Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
iskra23

Re: Astrologija

Poruka od iskra23 »

Zdravo.☺️ Rodjena sam 11.01.1985. 07:30 (ujutru) Bar. Možete li mi reći nešto o mom ljubavnom životu generalno i za 2024. godinu i o tome da li je inostranstvo (Srbija) pravo mjesto za koje profesionalno ostvarenje? Hvala🤩🥰
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

iskra23 piše:
17 Dec 2023, 03:00
Zdravo.☺️ Rodjena sam 11.01.1985. 07:30 (ujutru) Bar. Možete li mi reći nešto o mom ljubavnom životu generalno i za 2024. godinu i o tome da li je inostranstvo (Srbija) pravo mjesto za koje profesionalno ostvarenje? Hvala🤩🥰
iskra23WRIGC1.jpg
iskra23WRIGC1.jpg (64.21 KiB) Pregledano 1668 puta
Draga Iskra,
polje ljubavnog života bilo je promenljivo i nestabilno. Više priče manje akcije, dosta porukanja, pozdravljanja, igrica ali bez nekog većeg uspeha ranije. Mogućnost tajni, odnosno da su ti se partneri poveravali kao drugarici što opet oduzima mogućnost za kvalitetniji ljubavni odnos. Pred kraj zabavljanja postoje potencijali da će naići čovek koji je dosta emotivno bio povređen i želeće porodicu. Tvoj je zadatak da dobro promisliš pre nego uđeš sa njim u vezu iz razloga što on može pružiti materijalno ali je generalno dosta različit od tebe. Ovo je dobar čovek ali tebi to neće biti dovoljno. Tačnije, ne ulazi sa nekim u vezu zbog dece. Nakon 37. očekuju te bolje okolnosti po pitanju ljubavi ali i ovde treba voditi računa. Što se tiče perioda, na žalost za njega treba otvarati sve prediktivne tehnike tako da ne mogu govoriti iz natala generalno za određenu godinu. Ipak, kada se otvori solar, vidi se da mogućnost selidbe postoji i da to definitivno može biti i Srbija i Slovenija. Natalni potencijali za selidbu su takođe dobri, ali će postojati i jake nostalgije....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Nina

Poruka od Nina »

Nina piše:
15 Dec 2023, 12:50
Nina piše:
15 Dec 2023, 07:03
Ćao Anđela,
Nažalost ulazim u sudski spor sa stricom oko imovine iza mog djeda, proces će biti dugotrajan, pa me interesuje šta mi kažu zvijezde za sudske sporove?04.12.1980.,Knin,Hrvatska, 20:10h.Greškom napisah 20:10h,umjesto 20:15h.
Hvala.
Preskočili ste moje pitanje?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nina piše:
20 Dec 2023, 06:48

Ćao Anđela,
Nažalost ulazim u sudski spor sa stricom oko imovine iza mog djeda, proces će biti dugotrajan, pa me interesuje šta mi kažu zvijezde za sudske sporove?04.12.1980.,Knin,Hrvatska, 20:10h.Greškom napisah 20:10h,umjesto 20:15h.
Hvala.

Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2023, 20:59
Nina piše:

Ćao Anđela,
Hvala.

NinaWRIGC1.jpg
NinaWRIGC1.jpg (40.64 KiB) Pregledano 1656 puta
Pozdrav Nina. Jesam preskočila, nehotice, izvini. Za bilo kakve ozbiljne predikcije potrebno je raditi godišnji horoskop. Ipak, uopšteno gledano suđenje ti je karmički predodređeno, to je nešto što moraš proći, ali su mogući gubici i velika količina nervoze i mnogo sredstava da bi izvukla deo onoga što želiš. Dakle, napeto i stresno. Ipak, mogućnost uspeha stoji, ali nakon velikih i dugačkih suđenja. Razmisli kolika je imovina u pitanju jer će ti advokati mnogo uzeti, pre nego što uđeš u spor
Nina

Poruka od Nina »

Andjela Kostic piše:
21 Dec 2023, 21:02
Andjela Kostic piše:
21 Dec 2023, 20:59
Nina piše:

Ćao Anđela,
Hvala.

NinaWRIGC1.jpg
Pozdrav Nina. Jesam preskočila, nehotice, izvini. Za bilo kakve ozbiljne predikcije potrebno je raditi godišnji horoskop. Ipak, uopšteno gledano suđenje ti je karmički predodređeno, to je nešto što moraš proći, ali su mogući gubici i velika količina nervoze i mnogo sredstava da bi izvukla deo onoga što želiš. Dakle, napeto i stresno. Ipak, mogućnost uspeha stoji, ali nakon velikih i dugačkih suđenja. Razmisli kolika je imovina u pitanju jer će ti advokati mnogo uzeti, pre nego što uđeš u spor
Hvala Anđela. Ta imovina se nalazi u Dalmaciji u toj kući je živjeo moj otac do njegove smrti i ja do 1995,sada dijelimo sa stricom imovinu iza moga djeda poslje smrti moga oca a moj stric da ga tako nazovem hoće da uzme ono što je moj otac radio i mi iako postoje i druge njive i to je jedna specifična situacija gdje ja te njive prosto ne mogu da dam njemu.
Pisces

Poruka od Pisces »

Mislim da ste mene preskočili u vezi pitanja za onu drugu simpatiju.
Pisces

Poruka od Pisces »

Ako možete pogledati kakvo je slaganje simpatija 13.12.1996.23:20 Osijek ja 01.12.1992. 22:15 Osijek
Mimi_

Poruka od Mimi_ »

Zdravo, ne znam kako se tacno koristi ovaj sajt nemoj te da zamerite...inace moj datum je 06.01.1997 23:20 Kragujevac zanima me kada cu uspeti ostvariti neku ozbiljnu vezu, jer do sad sam iz svakog moguceg odnosa ja bila povredjena...mislim da ovaj saturn meni zadaje bas velike muke
dragana32

Poruka od dragana32 »

Draga Andjela, da li kontakt sa Uranom ikako moze biti dobar kada je rec o partnerskim odnosima? Moj momak ima stelijum licnih planeta u Lavu (Sunce, Mesec, Mars i Merkur), ali i kvadrat na sve to Saturnom iz Skorpije. Cini mi se da ce to pre ili kasnije doneti velike probleme. Mozda kasnije jer su fiksni znaci pa ce dugo trpeti, ali svaki tranzit Urana i Saturna ce se osetiti. :cry:

Uran iz Strelca daje fin trigon na stelijum u Lavu, ali ne znam koliko to može da pomogne jer je Saturn cini mi se mnogo jaci i pravi egzaktan kvadrat na Sunce.
Uran u Strelcu mislim da nije posebno jak. Em je u promenljivom znaku, em je retrogradan. A i negde sam procitala ranije da Uran menja sve sto dotakne nevezano da li u pozitivnom ili negqtivnom aspektu. :roll:

Vreme njegovo nemam, samim tim ni raspored kuca. Rodjen je u jednom selu u Bosni 1983, i na izvodu nije upisano vreme
Pošalji Odgovor