Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Ana,
naravno da može biti i mamina porodica. Naravno. Onda se to vuče iz njene porodice, ali sa majčine strane tvog dede po majci ako me razumeš....odnosi su loši muško ženski. Ovo se mora detaljno odraditi veruj mi. Ja samo kažem šta vidim iz osnove, a to je veruj mi nedovoljno :) Ipak pokušavam da vam dočaram sliku, kako se gleda, da možete same bar malo...:)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Devojke i momci,
hvala na strpljivosti :) evo me opet, nikako ranije nisam stigla. Pozdrav svima! Ako sam nekog ispustila molim vas neka se javi :)
Perunika

Poruka od Perunika »

Andjela sad kad spominjes saturn,sta donosi saturn na MC ? Postavicu ovde solar pa ako mi mozes reci o marsu u solaru sta da ocekujem od njega,jer pravi T kvadrat u solaru i imam jedan veliki trigon,za trigon sam ukapirala da ce mi doneti olaksavajuce i brze ucenje ezoterije uopsteno sto sam vec primetila
Poslednje učitavanje od Perunika dana 03 Avg 2020, 11:47, učitano 1 put ukupno.
Per aspera ad astra 💕💞
Perunika

Poruka od Perunika »

Slikamouse tap test

Evo ga moj solar,mene zanima ovaj mars sto pravi T kvadrat sta mi moze doneti sve 🤔
Per aspera ad astra 💕💞
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga Perunika,
napisala sam u postovima za Saturn na MC...negde :)
Perunika

Poruka od Perunika »

Sad cu da prelistam ,nisam spazila pa zato pitah 😁
Per aspera ad astra 💕💞
venerauraku

Poruka od venerauraku »

Dobar dan Andjela :)

Nadam se da će poruka biti uspješno postavljena na forumu s obzirom da je prva. Nisam te pitala ništa do sada, a čitala sam tvoje odgovore i drago mi je što si otvorila svoj forum.
Mene interesuje ljubav i da li mi stoji veza, brak, bitne ljubavne godine u natalu s obzirom da su to sad uglavnom bila razočarenja, što zbog karaktera osoba, što zbog nekih spoljnih uticaja... 10.08.1998 23:55 Podgorica
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

venerauraku piše:
03 Avg 2020, 14:39
Dobar dan Andjela :)

Nadam se da će poruka biti uspješno postavljena na forumu s obzirom da je prva. Nisam te pitala ništa do sada, a čitala sam tvoje odgovore i drago mi je što si otvorila svoj forum.
Mene interesuje ljubav i da li mi stoji veza, brak, bitne ljubavne godine u natalu s obzirom da su to sad uglavnom bila razočarenja, što zbog karaktera osoba, što zbog nekih spoljnih uticaja... 10.08.1998 23:55 Podgorica
Draga,
polje ljubavi ovde je problematično zato što nasedaš na priče muškaraca a oni obično priče naduvavaju. uvek vidi šta se može statistički proveriti. Oko 27 godine mogućnost ozbijnije i duže veze koja čak može voditi i u brak. Ono što ovde jeste problem je 28.stepen, što je kritični stepen po pitanju braka. Pluton u 7 može dati da prvi partner ne bude kako treba. Iz moje prve slobodne procene on će biti ok, ali svakako ćete imati jednu bračnu krizu nakon nekoliko godina (morala bih detaljno gledati). Samo ti prati realnost ne slušaj šta pričaju i videćeš bolje efekte. Tri prva posta moraće da ti se dozvole, posle ćeš moći lepo i lako pisati :)
venerauraku

Poruka od venerauraku »

Andjela Kostic piše:
03 Avg 2020, 15:13
Draga,
polje ljubavi ovde je problematično zato što nasedaš na priče muškaraca a oni obično priče naduvavaju. uvek vidi šta se može statistički proveriti. Oko 27 godine mogućnost ozbijnije i duže veze koja čak može voditi i u brak. Ono što ovde jeste problem je 28.stepen, što je kritični stepen po pitanju braka. Pluton u 7 može dati da prvi partner ne bude kako treba. Iz moje prve slobodne procene on će biti ok, ali svakako ćete imati jednu bračnu krizu nakon nekoliko godina (morala bih detaljno gledati). Samo ti prati realnost ne slušaj šta pričaju i videćeš bolje efekte. Tri prva posta moraće da ti se dozvole, posle ćeš moći lepo i lako pisati :)
Znači još 5 godina ovako :( Pretpostavljam da problem pravi i spaljeni retrogradni Merkur kao vladar 5. kuće, ali šta je tu je. Hvala ti puno!
dreambig

Poruka od dreambig »

Slika

Draga Andjela,

Ušla sam na tvoj sajt pa sam vidjela da si otvorila i svoj forum. Odlično! :D

Ako se sjećaš, postavila sam ti pitanje na prošlom forumu i dobila sam odgovor pa u slučaju da postoji mogućnost za još jedno pitala bih za opis bračnog partnera. Rekla si da izbjegavam muškarce sa oštrim crtama lica i sl., a da će mi brak biti iz ljubavi... pa kakav će taj partner biti?

Da li to što je vladar 7. kuće u 9. mogu povezati sa fakultetom/inostranstvom? I njemu pridati karakteristike Venere u Lavu?
Pošalji Odgovor