Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Tihana1611

Re: Astrologija

Poruka od Tihana1611 »

Andjela Kostic piše:
19 Apr 2025, 06:59
Tihana1611 piše:
17 Apr 2025, 23:18
Pozdrav,
Redovito pratim forum, vidim da si članici iznad tumačila da ju partner voli jer vladar ima trigon s mjesecom. Znači li onda i obrnuto, ako nema nikakav aspekt ili loš da nema ljubavi? Ima li drugih pokazatelja za to uopćeno? I znači li, generalno, ako se vladar 7. Polja nađe u prvom blizu asca da je bračni partner jako važan?
Lijep pozdrav
Nije tačno da je potreban samo trigon sa Mesecom da bi te partner volego ili ne voleo. Mnogo je drugih pokazatelja, ali bi makar jedan Mesec trebao biti dobar sa vladarem pete ili sedme ili devete zavisi od toga koja je veza po redu, šta se gleda, da makar imamo kompatibilnosti neke sa Mesecom. Jer Mesec ukazuje na duboke emocije a Venera na ono što nam se dopada. Ako tu zajedno sa Suncem (ego) i Marsom (seks ali i svađe) nemamo kompatibilnosti....šta reći

Hvala Anđela, sve jasno! Veliki pozdrav
N_i_n_a16

Poruka od N_i_n_a16 »

Zdravo ,
planiram da upišem medicinu pa bih volela da znam ako se primećuje u natalu nešto vezano za karijeru,hvala unapred.
Nina 16.07.2007
Šabac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

N_i_n_a16 piše:
30 Apr 2025, 18:38
Zdravo ,
planiram da upišem medicinu pa bih volela da znam ako se primećuje u natalu nešto vezano za karijeru,hvala unapred.
Nina 16.07.2007
Šabac
Draga N_i_n_a16,
potrebno mi je i vreme rođenja
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Goca

Poruka od Goca »

Pozdrav Anđela.
Cesto uđem na forum da pročitam pitanja članica i Vaše odgovore.
Evo recimo pročitah za vezu sa oženjenim muškarcima,onako uopšteno me interesuje,šta je to što ukazuje na takvo nešto u natalu ili u prediktivnim tehnikama?
Ako može malo o tome,onako astrološki?
Hvala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
07 Maj 2025, 05:08
Pozdrav Anđela.
Evo recimo pročitah za vezu sa oženjenim muškarcima,onako uopšteno me interesuje,šta je to što ukazuje na takvo nešto u natalu ili u prediktivnim tehnikama?
Hvala.
Draga Goco,
potrebno je više faktora koji bi ukazivali na mogućnost veze sa oženjenim muškarcem što će, da se razumemo, isključivo od izbora svake od nas zavisiti. Šta nam on radi? Stalno nas startuju oženjeni muškarci i mi se nerviramo, ali je samo na nama hoćemo li to prihvatiti. Primetila sam i iz iskustva kada osoba reši da odbije više takvih mogućnosti da se onda one prorede, ne ponavljaju a ako prihvati, onda se nastavljaju i na dalje a osoba se sve više zaglibljuje u kvazi vezu gde samo ima lažni osećaj sigurnosti. Uglavnom to pokazuje neko specifično Sunce, recimo konjunkcija Uran u Škoprionu u osmoj kući, ili nezgodan aspekt Sunca ka Jupiteru, nekada Saturnu, karakterističan Saturn i slično...Uglavnom, Sunce u konjunkciji sa nekom ličnom planetom ili lošem aspektu sa Uranom ali pritom se moraju gledati i ostale kuće pa je teško reći tačno koji aspekt i kako se vidi...u svakom slučaju je tu Sunce aktuelno a ponekad i Saturn ili Sunce kvadrat-opozicija Jupitter koji je opet prema Veneri nezgodno pozicioniran i slično...
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
07 Maj 2025, 13:03
Goca piše:
Pozdrav Anđela.
Hvala.
Draga Goco,
potrebno je više faktora koji bi ukazivali na mogućnost veze sa oženjenim muškarcem što će, da se razumemo, isključivo od izbora svake od nas zavisiti. Šta nam on radi? Stalno nas startuju oženjeni muškarci i mi se nerviramo, ali je samo na nama hoćemo li to prihvatiti. Primetila sam i iz iskustva kada osoba reši da odbije više takvih mogućnosti da se onda one prorede, ne ponavljaju a ako prihvati, onda se nastavljaju i na dalje a osoba se sve više zaglibljuje u kvazi vezu gde samo ima lažni osećaj sigurnosti. Uglavnom to pokazuje neko specifično Sunce, recimo konjunkcija Uran u Škoprionu u osmoj kući, ili nezgodan aspekt Sunca ka Jupiteru, nekada Saturnu, karakterističan Saturn i slično...Uglavnom, Sunce u konjunkciji sa nekom ličnom planetom ili lošem aspektu sa Uranom ali pritom se moraju gledati i ostale kuće pa je teško reći tačno koji aspekt i kako se vidi...u svakom slučaju je tu Sunce aktuelno a ponekad i Saturn ili Sunce kvadrat-opozicija Jupitter koji je opet prema Veneri nezgodno pozicioniran i slično...
Da potvrdim, Andjelinu izjavu, kod mene je Sunce opozicija rJu, 7i1k, obje planete u umetnutim znakovima. Sunce vladar 8k, a u istoj Merkur konjukcija Mars.

Andjela, ja sam godinama odbijala, a samo jednom sam pristala, trajalo je dugo,sa pauzama,, ali ne bih opet.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

tako je. Jer je to gubljenje vremena. Muškarci se zabave ali se reeetko razvedu zbog druge žene
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
08 Maj 2025, 17:06
tako je. Jer je to gubljenje vremena. Muškarci se zabave ali se reeetko razvedu zbog druge žene
Da , a kod mene je bilo specifično, jer sam se kretala puno i van lokacije , a sjećaš, čista strast i kemija. To sam prihvatila, jer, to mi je tad trenutno bilo ok. Drugo, u startu smo razgovarali i znali smo na čemu smo. No, nije za svakoga , ako se desi, jer se zakomplicira i nestvarnim očekivanjima. Ja sam eto iskristalizirala situaciju, odnosno, oboje. To je jednako rijetkost.

Andjela, dobila sam posao, inostranstvo, trebam uskoro potpisati ugovor. Ovo je feedback u vezi tvoje kratke analize Solarca. Realno, tamo bih željela ostati, raditi ću na tome. Istina, bilo bi lakše upoznati nekoga i brak, spojiti ljubav sa korisnim. Hihihhehehe.
Goca

Poruka od Goca »

Labella12 piše:
07 Maj 2025, 20:11
Andjela Kostic piše:
07 Maj 2025, 13:03
Goca piše:
Pozdrav Anđela.
Hvala.
Draga Goco,
Da potvrdim, Andjelinu izjavu, kod mene je Sunce opozicija rJu, 7i1k, obje planete u umetnutim znakovima. Sunce vladar 8k, a u istoj Merkur konjukcija Mars.

Andjela, ja sam godinama odbijala, a samo jednom sam pristala, trajalo je dugo,sa pauzama,, ali ne bih opet.
Vidim da ste Vi imali planete u umetnutim znakovima,1 i 7 kuća. Dali i to moze biti znak za takvo nesto?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Može, jer je sve uklješteno u stvari nešto što posroji a ne vidi se, kao zarvoreno u fijoci. Ali možw da znači i velika sakrivena ljubav prema nekom čoveku ili platonska ljubav
Pošalji Odgovor