Astrologija
Re: Astrologija
Zdravo Andjela, rodjena sam 19.11.1994 u 14:20 u Beogradu.
Zanima me polje ljubavi? Sta mogu ocekivati u narednom periodu? Sama sam trenutno
Unapred zahvalna.
Zanima me polje ljubavi? Sta mogu ocekivati u narednom periodu? Sama sam trenutno
Unapred zahvalna.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
to znači novu solarnu godinuthe_sacrament piše: ↑08 Nov 2022, 12:07draga andjela, meni evo od danas krenuo.solar. sta to znaci? hvala.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
the_sacrament
ima li kakvih promjena 
posao jw okej, hvala.Bogu
mozes li mi pogledati ljubav, pa uopsteno? dugo sam sama
mozes li mi pogledati ljubav, pa uopsteno? dugo sam sama
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja, za naredni period moguće je videti kretanje samo preko urađenog detaljnog godišnjeg horoskopa. OVde bi i ozbiljno trebalo odraditi natalni horoskop. Vrh pete kuće počinje na visokom 29. steopenu znaka Raka, te je povređenost i razočaranje moralo biti od samog početka, naročito u prvom ljubavnom odnosu koji je trajao kraće nego što je počeo Uopšte za tebe se lepe ljudi koji su kao od akcije a u stvari je tu bilo i svađa i prostota. Partner će ti biti neverovatno bitan, ali sam tip odabira agresivnijih ili momaka koji su nekako fizički spretniji i spremniji ovde može napraviti problem...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
draga, objasnih tithe_sacrament piše: ↑12 Nov 2022, 19:59ima li kakvih promjena
mozes li mi pogledati ljubav, pa uopsteno? dugo sam sama![]()
ovo je sajt za specijalna astoroška pitanja i za opšte sagledavanje. Prosto nije fer nekoga protežirati na sajtu. Jasno mi je da ti je teško, ali je za sve potrebno vreme i ozbiljna konsultacija samim tim. Nadam se da ćeš me razumeti. Želim ti sreću u ovoj solarnoj u nadi da će ti biti mnogo bolje:)
-
the_sacrament
Vazi draga, hvala ti 
Postovana Andjela kontaktirala sam Vas putem mail-a . Javljam se ovde kako ste rekli moj datum rodjenja 17.08.1983. 17.15 h Sremska Mitrovica.
Zanimaju me smernice za buducnosti s obzirom da prolazimo kroz tezak period I za zdravlje majke ako se nesto moze videti kroz moj natal . I nesto o deci stariji sin 27.01.2007. mladji 04.06.2011. Hvala!
Zanimaju me smernice za buducnosti s obzirom da prolazimo kroz tezak period I za zdravlje majke ako se nesto moze videti kroz moj natal . I nesto o deci stariji sin 27.01.2007. mladji 04.06.2011. Hvala!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,Jelena7 piše: ↑12 Nov 2022, 21:52Postovana Andjela kontaktirala sam Vas putem mail-a . Javljam se ovde kako ste rekli moj datum rodjenja 17.08.1983. 17.15 h Sremska Mitrovica.
odgovorila sam ti na nekoj od prethodnih tema, upravo malopre. Potraži samo. Želim ti sve najbolje, majci da što pre ozdravi
-
Dragana019
Ćao, Anđela
Rođena sam 21.04.1995. u 07:20, u Zaječaru.
Zanima me polje ljubavi u bliskoj budućnosti. Hvala
Rođena sam 21.04.1995. u 07:20, u Zaječaru.
Zanima me polje ljubavi u bliskoj budućnosti. Hvala
Pozdrav Anđela,
Kako bi se mogao tumači Hiron u mojoj karti?
Hvala.
Kako bi se mogao tumači Hiron u mojoj karti?
Hvala.