najbolje
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Elena

Poruka od Elena »

Hvala puno na odgovoru 🙂 zanima me još i zdravlje i to da li cu se mozda zaposliti u struci nekada u zivotu 😊
Korisnikov grb
sandrina

Poruka od sandrina »

Rođena sam 18.10.1997. u 8.50h, Nurnberg, Germany
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

sandrina,
tvoj Ascendent nalazi se u strastvenom znaku Škopriona. Pozicija pete kuće počinje sa Ribama pa su ovo pre svega velika zaljubljivanja, izuzetna romantičnost povezana sa strastima koju nosiš u sebi. Oba vladara pete kuće u trećoj znače nestabilnost u ljubavnim odnosima i vezama bar neko vreme. Ipak, drugi deo pete kuće nastavlja se u znaku Ovna, što je fokusiranje na određene želje i ciljeve koje ćeš vremenom izgraditi. Šta je zaista ono što ti treba one udaš, brak je realniji oko 36.godine života. Polje braka opisano je kao stabilnije u odnosu na ljubavne veze, ali bi partner mogao biti jedno vreme teritorijalno odvojen, da dosta putuje na primer ili da je negde u inostranstvu. Želim ti sve najbolje!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Drage članice,
odgovaraću vam na više odgovora sve dok to budem postizala :) kada više ne mogu svakako ću to reći na vreme :) tako da samo napred, pitajte i dalje
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Elena,
zdravlje moraš čuvati jer zbog vrha šeste kuće u znaku Device tvoj organizam može biti porozniji od drugih, malo lepše rečeno, osetljivija si. Naročito treba povesti računa o krvi (krvnom pritisku i slično) kao i o nervima i proširenim venama jednog dana...ako ti je struka vezana za puno papira, mogućnost da radiš u struci jedno vreme velika je. Ako ti je struka vezana za finansije, bankarstvo ili pravnu nauku, možda u početku ali ćeš verovatno negde na sredini karijere menjati pravac u karijeri :)
Mimi

Poruka od Mimi »

Draga Andjela, pisem Vam sada i ovde :) zanima me sta mi mozete reci u vezi ljubavi, decko je raskinuo sa mnom, kracu vezu ali mi je to neverovatno tesko palo jer sam se bas vezala, a i nekako se osecam krivom iako znam da sam i ja imala razloga pre ovoga da raskinem, ali nisam. Rodjena sam 26.6.1996., u 01:25, u Leskovcu. :))
Elena

Poruka od Elena »

Da pitam za drugaricu onako uopsteno ljubav, posao, porodica tj deca 11.07.1992 Zrenjanin 2:30. 😊
Elena

Poruka od Elena »

Da pitam za drugaricu onako uopsteno ljubav, posao, porodica tj deca 11.07.1992 Zrenjanin 2:30. 😊
Pošalji Odgovor