Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
Perunika, nekako je forum ubacio moje odgovore ispred tvojih pitanja koja si postavila ranije. Pogledaj detaljno i napiši mi šta je ono što je trenutno problem 
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Pozdrav svima 
Ja bih volio postaviti jedno stručno pitanje, vezano za solar. Gdje god čitam, kada solarni saturn prelazi preko natalnog MC, kažu da donosi tešku godinu vezanu za status. Ja i sestrična malo čačkamo naše iduće solare, i ispostavila se baš ta kombinacija u njenom solaru, solarni saturn na natalnom MC-u. Ali, mora li baš uvijek biti tako loša situacija? Što kada vrh 9. natalne kuće pada u znak jarca, vrh 10. natalne kuće također u znak jarca i proteže se kroz znak vodenjaka. Dakle, saturn je vladar 9. natalne kuće i vladar i suvladar 10. natalne kuće. Solarni saturn staje egzaktno na natalni MC. Po mom skromnom znanju iz astrologije, on je tu svoj na svome. Može li se to tumačiti kao dosta povoljna situacija vezano za fakultet ali i zaposlenje ili se samo tješimo?
Sad smo primjetili da joj i solarni MC pada u prvu natalnu kuću, što je valjda dobro 
Ja bih volio postaviti jedno stručno pitanje, vezano za solar. Gdje god čitam, kada solarni saturn prelazi preko natalnog MC, kažu da donosi tešku godinu vezanu za status. Ja i sestrična malo čačkamo naše iduće solare, i ispostavila se baš ta kombinacija u njenom solaru, solarni saturn na natalnom MC-u. Ali, mora li baš uvijek biti tako loša situacija? Što kada vrh 9. natalne kuće pada u znak jarca, vrh 10. natalne kuće također u znak jarca i proteže se kroz znak vodenjaka. Dakle, saturn je vladar 9. natalne kuće i vladar i suvladar 10. natalne kuće. Solarni saturn staje egzaktno na natalni MC. Po mom skromnom znanju iz astrologije, on je tu svoj na svome. Može li se to tumačiti kao dosta povoljna situacija vezano za fakultet ali i zaposlenje ili se samo tješimo?
-
Fantomizopere
Helouuu, nova sam na forumu
htela bih da pitam, u vezi licnosti. Rodjena sam 00:05, 13.10.2003. Novi Sad. Nemam ja neka preterano velika iskustva sa ovim nekada i citam drugima, ali sebi nikako. Konkretno me interesuje to sunce koje je povezano sa 12 kucom, i ovako komunikacija sa drugim ljudima(koje su to moji problemi u vezi sa licnoscu, neki sukob, zasto). I ova 8 kuca i pluton?
*sad ako ne mogu oba pitanja, najvise me licnost i komunikacija sa ljudima zanima.
*sad ako ne mogu oba pitanja, najvise me licnost i komunikacija sa ljudima zanima.
-
Fantomizopere
Helouu, nova sam na forumu. Tekstovi na sajtu su odlicni, i ideja za forum takodje. Volim astrologiju i povremeno volim da citam natalne karte drugima, ali sebi nikako ne mogu... ne znam zasto... Rodjena sam 00:05, 13.10.2003. Novi Sad. Interesuje me licnost generalno (to jadno sunce, povecano sa saturnom u 12. Kuci) kao i pluton i 8 kuca
Unapred hvalaa.
Unapred hvalaa.
Ne znam da li moze biti odnos maminih roditelja, moj deda je bio mnogo vredan i radan, ali je voleo i da popije, i bude grub prema babi, i deci. Moja majka je ceo zivot patila zbog svojih roditelja, brata, i zelela da im bude dobra, vracala se u proslost, iznova i iznova, da ja mislim da je to delimično dovelo do toga da dobije rak.Andjela Kostic piše: ↑31 Jul 2020, 13:27Ana,
mnogo mnogo hvala za kartu i Tkvadrat. ELem, ovde je problem baš kompleksan, toliko, da ću o ovom T kvadratu definitivno pisati detaljno da nema dokle i to čim završim Sunce na sajtu.
Kompleksno je jer su ovde potkačena oba svetla i Sunce i Mesec. Generalno, ovo je priča nekog veoma lošeg odnosa žene i muža i odatle ovolika napeta energija. Ne kažem da su to roditelji, ali duboko u tvojoj genetici postoji neusklađenost između žena i muškaraca bilo da se radi o odnosu otac ćerka, muž žena, brat sestra, majka sin i slično. Prosto, kao da su žene preterano sputavane, ponižavane i slično.....
Generalno, o ovome ću detaljno da pišem ali sada da ti instant kažem: rešenje T kvadrata uvek je kontra tačka. Ona, koja da se aktivira dobiješ aspekt Božjeg krsta ako me pratiš i razumeš. Dakle, tvoje rešenje je negde na oko 8 Ovna usled dejstva kontrateže. Čitaj SVE ŠTO POSTOJI za 8 Ovna i trudi se da to u život uvrstiš. Prosto se probaj ponašati kao Ovan, a tvoje je rešenje težak i iscrpan rad na više poslova u sredini karijere. Dakle, koliko više budeš radila, više poslova promeniš, naravno u smeru napretka (svaki će tražit neko znanje koje ćeš morati da pokažeš, tj prvo naučiš) brže ćeš rešiti ovu vrlo egzotičnu planetarnu konstelaciju
Pisaću sve detaljno i postupno ali ovo ti je sada rešenje. Nisi ni svesna koliko možeš verovatno, jer nisi svesna da Tkvadrat nosi neverovatnu energiju koja kada se usmeri osoba može sve!
Da, odnosi u familiji nisu bas dobri, ali ja srecom sa svojim bratom imam dobar odnos, da cak on mene bodri i misli da mogu mnogo vise, vise nego sto to sama mislim.
Hvala puno puno puno za detaljnu analizu, i savete.
Procitacu sve o 8 ovna.
Pozdrav Andjeli i svim članicama i članovima.
Draga Andjela, preko prijateljice sam čuo za tebe, radila si mi natal prije otprilike 5-6 mjeseci. Jako sam zadovoljan. Odmah da dam i povratnu info, rekla si mi da zaposlenje mogu očekivati sredinom solara, i tako je i bilo. Uspio sam se zaposliti usprkos ovoj teškoj situaciji s virusom
međutim, zanimalo bi me još jedno pitanje, naravno ako imaš volje i vremena odgovoriti mi. Na trenutnom poslu sam zadovoljan, međutim, imam zdravstvenih problema i to nije posao za mene na dugoročne staze. Hoće li tijekom idućeg solara biti prilika za nekakav drugi posao koji će mi više odgovarati? Ne znam staviti sliku na forum nažalost ali moji podatci su - 19. 11.1998., Slavonska Požega, HR, u 11:50 prijepodne
Hvala i pozdrav!
Draga Andjela, preko prijateljice sam čuo za tebe, radila si mi natal prije otprilike 5-6 mjeseci. Jako sam zadovoljan. Odmah da dam i povratnu info, rekla si mi da zaposlenje mogu očekivati sredinom solara, i tako je i bilo. Uspio sam se zaposliti usprkos ovoj teškoj situaciji s virusom
Hvala i pozdrav!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Zavisi kako Saturn natalno stoji. Kakav mu je kvalitet i kakve aspekte gradi. Ako je stabilno postavljen npr u 2 ili u 6 kućama, može značiti stabilizacija već postojećeg stanja vezanog za status. Kod žena prelaz Saturna preko MC može značiti "dolazak sudbine na statusu" žena se može udati, može se stabilizovati na neki drugi način, penzionisati.....Ako je Saturn dobro pozicioniran i u nekom naučnom znaku, može se naravno tumačiti i dobro. Nemojte zanemariti činjenicu da i Jupiter može biti "loš" a Saturn "dobar". Svakako će u tranzitu preko Zenita dati dozu sazrevanja osobi.DOLFIE piše: ↑31 Jul 2020, 14:39Pozdrav svima
Ja bih volio postaviti jedno stručno pitanje, vezano za solar. Gdje god čitam, kada solarni saturn prelazi preko natalnog MC, kažu da donosi tešku godinu vezanu za status. Ja i sestrična malo čačkamo naše iduće solare, i ispostavila se baš ta kombinacija u njenom solaru, solarni saturn na natalnom MC-u. Ali, mora li baš uvijek biti tako loša situacija? Što kada vrh 9. natalne kuće pada u znak jarca, vrh 10. natalne kuće također u znak jarca i proteže se kroz znak vodenjaka. Dakle, saturn je vladar 9. natalne kuće i vladar i suvladar 10. natalne kuće. Solarni saturn staje egzaktno na natalni MC. Po mom skromnom znanju iz astrologije, on je tu svoj na svome. Može li se to tumačiti kao dosta povoljna situacija vezano za fakultet ali i zaposlenje ili se samo tješimo?Sad smo primjetili da joj i solarni MC pada u prvu natalnu kuću, što je valjda dobro
![]()
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, upravo se zato ne tumače karte maloletnim osobama. Vi ste suviše mlade, ne vidite još jasno stvariFantomizopere piše: ↑31 Jul 2020, 16:08Helouu, nova sam na forumu. Tekstovi na sajtu su odlicni, i ideja za forum takodje. Volim astrologiju i povremeno volim da citam natalne karte drugima, ali sebi nikako ne mogu... ne znam zasto... Rodjena sam 00:05, 13.10.2003. Novi Sad. Interesuje me licnost generalno (to jadno sunce, povecano sa saturnom u 12. Kuci) kao i pluton i 8 kuca![]()
Unapred hvalaa.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dragi FILIPE,FILIP piše: ↑31 Jul 2020, 22:42Pozdrav Andjeli i svim članicama i članovima.
Draga Andjela, preko prijateljice sam čuo za tebe, radila si mi natal prije otprilike 5-6 mjeseci. Jako sam zadovoljan. Odmah da dam i povratnu info, rekla si mi da zaposlenje mogu očekivati sredinom solara, i tako je i bilo. Uspio sam se zaposliti usprkos ovoj teškoj situaciji s virusommeđutim, zanimalo bi me još jedno pitanje, naravno ako imaš volje i vremena odgovoriti mi. Na trenutnom poslu sam zadovoljan, međutim, imam zdravstvenih problema i to nije posao za mene na dugoročne staze. Hoće li tijekom idućeg solara biti prilika za nekakav drugi posao koji će mi više odgovarati? Ne znam staviti sliku na forum nažalost ali moji podatci su - 19. 11.1998., Slavonska Požega, HR, u 11:50 prijepodne
![]()
Hvala i pozdrav!
ja bih ti drage volje dala taj odgovor da mogu. Međutim, za tako nešto potrebno je otvoriti tri vrste predikcija: direkcije, sekundarna progresija i tranzit. Ja ću sad samo pogledati tranzite, to naravno mogu i ovde sam upravo zbog toga. Međutim, zbog Vodolije na Ascendentu odmah ti kažem da to verovatno neće biti kao kad smo radili konsultaciju pa se ograđujem