Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Maki Merry

Re: Ljubav-brak

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Da li ova veza moze preci u ozbiljnu?
Ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja i on 5.03.1982 Pljevlja?Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Gaga piše:
04 Jan 2025, 22:13
Da li mogu pitati kako on mene vidi,kao prijatelja ili nešto više? Da li ima budućnost ovaj odnos i kakav? I moja promena posla,mesta stanovanja? Hvala Vam unapred
GagaforumWRIGC2.JPG
GagaforumWRIGC2.JPG (43.58 KiB) Pregledano 1672 puta
Draga, ja bih rado odgovorila na sva ova pitanja ali je zaista potrebno raditi više prediktivnih tehnika, tj konsultaciju jer je potrebno mnogo vremena za sve odgovore. To kako te neka osoba sagledava zavisi od dosta faktora koji se vide kroz različite prediktivne tehnike vezane za upoređivanje u odnosu. Takođe, zavisi i od slobodne volje i onoga kako se odnos gradi. Što se tiče posla, promene mesta stanovanja, potrebno je raditi godišnji horoskop.
Ako otvorim tvoj natalni horoskop, mogu reći da je sklonost ka inostrantvu postojana i da postoji mogućnost odlaska preko posla naročito ali da tamo neće biti tolike satisfakcije koliko ti se čini. Naime, verovatno ne bi bilo takvog statusa kakav očekuješ a vidi se tehničko tehniloški modernija zemlja, verovatno katolička
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
04 Jan 2025, 23:47
Zdravo Andjela.Da li ova veza moze preci u ozbiljnu?
Ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja i on 5.03.1982 Pljevlja?Hvala
MakiMerryW2JAAAACAAC6.JPG
MakiMerryW2JAAAACAAC6.JPG (47.43 KiB) Pregledano 1671 put
Draga Maki Merry,
naročito kada nemamo vreme rođenja ne možemo lako utvrditi kuda jedan odnos ide, i ovde nam naoročito treba uporedni horoskop. Tvoje je pitanje zato takvo da ja ne mogu dati odgovor ovako na dve karte. Ipak, ono što mogu jeste da kažem da je čovek dobre duše i da mu je Mesec u tvojoj prvoj kući što je jedan od predznaka tvoje želje za život sa njim. Tvoj je Jupiter njemu blizu Sunca te bi ovo mogla biti dobra kombinacija ako je statusno jači od tebe. U suprotnom, mogao bi da ima koristoljubive pretenzije. Mogućnost da on ima problem vezivanja takođe se vidi....
Davor

Poruka od Davor »

Postovani, ako bi mogao nekog zamoliti za savjet, ja sam dupli strelac (02.12.1988. 08:35 Banja Luka), a vidim da mnogi za ovu godinu najavljuju strelcima razne dogadjaje na ljubavnom polju i u braku. Ja sam trenutno u braku sa osobom koja je dobra ali prije nekih godinu dana sam na poslu upoznao jednu osobu u koju sam se da tako kazem zaljubio na nekom dubljem nivou (uglavnom se slazemo kao prijatelji). Sad mnogi upozoravaju da moze doci do turbulencija u 2025 na polju ljubavi. Da li kod mene postoji neka opasnost? Hvala vam
zoljica

brak

Poruka od zoljica »

24.12.1984. 05:20 :)
stoje li meni deca i brak? pozdrav svima.slučajno naidjoh na sajt :) a i hoću li se obogatiti :D
zoljica

Poruka od zoljica »

nisam navela da sam rodjena u novom sadu :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Davor piše:
06 Jan 2025, 15:29
Postovani, ako bi mogao nekog zamoliti za savjet, ja sam dupli strelac (02.12.1988. 08:35 Banja Luka), a vidim da mnogi za ovu godinu najavljuju strelcima razne dogadjaje na ljubavnom polju i u braku. Ja sam trenutno u braku sa osobom koja je dobra ali prije nekih godinu dana sam na poslu upoznao jednu osobu u koju sam se da tako kazem zaljubio na nekom dubljem nivou (uglavnom se slazemo kao prijatelji). Sad mnogi upozoravaju da moze doci do turbulencija u 2025 na polju ljubavi. Da li kod mene postoji neka opasnost? Hvala vam
DavorW2JAAAACAAC1.JPG
DavorW2JAAAACAAC1.JPG (47.02 KiB) Pregledano 1647 puta
Dragi Davore,
mnogo je časopisa,tekstova sa sličnim sadržajem, tj uopštenog prognoziranja godine za cele znakove. Ovo su više tekstovi koje trebamo shvatiti kao zabavne jer svaki znak ima 30 stepeni počevši samo od pozicije Sunca. Zamisli kad bi ti tekstovi bili tačni? Dakle dvanaestina populacije bi imala ljubavne teškoće. Dakle ovo je više zabavnog karaktera. Da bi se videlo šta će se konkretno dešavati potrebno je gledati svaki natal posebno ali i kroz prediktivne tehnike za šta je potrebna konsultacija astrologa.
U ovom slučaju ja sam otvorila samo solar i pravo da ti kažem, ne vidim nikakve naročite promene sem ako ih sam ne napraviš, jer je ipak nivo slobodne volje itekako jak svejedno što i zvezde na nas deluju. Vidim i to da brak trebaš čuvati naročito oko četvrte godine jer postoji mogućnost i da imaš više brakova. Čuvaj se paralelnih veza one ti neće doneti ništa dobro
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: brak

zoljica piše:
07 Jan 2025, 21:53
24.12.1984. 05:20 :)
stoje li meni deca i brak? pozdrav svima.slučajno naidjoh na sajt :) a i hoću li se obogatiti :D
zoljicaWRIGC3A.JPG
zoljicaWRIGC3A.JPG (41.42 KiB) Pregledano 1643 puta
Draga zoljica,
o bogatstvu smo već pisali te pogledaj molim te malo više forum. Što se tiče braka i dece nigde nikom nije zapisano da nema brak i decu. kuće opisuju samo mogućnosti. U tvom slučaju pogrešan je odabir partnera i nadam se da si taj period prošla. Vezivanje u želji da to traje čini da se jako razočaraš. Nisi ti problem, problem su partneri koje biraš. Ipak, ovde stoji mogućnost kasnijeg stabilnog braka
Davor

Poruka od Davor »

Andjela Kostic piše:
08 Jan 2025, 23:22
Davor piše:
06 Jan 2025, 15:29
DavorW2JAAAACAAC1.JPG

Dragi Davore,
mnogo je časopisa,tekstova sa sličnim sadržajem, tj uopštenog prognoziranja godine za cele znakove. Ovo su više tekstovi koje trebamo shvatiti kao zabavne jer svaki znak ima 30 stepeni počevši samo od pozicije Sunca. Zamisli kad bi ti tekstovi bili tačni? Dakle dvanaestina populacije bi imala ljubavne teškoće. Dakle ovo je više zabavnog karaktera. Da bi se videlo šta će se konkretno dešavati potrebno je gledati svaki natal posebno ali i kroz prediktivne tehnike za šta je potrebna konsultacija astrologa.
U ovom slučaju ja sam otvorila samo solar i pravo da ti kažem, ne vidim nikakve naročite promene sem ako ih sam ne napraviš, jer je ipak nivo slobodne volje itekako jak svejedno što i zvezde na nas deluju. Vidim i to da brak trebaš čuvati naročito oko četvrte godine jer postoji mogućnost i da imaš više brakova. Čuvaj se paralelnih veza one ti neće doneti ništa dobro
Hvala na odgovoru, znaci nije vezano konkretno za 2025. godinu ali ce svakako biti bracnih izazova u buducnosti
zoljica

Poruka od zoljica »

hvala Andjelice.ako želiš mogu i ja tebi baciti tarot <3
Pošalji Odgovor