Uf, ples je nešto najljepše na PlanetiMajorTom piše: ↑20 Apr 2021, 21:21Koordinacija pokreta moze biti i " vojni mars"Labella piše: ↑20 Apr 2021, 20:58Hahaha, smijem se u vezi komentara bocnute VenereMajorTom piše: ↑20 Apr 2021, 20:28
Venera vise voli da je " bocnu" nego da ona bocka
Logicno da si sa Acom u Strijelcu hedonista, i da vise volis da se bavis apstraktnim, da razmisljas, uzivas, pa se uhvatis krivine ako osjetis da bi se mogla malo vise fizicki umoriti, jer si misljenja da ce se vec naci neko ko ce kvalitetno da te zamijeni,a da si ti rodjena za neke visa plemenitija zanimanja![]()
Posto je vladar Jupiter u Jarcu, logicno da te zanima konkretan, jasan i precizan cilj, pa ako je Ju u 2 polju, onda gledas da sto manje truda dodjes do fine zarade.
Ja se razumijem u tehnuki, kako se gledaju predikcije, ali nisam to ni sebi ni drugima nikada radio, jer ne zelim da znam sve, posto predikcija moze autosugestivno da covjeka uplasi u vezi i sa nekim negativnijim dogadjajima koji mogu eventualno uslijediti.
Zato se ja onako iz zabave vise bavim licnim osobina, idenmtitetom, karakterom, psihom osobe, lljubavnim sklonostima itd
Ples je u simbolici Ribe i Neptuna.
Ne shvatam to za vezu tehnologije sa rasravljenim lutkama? Tehnologija je pod Uranom, Vodolijom, ti imas Mjesec tamo.
Jupiter je u prvom polju, jer je Jarac umetnut znak u istom polju, ali volim uraditi savršeno, nema praznog hodanja, ali to se nauči radnim iskustvom. Ja sam odustala od doktorata, jer isti nema svrhu za moje ciljeve.
Rastavljala sam vozove i autiće, a najdraži su mi bili jedan brod i avion. Čak sam imala Formulu 1 na beterije sa daljinskim na kabl.Da li se sjećaš beba koje su plakale, jer su imale na leđima baterije, i dio sa pločom. Ja i moja prijateljica smo takvim bebama mjenjali ploče, novorođenče priča, jer je ploča od druge starije bebe. A imala sam lutku koja hoda, eh kod nje su bile interesantne specijalne cipele, sa bodljama poput četke za kosu.
Da, u pravu si, ne treba se previše opterečivati sa prediktivnim metodama.
Ja sam mislila da je ples spoj Merkura i Marsa, koordinacija pokreta![]()
, Ali ti imas trigon Neptuna sa Mars0Merkur u Lavu, pa zato volis da zasijas na " sceni" u plesnom elementu.
Jesi se udavala pa razvela, imas kvadrat Sunca u 7 i Urana u 9 ? Bili neki problemi na intelektualnom planu?
Jesam, dva različita univerzuma
Sutra ujutro, sa jutarnjom kafom, će mi pasti na pamet neka nova tema