Astrologija
Re: Astrologija
Draga Anđela, rođena sam 26.06.2004. u Požarevcu u 17.25 h. Da li ću završiti fakultet, kakav će mi život generalno biti? Meni je ljubav jaako bitna, a nekako se saplićem. Trenutno sam u vezi sa dečkom koji je Ovan/devica. Da li ta veza može potrajati?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Ksenija,
što se studija tiče, zavisiće samo od tebe. Međutim, ovde se vidi da ćeš verovatno završiti uz usmerene akcije, tj da imaš predispozicije za završetak fakluteta i dobijanje te diplome. Što se tiče ljubavi ona će biti promenljiva, a tebi je generalno bitno društvo, ti si prosto socijalna osoba koja voli ljude i prisustvo ljudi oko sebe. To je ono iz podsvesti. I ljubavni život je generalno ok, jer ćeš sama uvideti kad nešto ne ide. Ovan/Devica je za tebe ok kombinacija ali pravo da ti kažem za to hoćete li ostati zajedno potrebno je raditi detaljan uporedni horoskop. A što se tiče života, ja se ovde puno ne bih brinula. Ti jesi osetljiva ali si i veliki borac i izdržljivija nego što misliš
- Prilozi
-
- KsenijaWRIGC4.JPG (44.22 KiB) Pregledano 473 puta
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Studiram psihologiju, da li je to pravo zanimanje za mene? Da li će Jupiter ove godine imati povoljan uticaj na mene?Andjela Kostic piše: ↑23 Jun 2025, 22:40Draga Ksenija,
što se studija tiče, zavisiće samo od tebe. Međutim, ovde se vidi da ćeš verovatno završiti uz usmerene akcije, tj da imaš predispozicije za završetak fakluteta i dobijanje te diplome. Što se tiče ljubavi ona će biti promenljiva, a tebi je generalno bitno društvo, ti si prosto socijalna osoba koja voli ljude i prisustvo ljudi oko sebe. To je ono iz podsvesti. I ljubavni život je generalno ok, jer ćeš sama uvideti kad nešto ne ide. Ovan/Devica je za tebe ok kombinacija ali pravo da ti kažem za to hoćete li ostati zajedno potrebno je raditi detaljan uporedni horoskop. A što se tiče života, ja se ovde puno ne bih brinula. Ti jesi osetljiva ali si i veliki borac i izdržljivija nego što misliš.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dobar je izbor i naravno da će tranzit Jupitera svugde doneti uvećanje. Kako je tvoj bitan, na Zenitu, aflikovan, tu će biti raznih događaja
Nadam se dobrih događaja?Andjela Kostic piše: ↑24 Jun 2025, 07:36Dobar je izbor i naravno da će tranzit Jupitera svugde doneti uvećanje. Kako je tvoj bitan, na Zenitu, aflikovan, tu će biti raznih događaja
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
To se ne može znati bez detaljne konsultacije, naročito što je natalno Jupiter i sa izazovnim aspektima. Nije svaka "dobra" planeta kod svakog ista, niti je "loša" kod svakog negativna...
Zdravo,
Moj feedback:
Mjesec dana posla, i odlučila sam tražiti novi, jer sumnjam da poslodavac nije predao za RD. Kolega sa istog posla je radio 3 mjeseca, morao je izaći iz države.
Ja sam počela tražiti, šaljem upite.
Moj feedback:
Mjesec dana posla, i odlučila sam tražiti novi, jer sumnjam da poslodavac nije predao za RD. Kolega sa istog posla je radio 3 mjeseca, morao je izaći iz države.
Ja sam počela tražiti, šaljem upite.
Bas mi je žao,nadam se da ćeš naći drugi.Dosta poslodavaca u Hrvatskoj se tako ponaša.
Bravo, neka je sa srećom.Labella12 piše: ↑05 Jul 2025, 08:23Moja tri prethodna poslodavca su bili korektni i sve su uradili po protokolu.
Goco, hvala na razumijevanju
Sad sam imala razgovor, sve smo riješili, plus bolji radni sati.
![]()